Nou stil de viatza (203)
Raspunsuri - Pagina 20
tlaura spune:
Zuzi, te rog mai primeste si de la mine un sincer LA MULTI ANI, pentru Isabella; sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatoasa! Si rogu-te iertare, pentru intarziere!
Fetelor, citeam despre o lista "blue": treceti-ma si pe mine va rog, ca vad ca nu mai ies din starea asta!
Tzuni, am vazut pozele; vai cat de scumpa si frumoasa e Maria! O papusa, nu alta! Spor la treaba azi!
Mephala, ce fac baietii?
Gusta, tu cum mai esti?
Hopes, Delidana, Vikinga, carmen E, Rolo, Louisea, si restul fetelor, , si sa aveti o zi cat mai buna!
rolo spune:
Neatza gagici,
Tzuni, faine pozele, spor la treaba.
Azi facem vaccinul de 1 an. Sper sa nu faca urat pitica.
Va tzuc si fug si eu la treaba mea.
mephala30 spune:
Buna dimineatza. Moama, ce vantoasa e afara! Si ploua! Nu-mi doresc sa ies din casa.
Tzuni, multumesc ca ti-ai facut timp de poze, Maria e o scumpa! Si chiar asa, i-ai cumparat multe rochitele, .
Sa ai o zi usoara.
Liris, Laura, bun venit in clubul fetelor care stau sub umbrar, . sederea mea e temporara, baietii se simt mai binisor, asa ca, poate ies azi.
Vik, n-am fost la medic, sunt inconstienta?
Voma n-a mai fost, doar prima zi, apoi a ramas Iustin cu senzatia ca vrea sa vomite si statea intreaga zi cu olitza la gura. Nu a avut scaune moi, azi dimineatza a facut unul, dar pun pe seama siropelelor si supozitoarelor. I-am pus la 12 un novocalmin si vad ca s-a trezit vesel.
Teodor a facut febra ast' noapte, l-am rezolvat si pe el cu nurofen, sa vad cum s-o trezi.
In functie de cum se simt azi, voi hotari daca ii duc sau nu la dr maine.
...
Felicitari pentru noua greutate, .
O sa ma inspir si eu din retetele pe care le faceti voi la wok. Spuneai ca pui si oua? Unul, doua?
Multumesc de grija, . Ai tai vikingi sunt sanatosi?
Delia, te duci la scoala pe vremea asta? Am vazut si io filmul, mi-a placut. Cartea n-am citit-o, spui ca n-a fost acelasi final? (...ii ucide pe toti din masina, inclusiv copilul...si apoi vede ca totul s-a terminat....groaznic!!!)
Eftimie, tare harnicutza esti! Azi ce ai in plan?
revin
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
louisea spune:
Neata
Si o zi super tuturor. Pt doritori - www.cheasy.dk/appl%5CHJ%5CHJ126%5CHJ126CFG.NSF/AllGraphics/MKRN6KNELX/$FILE/P_morgenmad.jpg" target="_blank">Pofta buna :)
Laura
Carmen cum mai sunt cei mici?
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Delidana spune:
'Neata
Gety si bebe Gheo si tuturor celor ce azi sarbatoresc ziua numelui!
Louisea, multumim de oferta. Chiar, ma duc sa pap si eu ceva ca pina acum am baut un pahar de apa si am mincat o banana.
Carmen, finalul din carte e cu totul altfel, ceva mai optimist. Cel din film chiar nu mi-a placut deloc, adica la ce ca omul s-a luptat din rasputeri cu monstrii, cu ideile ciudate ale unora, la final sa fie pedepsit? Asa mi s-a parut finalul, ca o pedeapsa...
Da, ma mai duc la scoala, desi am un chef......azi e ultima zi si apoi urmeaza vacanta.
Ma bucur ca cei mici se simt mai bine.
Deci pina la urma care sint iepurasii cistigatori?
Laura, eu n-am inteles, pina la urma care e problema, de ce te simti rau? La doctor ai fost?
Tzuni, spor la munca! Am vazut pozele cu Meri, mai, mai ce domnisoara cu rochita avem.
Gusta, hai, scoate capul la lumina.
Puskin, tot plecata prin delegatii esti?
Rolo, bafta la vaccin!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Neatza.
Numai zic niciodata ca imi merge rau ca se poate si mai rau.Ieri dupa ce am strans cat de cat in ca sa am zis ma duc cu copilul in parc si numai ce primesc telefon ca socru a cazut pe strada asa ca m-am dus de urgenta la medic si are capul spart si un obraz bine julit.L-au pansat si azi ma duc din nou cu el ca alti nu au timp.Asa ca spuneti voi daca mai imi trebuie ceva ca poate poate mai primesc.
Zuzilici sunt relativ bine ca nu stiu ce mai urmeaza.La multi ani pentru Isabella si multa rabdare cu soacra.
Carmen cum mai sunteti azi?Si eu vin in club cu voi ca altfel nu se poate.
Tzuni o saptamana cat mai usoara.
Delia ce iti aduce iepurasul?
Laura felicitari de kg slabit.
Louisea cand faci papa bun sa imi dai si mie.
Multumesc la toate fetele de gandurile bune au mers la suflet si m-am incarcat cu energie si dupa sa vedeti voi cand o sa vina soarele pe strada mea ca acuma cred ca vine am sa scriu la mesaje de o sa ii rugati pe administratori sa me baneze.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Louisea multumesc de micu dejun .
Tzuni ce fetita cu rochita frumoasa .
Delia cat ai vacanta ?
Rolo bafta la vaccin sa fie totul bine.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Marilena, foarte bine faci, trebuie sa fii activa, sa te descarci, noi te intelegem si tu te vei simti mai bine. Imi pare rau pentru socrul tau....DAR, poate fi si mai rau, .
Capul sus si inainte cu viteza!
...
baietii sunt mai bine, momentan.
Rolo, tinem pumnii azi la vaccin.
Delia, am vazut intrabarea ta despre iepurasii castigatori (am remarcat-o si aseara), dar nu am o situatie definitiva. Sunt inca fete care nu au dat raportul, deci, n-am cum sa fac un clasament.
Nitica rabdare, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Delidana spune:
Gusta, iepurasul imi aduce o excursie de citeva zile in Turcia (Istanbul), incepind de miine. Abia astept sa plec, sa vad locuri/lucruri noi. Am vacanta incepind de miine pina pe 5 Mai.
Carmen, mersi de raspuns.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Delia si taceai si nu ziceai nimic ,pai asa cadou de iepuras as vrea si eu ca sunt fata cuminte si pap tot din farfurie si uneori chiar mai cer.
Carmen daca trec de ziua de azi cu brio vin diseara si va zic ce am facut si daca toate imi ies bine dau si eu de baut.Hai ca astept sa imi spui daca ai castigat.
Gata ma duc la treaba dar daca treaba merge asa cum ar trebui diseara vin si va zic.
Marilena si Mara Augusta