stratul adipos din partea inferioara a genunchilor

stratul adipos din partea inferioara a genunchilor | Autor: christineee

Link direct la acest mesaj

sa incep cu inceputul....am facut atletism timp de 4 ani...toate bune si frumoase in acea perioada....DAR....nu mai fac sport de 5 ani si m-am pomenit cu un strat adipos in partea inferioara a genunchilor....arata f urat....picioarele mele par strambe din cauza asta....aveti vreo idee cum sa scap de aceasta problema??? fara liposuctie.....
mersi mult

''in conceptia unei femei,egalitatea sexelor inseamna,in mod invariabil,superioritatea femeii''

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

pai daca e exclus liposuctia atunci nu vad alta solutie decit muulte exercitii pt picioare, alergat si cura de slabire.

odata cu inlaturarea kilelelor in plus ar trebui sa dispara si pernitele din zona genunchilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Sau poate masajul ar putea ajuta. Si pe mine ma deranjeaza pernitele alea. Cred ca niste exercitii de stretching (sper ca am scris bine) ar mai fi utile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christineee spune:

mi-a spus cineva sa incerc impachetari in folie de nailon.......dar inainte de asta trebuie facut masaj plus aplicarea unei creme anticelulita....o sa incerc si va voi spune daca vad rezultate...

''in conceptia unei femei,egalitatea sexelor inseamna,in mod invariabil,superioritatea femeii''

Mergi la inceput