Nou stil de viatza (202)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Laura multa sanatate ,ca altceva chiar nu stiu ce sa zic poate cand veniti in tara reusesti sa afli mai multe.

Anky multumesc de linkul cu exerciti da crede-ma ca nu sunt persoana care sa le faca acasa.

Ina felicitari de baietel si sa ai parte de o nastere usoara.

Carmen E am sa slabesc si celelalte kg dar numai ca acuma imi e un pic greu.

Cuscra si mie imi place popcornu.

Vedeam dimineata viata mai roz ,dar acuma iar m-am suparat.Mara bineinteles ca mi-a tras o repriza de temperatura si tusa cum stie ea mai bine,deci la noapte iar o pasez.Maine am treba si drumuri de facut ca de doar stau acasa ce am altceva de facut asa mi s-a zis de catre cumnate ca ele sunt bune numai sa discute cu medici si eu de facut comisioane luat medicamente si lista continua.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Va scriu pe fuga ca am sa dispar ceva mai mult decit o saptamina din cauza de vacanta.

Sa fiti frumoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut! v-am scris, si am apasat o tasta gresita si mi s-a sters tot, si acum sunt tare suparata, si nu va mai scriu nimica!!!

va pup si revin dimineata cand sper sa am mai mult noroc!
Marilena, inzdravenire rapida Marei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Felicitari Dordia! Sa-to traiasca puiutul mic, sa ai laptic si o refacre de vis, usoara de tot!
Felicitari si matusicii Violeta.
Azi am fost cuminte. Am mancat de dimineata mar, apoi iaurt cu fulgi de ovaz(400 grame iaurtul) si cateva stafide ratacite.
La pranz niste cascaval la microunda cu 2 rosii, o banana, si apoi am mers la impacgetare unde am, transpirat f bine, mi-au ascultat toate doleantele :-))
Seara am manact ca Vik, piept de curcan la cuptor 3 felii (nu erau mari) cu salata de patrunjel, untisor , ceapa si rosii. ca desrt inca o felie de cascaval
am baut cca 2 litri de apa azi.
Eu clachez seara, dupa ce se culca astia mici simt nevoia sa mai mnanac odata.
de obicei ma mai pacaleam cu ceaiuri f aromate, da acu cu alaptatul...

ca sport, nu prea. Doar am mers pe jos 20 de minute la intoarcere si 10 minute la dus.

Nu v-am zis ca m-am vazut ieri cu Tzuni si frumoasa Meri. vaaai, cat de dulci sunt amandoua! M-am simtit de parca eram prietene de 100 de ani.
Poate o corup sa mergem impreuna la bazin. Eu ma inscriu din 5 mai(joia viitoare plecam 10 zile la munte)

va pup pe toate!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mik, vacanta placuta!

Sabina, tu si Tzuni parca sunteti oarecum vecine, sau ma insel?

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, sanatate Marei. Numai asta iti lipsea acum, .

Sabina, ati facut si poze?

Mik, vacanta placuta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

howdy!!

Dordia, felicitari, sa-ti traiasca, sa-ti fie sanatos si mincacios bebelusul, sa creasca mare, norocos si sa va umple vietile de bucurie! felicitari si tie Violeta!

Laura (tlaura) ce spui tu acolo nu suna bine. insista sa te mai testeze. sigur nu esti anemica?

Vikinga, vezi ca era o discutie (cel putin aici in US) ca nu stiu ce arome cancerigene pun astia in pop-corn-urile cu unt. noi cumparam simple si le facem cum ne place: unt/ulei. eu cred ca, cu moderatie, poti minca orice. ai un meniu excelent, zilnic.

ati citit www.iht.com/articles/2008/04/15/europe/paris.php" target="_blank">asta? foarte interesant si pioneering. mi se pare o initiativa excelenta, de unde europa e mult in fata US in aceasta privinta. s-or fi plins barbatii ca-s satuli de femei frustrate si mereu on diet, supte la fata si complexate. stiti cum e ... ptr ei sexy inseamna sa ai incredere in tine, in the first place. eu asa am vazut, la mine asta-i marele minus :((
am avut si eu 56 de kg si sincer nu vreau ever sa mai fiu acolo. cind imi vad pozele mi se pare ca eram oribila, mult mai matura decit eram de fapt. niste falci de capra ... bleah.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Diana, suntem aproape vecine, stam la vreo 5 minute una de cealalta:)
Carmen, poze n-am facut, ca era o vreme.... numa la aprat nu m-am gandit sa-l iau la mine. dar next time facem una tare de tot

Liris, eu am citit un topic despre anorexie pe forumul eva, nu super eva, ci doar eva. Pfuaaai, m-am speriat rau. Fete devenite anorexice doar de la un cuvant auzit in copilarie...sau de la lipsa de iubire a printilor.
Groaznica boala.Erau acolo si bulimice, si anorexice.
Asa am aflat si eu ca uneori sufar de emotional eating,eu mananc f mult la stress, de exemplu cand sunt copiii bolnaviori rup frigiderul, oof.

InaC, numai 7 kile ai luat? moama, te invidiez! eu am luat 24 tura asta....mai am aprox 11 de dat jos ca sa fiu ca inainte si 14-15 ca sa fiu cat de cat cum imi place mie. la 50 de kile am renuntat demult, insa la inaltimea mea 55 e destul de acceptabil.

Gusta, tu ai slabit f mult, felicitari! Sanatate fetitei si spune cumnatelor ca atunci cand ai copilul bolnavior nimic altceva nu mai intra in program.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,in regula.Poate sint alte fete care au timp si pot sa le faca acasa.
Mik,vacanta placuta.
Claudia,i-au trecut bubele lui Cris,de vineri a mers din nou la gradi.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

sa aveti o noapte linistita.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput