Salutare dragi mamici,am si eu o intrebare e posibil ca menstruatia sa fie dereglata dupa nastere?bebe are 6 luni si inca il alaptaz, de la 4 luni am inceput si diversificarea,tot atunci am avut primu CM,urmatoarea luna a venit normal,iar acum mi-a intarziat si nu stiu ce s-a intamplat mentionez ca am sterilet.multumesc
Acelasi subiect se discuta mai jos, poate acolo vei gasi mai multe raspunsuri. In afara de intarzierea CM mai ai si alte simptome? Nu te-ai gandit si la o posibila sarcina?
Si eu am avut probleme cu CM dupa nastere,iar doc mi-a spus ca atata timp cat alaptez nu pot avea CM regulat.Eu foloseae m exluton,si cam la 5-6 luni mi-a venit prima data,dupa care urmatoarea luna nu a mai venit.Si fara CM am fost pana cand a implinit ficamea un an si am intarcat-o.Atunci mi-a venit normal in fiecare luna.Asa ca eu zic sa nu-ti faci griji,mai ales ca ai sterilet.
nu-ti fa griji, bb a mea are 1 an, alaptez f mult. Prima menstruatie dupa nastere mi-a venit cand bb avea 9 luni si jumatate, apoi abia dupa 2 luni si jumatate. Deci nici vorba de ciclu regulat...
my baby
buna, vreau si eu sa intreb ceva daca tot e vorba despre CM.am alaptat pana la 2 luni jumate si mi-a venit CM odata (luna trecuta)dar luna aceasta cand trebuia sa vina ..nu a venit. de sacnina nu credca este vorba pt ca ne protejam(bine stiu ca nici o metoda nu e aigura!). dar c vreau sa intreb e normal a mai patit careva?dupa prima nastere nu am patit asa dar acum dupa a 2-a da....