Nou stil de viatza (203)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Anky, am o prietena care e medic pediatru. I-am dat fenobarbital la recomandarea ei.
Se recomanda in cazurile in care febra creste brusc, pentru a nu interveni convulsiile.

va multumesc pentru sprijin si sustinere, .

va tin la curent, cred ca-l ia si pe Teo, :)))
mi-a revenit buna dispozitie, cand ii vad cum se joaca voiosi,

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

No comment ! Foarte rau ca ti-a recomandat asa ceva.De multe ori ma mir ce recomanda medicii in Ro.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by anky

Tzuni,ce mai face Meri ?

in afara de productia de muci, face bine! Vorbeste...spune tot mai multe cuvinte, dar inca n-am reusit s-o conving ca ceea ce are ea pe cap e pa-ru si nu pu-la, cum spune ea... Si e asa faina cand spune asta senina si inocenta...

Mephala, tin pumnii mai departe! Sus moralul, bine faci!

Nu v-am spus: Sabina arata ca o fetita. E dulce si simpatica foc bb Gheo un scumpic si jumatate! Sper sa mai iesim impreuna in cartier!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Cu asa ceva nu e de joaca,sincer

MEDICAMENTE CU RISC. Substantele psihotrope modifica perceptia si activitatea mentala, iar consumate in cantitati mari pot determina halucinatii, din aceasta categorie facind parte si Diazepamul si Fenobarbitalul. Diazepamul este un tranchilizant din grupa benzodiazepinelor, avānd efect rapid asupra psihicului. Este indicat de medici in cazuri de anxietate, nevroze, stari depresive cu agitatie sau insomnie. In afara de dependenta, medicamentul poate avea multe alte efecte secundare, cum sunt ametelile sau tulburarile de vedere. Fenobarbitalul este un sedativ cu actiune prelungita si este prescris de medici in afectiuni medicale sau chirurgicale care necesita sedare, dar si in cazul insomniilor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by anky

Tzuni,ce mai face Meri ?

in afara de productia de muci, face bine! Vorbeste...spune tot mai multe cuvinte, dar inca n-am reusit s-o conving ca ceea ce are ea pe cap e pa-ru si nu pu-la, cum spune ea... Si e asa faina cand spune asta senina si inocenta...

Mephala, tin pumnii mai departe! Sus moralul, bine faci!

Nu v-am spus: Sabina arata ca o fetita. E dulce si simpatica foc bb Gheo un scumpic si jumatate! Sper sa mai iesim impreuna in cartier!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

M-ai impuscat la faza asta ,intr-adevar tre sa fie tare nostima
Pupam Meri frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by Tzuniin afara de productia de muci, face bine! Vorbeste...spune tot mai multe cuvinte, dar inca n-am reusit s-o conving ca ceea ce are ea pe cap e pa-ru si nu pu-la, cum spune ea... Si e asa faina cand spune asta senina si inocenta Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Asa zicea si a mea ,cand era mica ,dar la pruna http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Delia,pe unde esti,ai reusit sa iti mai faci rost de ceva carti,n-ai gasit nimic pe siteuri-le alea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Multa sanatate baietelului si sa auzim numai de bine
eu la febra oricat de mare dau doar paracetamol + tamponare cu prosop imbibat in apa rece + otet de mere si bineinteles fuga la doctor cat mai repede

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:

inca n-am reusit s-o conving ca ceea ce are ea pe cap e pa-ru si nu pu-la, cum spune ea... Si e asa faina cand spune asta senina si inocenta...

inca e foarte micuta...
a mea va implini in curand 4 ani dar in loc de caca face "big one"
luna trecuta a apucat-o la gradinita si bineinteles ca a alarmat doua educatoare si o asistenta ca ea trebuie sa faca "the big one" ca in final sa fiu sunata eu pentru explicatii
deci e sanatos ca de la inceput copilul sa stie ca "caca" e "caca",puta e puta si asta e difera la fetite si baieti etc.

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna75

quote:

inca n-am reusit s-o conving ca ceea ce are ea pe cap e pa-ru si nu pu-la, cum spune ea... Si e asa faina cand spune asta senina si inocenta...

inca e foarte micuta...
a mea va implini in curand 4 ani dar in loc de caca face "big one"
luna trecuta a apucat-o la gradinita si bineinteles ca a alarmat doua educatoare si o asistenta ca ea trebuie sa faca "the big one" ca in final sa fiu sunata eu pentru explicatii
deci e sanatos ca de la inceput copilul sa stie ca "caca" e "caca",puta e puta si asta e difera la fetite si baieti etc.

Ce li s-a parut atit de iesit din comun educatoarelor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, imi pare rau ca Iustin e bolnavior. Sper sa-si revina cit de curind si tu sa scapi de griji.

Tzuni, greu da omu' de tine.

Anky, am gasit 2 carti, una la biblioteca si alta mi-a trimis-o cineva pe mail. Adevarul e ca nu m-am agitat foarte tare sa le caut.

Fetelor, va multumesc ca m-ati facut "floare" , desi nu sint, dar ma rog, daca vreti voi, eu nu ma supar.

Gusta, suparata?

Yubi, Anky, Luna .

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput