Ma ajuta si pe mine cineva?!?

Ma ajuta si pe mine cineva?!? | Autor: mama_lui_alex

Link direct la acest mesaj

Cu o croitoreasa??!!verificata si testata..?!?

Am cautat in mesajele mai vechi..dar sunt atat de vechi...am sunat o doamna pe care am gasit-o aici pe DC la recomandarea fetelor...dar nu raspunde sub nici o forma la telefon..

Cineva prin Zona Obor, Centru, Titan, Vitan..??!!

Am dezvoltat o adevarata obsesie pentru un anumit gen de rochita..rochita clasica channel - pe care desi o gasesc prin magazine..nu-mi vine nici una..eu avand talia f.f.mica..tot ce gasesc imi flutura in talie si e fixa pe solduri...

Stie cineva..va rog frumos...

Pupici
Mama_lui_Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Eu am o cunostinta care este croitoreasa..lucreaza in centru in romana, langa cladirea bastiliei-facultate A.S.E.
Imi fac de obicei modificari la ea, dar poti sa incerci sa ii arati modelul rochitei.
Se numeste d-na Vali.

Succes!

Tatiana&Luca (12.12.2007)

Mergi la inceput

Sper ca inca mai lucreza acolo, nu am mai fost din toamna la ea, de cand mi-au trebuit scurtati niste pantaloni pt gravide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Tatiana mersi tare mult..si scuze de intarziere (vacanta, deh..)..Da-mi si mie pe Pm eventual adresa exacta..sau un nr. de telefon ..este o croitorie acolo , sa inteleg??..sau aclo lucreaza tipa?

Mersi tare mult

Mergi la inceput

Adrasa nu o stiu exact dar iti pot spune cum sa ajungi la croitorie.
Da, acolo lucreaza d-na Vali.
Pe strada cu aceasta cladire a ASE-ului, caderea bastiliei se numeste(si strada si cladirea), exact fata in fata cu intrarea in facultate este acesta croitorie.Deci vis-a-vis de intrarea in ASE.
Ca program, parca au 9-17.

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

Mergi la inceput