Ajutor ! - copiii nostri merita sa fie respectati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by simona dragusin

Am facut petitia online.Astept mail-ul de confirmare .

SIMONA si PATRICIA

www.onetruemedia.com/shared?p=1f009c2fd6ab5dab1d30f6&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">my angel

Super

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Va rog sa puneti link-ul cu petitia aici, ca sa putem semna si da mai departe!
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Buna ziua ,

Vreau si eu linkul cu petitia ca sa semnam amandoi .
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

O petitie on line nu serveste la nimic ... circula zeci de mii de petitii on line care au ca efect un mare zero. O petitie adevarata nu se face pe internet : semnaturile pe hatie, cu numele complet si adresa au un cu totul alt impact. Pt asta trebuie sa aveti colaboratori in toate orasele si sa va organizati serios. Eventual facut 2 liste : una pt familiile adoptatoare si celalta pt sustinatorii lor. Bafta!

edit: eu am inteles, alexa ioana, si spui bine ceea ce spui

Sibylle saptamana 30

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

exact asta incercam sa spun, sibylle, numai ca se pare ca nu mi'a iesit cum trebuie...

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Multumim pt petitia on-line, eu cred ca in cazul acesta orice demers e important, asa ca astept link-ul, pe care il voi transmite tuturor cunoscutilor. Si luni ma duc la noi la DPC, sa vad care e situatia. Desi nu cunosc alte familii adoptatoare din judet, o sa fac tot ce pot pt ca ideea unui memoriu catre ORA sa se materializeze si aici.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Nu am primit inca mail-ul de validare.Posibil sa nu lucreze in wekend ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irene ai putea sa mergi la DPC si sa ii rogi sa iti dea niste nume de familii care urmeaza sau au adoptat si sa iei legatura cu ei.

Sybille foarte bune sugestii chiar asta am facut aici la Cluj desi nu cred ca o petitie on line e chiar zero.Nu am experienta in astfel de cazuri dar decat sa stam sa ne plangem de mila mai bine facem tot ce e posibil.
A...si sa nu uit timp sa facem lucruri foarte elaborate, precum organizari riguroase si discursuri elaborate, nu prea e pentru ca pana in 10 mai trebuie guvernul sa ia o decizie finala.

Cred ca textul prezentat e mai mult decat elocvent cu ceea ce se doreste-confidentalitatea datelor familiei adoptatoare.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nici mie nu imi vine sa cred bataia de joc fata de familiile care vor sau au adoptat un copil!!!!

Semnam si noi petitia!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am o prietena care e in curs de a adopta o fetitza abandonata de mama ei, decazuta de altfel din drepturile parintesti. pana acu cateva zile era in culmea fericirii! acum e plina de griji si de ganduri negre. de ce? pt ca a aparut aceasta "lege" facuta de nu stiu cine si in nu stiu ce scop. daca pana acum era greu sa iei o decizie ref la a adopta un copil, de acum inainte nu cred ca vor mai fi multi dispusi sa faca asta.
petitia vreau sa o semnez si eu! spar sa va fie de folos!

Mihaela
cine n*are "restantza" n*are prestantza!

Mergi la inceput