Nou stil de viatza (204)
Raspunsuri - Pagina 13
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza fetelor.In sfarsit e sâmbataaaaa!Doamne cat am asteptat ziua de azi.Am avut ca de obicei o saptamana infernala,dar gata...a trecut.Nu stiu cat o sa reusesc sa ma pregatesc si eu pt Paste pt ca am pitica acasa,sotzul lucreaza pana tarziu,dupa o saptamana lucrata in 2 schimburi zici ca a explodat bomba la mine in casa,n-am cumparaturi facute pt ca aseara pana ce am iesit eu de la munca s-au inchis magazinele...DAR bine ca e weekend si sunt libera.
Din pacate n-am apucat sa citesc din urma,nu stiu care mai sunt noutatile,sper ca sunteti sanatoase si copilasii la fel.
Va pupacesc pe toate si va urez un Paste fericit,voua si familiilor voastre.
Vad pe prima pagina ca a fost ziua Isabellei.Zuzi cu intârziere(mii de scuze eu sunt mereu "intarziata") ii urez printzesei tale LA muuuuuulti muuulti ani fericiti cu sanatate si bucurii.
Merg sa ma bag in priza!!! Va pup si inca o data SARBATORI FERICITE tuturor.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
mephala30 spune:
Neatza.
Marilena, cum ti-au iesit draga, cozonacii? Ai mei sunt buni, nu ft. dulci, dar sunt multumita.
Ioana, un Paste fericit si tie alaturi de sotior si Delia ta cea scumpa.
Liris, poti face un tiramisu, e mai usor de pregatit. Oricum, distractie faina!
Eftimie, sa va fie de bine! Spor la bucatarit!
io am terminata de ieri treaba, azi fac o fripturica de cocos cu sos de usturoi si mamaliguta, ies la plimbare cu baietii si mai aranjez prin casa.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
P&ANA spune:
SARBATORI FERICITE, ALATURI DE CEI DRAGI
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
justasmallkiss spune:
Carmen dulce dulce.
Acum ne-am intors de afara,vai de capul meu,mai bine mor de foame decat sa merg cu Delia la cumparaturi. Copil mai crizat decat al meu n-am mai vazut...cum intru in magazin cum incepe sa urle.Si inainte sa plecam,dupa ce am aspirat toata casa,in timp ce eu intindeam rufele s-a gandit ea sa isi taie parul ca "cica" ii intra in ochi si mi-a mai si intins in toata casa o gramada de smocuri de par,apoi si-a prins parul cu o agrafa sa nu observ eu ce franjuri are in cap.
Am inceput bine ziua...ma doare in gât ingrozitor si ma simt de parca sunt un bolovan,fara putere,ma dor toate oscioarele si carnea pe mine.Si mai am putin si arunc pe geam dobitocul asta de caine,eu nu am mai vazut caine atat de prost ca al meu.I-am zis sotzului ca mai strang din dintzi maxim 3-4 saptamani si daca tot imi mai face in casa,nu ma intereseaza ce face cu el si cat o sa urle Delia,dar eu sincer nu mai pot.Nu am timp nici pe Wc sa stau ...dar curatz la greu dupa handicapat.Doamne ca am mai avut catzei,ok treceau cateva saptamani pana se obicnuiau sa nu mai faca in casadar cainele asta e imposibil.Am fost cu el inainte sa plec la cumparaturi afara,am stat mai mult de 30 de minute de si-a facut toate treburile...lipsesc 20 de minute de acasa si cand ma intorc...placinta...3 bältzi in hol.Acum trebuie sa o iau de la inceput cu spalatul holului...prima data cu clor,sa nu mai puta si sa dezinfectez si dupa aia cu solutzie pt gresie...sa nu mai miroasa a clor. Pute tataa de iti cade parul din nas pisu dobitocului si eu nu suport mizeria si mirosurile neplacute asa ca spal toata ziua in disperare la podele.
Cine m-o fi pus sa ma iau dupa Delia si sa ii fac moftul...nu stiu!!!
Asa...m-am calmat,mai bag o cafea sa ma trezesc si merg la spalat podele...ce fericireeee
Voi sunteti ocupate cu pregatiriile de nu bagati un ochi pe forum?
IOANA
justasmallkiss spune:
Cristinutzaaaaaaaaaaa mamica si prichindica.De cand nu "te-am mai vazut"....esti bine?Lilly?Ce mai faci?
Iti doresc si tie si familiei tale sarbatori fericite.
IOANA
tumpi spune:
Ziua buna harnicutelor.
Am facut o pauza mica ca sa vin sa va salut.
Ioana,tiza ca sa uit de suparari si oboseala.
Gusta, cum sunt cozonacii?Ai mei sunt la dospit in tavi acum, sper sa iasa ca tocmai cand ii terminasem de framantat(masina de paine , nu eu), ma suna al meu ca a uitat ceva la munca si a tb sa ma imbrac sa plec si ca un facut am prins si la dus si la intors bariera si am lasat cozopnacii la dospit cred ca vreo 45 de min si normal ca nd m-am intors dadusera pe afara.Am vrut sa-i fac impretiti si dupa primul m-am enervar si nu am mai impletit.Ii mai las putin la dospit si ii dau la copt si intre timp sa ma apuc sa fierb organele pt drob si sa vad daca mai fac si Poienita cu ciuperci(reteta Balbinei)si apoi sa fac si pasca.Sper sa temin pana pe la 9 seara ca sa apuc sa ma spal si eu inainte sa plec la biserica.
Daca mai apuc mai intru pana plec la biserica, asa ca nu va urez inca nimic
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
justasmallkiss spune:
Tumpi.Io am cumparat strudel cu nuca,pt ca la främântat imi prin urechile si oricum n-am azi nici putere si nici dispozitie sa coc,da' as manca vreo 2 cozonaci de casa(numa' 2...cred ca ar fi de ajuns sa imi fac pofta)
Spor la treaba in continuare.Nici la biserica nu ajung pt ca socrii mi-au plecat in tara(e mama soacrei in spital) si n-am cu cine sa o las pe Deli si pe terorista asta mica nu o pot scoate din casa la 12 noaptea pt ca imi tine ea o slujba la biserica de cred ca nici preotul nu ii poate tine piept cand incepe sa urle.
IOANA
CRISCOSTY spune:
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!
Noi suntem plecati maine si luni, asa ca va urez de azi Paste fericit si sa ne vedem cu bine!
Crys si Dany