Cura de frumusete cu lipitori

Cura de frumusete cu lipitori | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Lipitori aveti?
Iata o www.supereva.ro/INFO.ASP?id=1353" target="_blank">cura de frumusete cu lipitori cu rezultate minunate.

va uram sa fiti frumoase,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Aoualeu...Mirela,orice in afara de asa ceva .Inteleg ca lipitorile sint folosite in tratarea unor boli,da chiar pentru frumusete...
Doar gindindu-ma, ma ia cu friguri...brrrr

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Deja le simt pe sira spinarii, brrr, n-as face asa ceva.
Daca nu o sa ma mai placa sotul, asta peste citiva ani, fac rost de niste lipitori si i le pun lui pe ochi, ca sa nu se uite dupa altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu nu pot sa zic decat: "auch"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

prefer sa fiu ca Fiona lui Shrek decat asa, cu lipitori...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Deja le simt pe sira spinarii, brrr, n-as face asa ceva.
Daca nu o sa ma mai placa sotul, asta peste citiva ani, fac rost de niste lipitori si i le pun lui pe ochi, ca sa nu se uite dupa altele

deacord cu tine.Doamne fereste.deja ma trec toate frigurile.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

orice in numele frumusetii dar lipitori NU!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

de ce nu?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne-au apreciat fotografia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Desi mi-e frica de ele groaznic cred ca mi-as pune totusi citeva..Operatii in schimb n-as face sau mai poti sa stii?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

Desi mi-e frica de ele groaznic cred ca mi-as pune totusi citeva..Operatii in schimb n-as face sau mai poti sa stii?!

dulcetica

Eu totusi cred ca as prefera operatiile, daca mi-ar permite buzunarul, evident , dar lipitori in nici un caz.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Ha, ha, pai cand ai langa tine un sot de 20 si cati ani are (28 parca), cred si eu ca face tot posibilul sa arate mai tanara! Oricum, la cate operatii s-a expus...! Eu am vazut femei de 45 de ani care aratau la fel de bine ca si ea fara nici o operatie! Unii parca prea exagereaza!!!

Mergi la inceput