Nou stil de viatza (203)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neata

Si la multi ani!! sarbatoritilor de ieri (scuze de intarziere :)

Carmen cum mai e Iustin?

Vik chiar ca tare yami meniu ai avut ieri

Luna tu ai incercat licoarea minune? A avut efect?

Gusta sanatate Marei. E mai bine?

la toate fetele in parte

Eu ma pregatesc sa merg la cursuri iar mai tarziu la servici... Una alta m-am trezit cu o durere naspa de/ in gat Pot vorbi da mai greu cu inghititul

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Carmen E - nu intotdeauna e important cat mananci dar si ce, cand, cum combini (dar asta sti si tu desigur). Poate n-ai nici arderile prea bune..
Ai fost la doctor pt schimbarile hormonale? Mie nu mi sa pare normal sa iei asa mult in greutate numai de la anticonceptionale. Eventual sa-ti dea altele

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor

Sper ca ati petrecut frumos in weekend.

Rolo, sa nu mai fii suparata.

Carmen, ce mai fac micutii?

Eftimie, . Am mai auzit si eu de plingeri pe seama luarii in greutate de la anticonceptionale. Iau si eu pilule de ani buni dar n-am avut probleme, chiar ma simt bine cu ele.
Mi-ai amintit de aniversarea casatoriei , saptamina asta facem 9 ani.

Tzuni, Louisea, .

Am fugit la cursuri.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Louisea nu mai folosesc anticonceptionalele de 7ani, acum fiind purtatoarea unui sterilet ce trebuie schimbat anul acesta, daca nu ne decidem pentru bb2.Transformarile cred ca au fost cauzate si de pilule, nu doar de ele.N-am fost la un dr, mi-e frica/groaza/grata de ei.
Delidana 9ani de casnicie facem si noi, in mai
Pentru voi si sa aveti o casnicie fericita si implinita (poate si cu un bb, peste2-3ani, cum vrei tu)
Carmen te vazusi activa pe forum, pe la noi nu treci?Sunt probleme sau esti suparata?Ia de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna dimineatza.

Eftimie, cum sa nu poposesc pe subiectul cel mai drag mie?
ti-am simtit lipsa, chiar daca n-am intrebat de tine, asa sa stii, .

Vik, multumesc de sfaturile complete, . Ti-am trimis pm cu intrebari, .

Delia, multi ani fericiti inainte, sa ne spui exact ziua, poate organizam un party...mi-e dor de voie buna si distractie.

va multumesc ca ati intrebat de baieti, , o tinem in continuare cu nurofen si supozitoare de paracetamol. Si va anuntam cand va trece, . Azi dimineatza, cand s-au trezit, aveau in jur de 38 febra, deci e super bine (nu vreau sa vad 40 ca ma ia cu panica!)

Anda, special pentru tine, am facut o , te poftesc.

Louisea, sa ai o zi frumoasa!

Violeta, ma bucur ca Dordia e bine. Frumos nume au ales pentru baietel. Inca o data, sa va traiasca Tudor!

am vorbit scurt cu Nastad, e bine, se imparte intre serviciu si casa. Si, ce e important: are permis de-o saptamana, ...felicitari!!!

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Nastad felicitari pentru carnet Te asteptam pe la noi sa dai de baut.
Carmen multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am omis unele aspecte/persoane...neintentionat, :

Louisea, eu am incercat licoarea magica (acu vreo 3 ani) si m-am simtit ft. bine, parca am pierdut un kg-doua in acea perioada. Desigur, mancam disociat si eram atenta la calorii.

Rolo, sa-ti treaca supararea.

Marilena, sper ca sunteti bine si voi.

Laura, hai la o cafea!

Criscosty, servici usor si o zi frumoasa.

si ma opresc aici, va pe TOATE.

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata.

Ma duc sa vad ce ati scris si sa incerc sa va zic si eu 2 vorbe.Vad ca stare mea sufleteasca se nu vrea sa se schimbe .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Rolo te
Ce s-a intamplat?Hai, descarca-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata
CU intarziere spun si eu La multi ani de ziua numelui sarbatoritilor.

Carmen sanatate la copii,si pe obrajorii grasunei nu i-ai dus la dr.? Si eu tot nurofen si Novocalmin i-am dat cand a luat-o razna cu febra. Alternativ.

Tzuni, si Gusta sanatate si voua

PS si Eduard e cu muci. Il tin cu septilin si nurofen.

Noi de Paste in afara de curatenie nu facem nimic. De vineri plecam la parinti si socri, si am trimis acolo tot ce trebuie ptr. cozonac, sarmale, salata si ce mai fac ei.
Saptamana asta suntem la post

Va pup

Mergi la inceput