Nou stil de viatza (203)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici,
Multumesc ca va ganditi la mine, inca nu am iesit din starea de Blue, dar probabil ca in curand voi iesi. Vineri plecam la cluj sa facem Pastele acasa la sor'mea. Ca sa va raspund la intrebare, starea de blue e data de faptul ca acum 5 ani a murit tata si in perioadsa asta ma cam ajung din urma unele ganduri si amintiri. Ma gandesc ca sunt atatea lucruri pe care daca as putea sa le retraiesc le-as face altfel. Imi amintesc de momente frumoase si ma doare ca au fost atatea altele la care nu l-am avut langa mine. In fine... nu mai continuu ca nu vreau sa imi amplific starea acum.
Mephala, inca odata multzu ca mi-ai lasat la indemana 171-le.
Delia la multi ani fericiti pentru cei 9 ani de casnicie. Hmmm in mai implinesc si eu 3.
Carina, mi-ai facut si mie pofta cu prajiturelele tale. Arata delicios. Imi place mult de tine, nu stiu cum gasesti timp si resurse sa iti imparti asa frumos timpul intre cariera si familie. Eu am un noroc formidabil cu mama care gateste ca eu nu imi gasesc timp si rabdare dupa ce vin de la servici sa ma apuc sa gatesc. Adevarul e ca in momentul in care intru pe usa Ileana ma monopolizeaza cu totul. Nu mai pot face nimic fara sa fie calare pe mine.
Am promis ca postez cateva poze, ma apuc imediat ce termin de scris mesajul. Sambata am dus-o pe Ileana la Ciufolici si am tuns-o la chelie. Am avut o strangere de inima s-o las fara par dar acum ma bucur ca am facut-o ca mi se pare tare scumpa asa cheliuta. Ma distreaza ca si ei ii place asa ca se tot mangaie pe chelie.
Va pup si revin mai incolo, dupa ce pun cateva poze noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

quote:
Originally posted by mephala30

io sunt pe aici, astept sa se faca ora 12 sa le dau panadol baietilor.

panadol?! nu se poarta! cel putin la casele mari (Tom Cruise)-medicamentele sunt interzise cu desavarsire - oricat de bolnav ar fi un membru de familie - Traiasca plantele! iar mancarea consumata de noul membru de familie nu poate fi decat 100 % organic iar in sticla de lapte se gaseste doar apa plata - sa vedeti silueta peste cativa ani sau o tinerica rebela mergand la psiholog sau doar la shopping pentru a primi raspuns la intrebari ce tin de... viata

in ceea ce priveste reteta miraculoasa nu am incercat-o si nici nu o voi incerca caci eu am gasit cheia spre (alimentatie sanatoasa/echilibrata + mult sport iar cand "arde casa" dieta de tip spartan iar dupa drept recompensa dunkin doughnuts,tiramisu, after eight si chiar un double cheese caci aripioarele crocante nu imi plac,pulpele KFC nici atat,fishul inghetat si maltratat in baie de ulei chiar nu )

, nu ma intereseaza ce se poarta la casele mari, chiar deloc!!!
felicitari pentru gasirea cheii, , dar zau daca te-am intrebat asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Am revenit cu poze si cu raportul 86

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata!
Tocmai am facut cafeluta.Mai e cineva care n-a baut-o?Hai ca e calda si miroase asa de bineeeee!
Vreau sa citesc din urma si apoi la treburi, ca ma asteapta un morman de de spalat (printre care si perdelele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Pfui, ma speriasem, am crezut ca ati fugit toate in lume si m-ati lasat singura.

Rolo, Ilenuta-cheliuta.

Carmen, aniversarea e pe 24.

Anky, calatorie placuta iti doresc si sa ajungeti cu bine.

Carina, nu stii ca-i un pacat sa faci omu' sa saliveze asa de dimineata? De ce le zici "macarons"? Pe mine ma duce cu gindul la macaroane.

Vikinga, in mincarica la wok am pus asa:

-1/2 ardei galben
-400-500g piept de pui taiat bucatele
-1 ceapa verde
-1 morcov taiat bucatele mici
- 2 oua care se adauga la final
Totul prajit fara ulei (am vrut sa iau sos de soia dar n-am gasit la supermarketul unde am fost), ceapa adaugata la final in wok, am mai pus si niste oregano. Apoi am fiert orez din acela care la sfirsit ramine bobul intact si nu se face moale, am asezat prajeala pe orez si am pus niste patrunjel tocat deasupra. O mincare foarte usoara. Se mai poate praji laolalta si mazare (din aceea gata fiarta), ciuperci in loc de carne sau boabe de garbanzo (pt o mincare de post), boabe de porumb, broccoli, etc.

Eftimie, Tzuni, Alina, Yuby, Luna, .

Va pup, am fugit la cursuri.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
raport: 60.3 kg

Vik, da, tot cu febra amandoi, voma la Iustin...am avut o noapte crancena, .

Rolo, imi pare rau pentru amintirile astea dureroase, sper sa-ti treaca repede starea...
Am vazut scufita rosie, , ii sta bine cheliuta!

Anda, neaparat sa-mi dai si mie reteta! Arata senzational fursecurile! Si sa-mi spui cate ai papat, sunt convinsa ca abia daca ai gustat din ele.
Buna ideea de afacere!

Anky, drum bun si sa te intorci cu bine!
De fapt, ai spus ca vei mai intra pe net, asa ca vom vorbi atunci.

Delia, va urez si eu multi ani fericiti impreuna!
N-ai vrut sa divulgi data...sau n-ai avut timp sa postezi.

Va astept cu rapoartele. Azi se incheie concursul "iepurasii sexy" !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Uitai de raport - cum am putut? )
Stagnare.

Carmen, am postat in acelasi timp.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Prezenta...la cafea, multumesc Carmen E.!
Rolo, ce faina e chelutza!!!a stat cuminte la tuns? l-am tuns si eu pe Luca aseara cu masina, nu chelutz, dar nu asa bine, trebuie sa-l finisez cand prind momentul!

raport:stagnare!

Anda, vazut minunile, lasat gura apa!
Marilena, cum sunteti? ai zis ca ne arati casutza...
Carmen, mai au febra piscotii?

Of, sa va zic ce am patit ieri...de fapt v-am scris aseara si cand am vrut sa trimit tot eroare aparea.Luca si-a bagat o margica in nas, si a venit la mine si imi arata nasul si zicea "stein" adica piatra. Si margica aia pacatoasa nu vroia nicidecum sa cada, din contra la un moment dat n-am mai vazut-o...eu plangeam, Marc in rand cu mine, al meu vorbea cu dr care ne spunea sa mergem la el la cabinet ca e periculos, poti ajunge pana la operatie...insa intre timp l-am bazait eu cu un servetel si i-am scos un mucisor si am vazut iar margica...si l-am ridicat dintr-odata in fund si atunci ne-a cazut margica in brate!!! of, ce bucurosi am fost, l-am sunat pe dr sa nu ne mai astepte ca s-a rezolvat problema! Doamne, ce greu e sa fii mama uneori!

louisea, ieri am facut misto de tine ca te durea gatul, eh azi m-am trezit eu cu o durere....nu e bine sa razi de altii!!! am invatat acum pe pielea mea! te mai doare?
M-am pus si am luat cateva picaturi de tinctura de propolis, vai cat e de rea, ca mi s-a facut rau!

na ca am scris un roman acum!
vik, bafta in afacerea cu turismul!!!

va pupez si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Raport cu greu obtinut: STAGNARE
Oricum, la stilul in care am mancat, ma asteptam la mai rau.
Claudia Edi merge la gradinita cu program prelungit.De obicei il ducem pe la 7,30 si-l luam la 16.Ii place tare mult si suntem si noi multumiti.
Anky drum bun (aveti mare grija ca tare multe se mai intampla pe autostrazi) si sa aveti parte de Sarbatori Fericite alaturi de familie si prieteni
Anda imi ploua in gura de la atatea bunatati.Nu uita sa postezi retetele si pe blog, ca l-am bagat la favorite.Bafta cu planurile tale si promit sa-ti fiu clienta
Rolo ce dulce e micuta ta chiar si chelioasa
Carmen bafta la concurs ca aud ca esti fruntasa Cand se da rezultatul final?
ok, la treburi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Carmen bafta la concurs ca aud ca esti fruntasa Cand se da rezultatul final?

votarea s-a incheiat, asa imi spune daca incerc sa mai votez.
Sa vedem acum ce hotaraste administratia.

spor la treburi, eu am spalat ieri perdele, geamuri, azi stau numai cu pruncii.

Mergi la inceput