Cainii fara stapan
Raspunsuri - Pagina 7
sinzi_ana spune:
Eu ma simt mai in siguranta aici, cu "maidanezii" de localnici : Alligators and Floridians usually have a peaceful coexistence, but there are recorded attacks and occasional fatalities. The key to staying safe is being alert to the possibility of alligators being present. Never feed gators
Si asta pentru ca, daca un aligator "haleste" pe careva, este eutanasiat, cu toate ca sunt specie protejata. Si sunt tratate cum ar trebui: ca animale salbatice...
Asa cred ca ar trebui sa consideram maidanezii: animale salbatice...
Nu sunt "pets" si nu ar trebui confundate, doar pentru ca locuiesc atat de aproape de oameni. Cand un animal ia o viata, nu mai este "pet" de cateva generatii inca...
Viata maidanezilor este mizerabila, si nu ii ajuta cu nimic mainile in solduri ale "iubitorilor" de animale care se impotrivesc luarai lor de pe strazi...
Aici e foarte simplu:maidanezii sunt pusi spre adoptie pentru o perioada (in functie de varsta/comportament/agresivitate) si apoi eutanasiati daca nu ii adopta nimeni...
Este trist, dar mai trista este agonia de viata pe care o duc...
Xio, cand sunt 1-2 maidanezi pe zi in tot "tinutul" ai resurse si spatiu sa poti sa ii oferi camin, plimbari...etc...
Dar cand iti vin la adapost 40-50 de maidanezi zilnic...sortarea se face mai drastic...pana cand ajungi la 1-2 pe zi...
Asta e diferenta intre maidanezii din Ro si cei din alte parti
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
qsar spune:
Nuuuu, XIO!!! Avertismentul l-ai primit pentru ca dai unor teorii personale (unele total nedocumentate) valoare de adevaruri absolute. Si pentru ca ai jignit interlocutorii si, implicit, si pe cititorii acestui subiect care ar indrazni sa nu fie de-acord cu tine...
Andrada spune:
Sigur ca nu-i ajuta pe maidanezi cu nimic dar cit de bine ii face sa se simta pe iubitorii de animale...priceless!
Sa iubesti oamenii cere timp, energie si dedicatie si mai ales dovezi.
Sa iubesti un animal e mult mai simplu, ii tragi una in cap-in 5 minute se gudura pe linga piciorul tau, il lasi nemincat-nu te piraste la vecini, n-ai chef de el il incui in baie, nu trebuie sa faci conversatie, nu trebuie sa tii minte emisiunile favorite si ziua de nastere, nu te intereseaza rudele lui, iar daca ii aduci sunca favorita iti va fi recunoascator vesnic, te asculta cu admiratie cind cinti fals si poti sa-i citesti din Sandra Brown 14 zile in sir. Daca nu te supara sa stergi bale de pe canapele ti-ai asigurat stima, respectul si admiratie pentru 25 de ron pe luna.
Animalul e omul ideal pentru cine nu vrea sa aiba de-a face cu "the real thing",
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
loryi1974 spune:
In Bucuresti situatia risca sa iasa de sub control.
Ca si in toate celelalte tari,trebuie tinuti un timp,poate se gandeste cineva sa-i adopte,dar nu sa-i adopte doar pentru a le da drumul 500 m mai incolo.Numai ca acum ,cu noua lege,nu se mai pot eutanasia si basta.Unde se pot construi atatea adaposturi pentru toti cainii din Bucuresti?Si asa situatia terenurilor este asa cum este.Pana se gasesc fonduri si terenuri,ce facem?ONG-urile nu se grabesc sa-i sterilizeze,daca o faceau ,acuma nu vedeam pui peste tot.Deci,ce fac cu fondurile primite?Nu cumva ar trebui sa-i controleze un pic o autoritate,daca mai exista asa ceva,din tara asta?
Detinutii cu fapte grave pe constiinta sunt mai prejos decat haitele de maidanezi care ataca oameni?Nu este si asta o forma de agresiune violenta?In definitiv,daca te musca de unde nu trebuie,ai terminat-o cu lumea asta.
Si cica statistica Inst.de boli Inf arata o crestere de la 50 muscaturi/zi in 2007 la 80 muscaturi/zi in 2008.
Taote tratamentele necesare dupa o muscatura costa ceva,fondurile pe care le inghit ar putea fi redirectianate in alta parte,ca tot ne plangem de lipsa de fonduri.
Si,legat de sectorul 3,nu tine de primaria de sector problema asta.Legea lui Marinescu i-a legat pe toti de maini si de picioare.Poti sa faci parcuri si curatenie cata vrei,daca alearga maidanezi peste tot imaginea tot urata este.
Sunt multi si in sectorul 3,dupa cum v-am spus i-am trimis domnului senator poze tocmai din acest sector.
De altfel,profesoara sfasiata recent era in zona Scolii Spectrum,la intersetia dintre Mihai Bravu si cred Calea Dudesti.
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by loryi1974
,dar nu sa-i adopte doar pentru a le da drumul 500 m mai incolo.
Aici cand adopti, in primul rand platesti $100, semnezi acte de adoptie, cainele primeste un chip cu numele tau si in cazul in care este gasit din nou pe strada, primesti o amenda usturatoare...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
anky spune:
E un subiect foarte controversat ,e extrem de trist ce s-a intimplat cu fetita,japonezul sau alte cazuri.Eu zic ca toti aveti dreptate in felul vostru, inclusiv Xio.Adevarul este ca aici in west nu vezi ciini vagabonzi dar nici copii mici care sa se joace singuri pe afara.Deci,e si un subiect delicat pina la urma,parerea mea.
Anca,mami de doi nazdravani
maru spune:
am citit si am tot citit...
pe cei care sunt pentru eutanasiere ii inteleg perfect, si eu sunt de aceeasi parere, as plati o taxa sa ii curete de pe strazi, cat de repede se poate, asa cum propunea cineva, deci de aici am vazut o idee,o initiativa
pe cei care se impotrivesc teribil oricarei masuri, nu-i inteleg (nu-i de mirare, am declarat ca sunt in tabara cealalta) dar asteptam sa vad o initiativa, o propunere ceva, ca asa nenorociri sa nu se mai intample
si da, am fost atacata de caini vagabonzi, mie nu mi-i frica de ei, deci nu aveau ce frica simti, eram insarcinata si mi-a sarit in spate, cumnata mea a patit acelasi lucru, iar o prietena de-a copilului meu, venita sa se joace, a ramas fara cizma, cainele i-a muscat piciorul si nu a dat drumul pana cand bietul copil nu a descaltat cizma (precizez era insotita de tatal care a incercat orice sa isi scape copilul din botul bestiei)
credeti ca s-a intamplat ceva? nu, pentru ca vecina cea iubitoare care hranea de la balcon jivinele era sotia prefectului de atunci, iar politistul a facut cale intoarsa cand a iesit doamna sa ia apararea patrupedului ( la o saptamana i-a facut varza piciorul nepotului, acelasi caine, pe care daca l-ar fi ridicat politistul nu ar mai fi atacat)
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
a, uitai, nu stiu cum naiba, da aici nu sunt caini vagabonzi, nici pisici ratacitoare, parcurile de copii sunt libere de rahati, asta daca nu pui la socoteala veveritele, iepurii, racoonii si cate un sconcs ratacit
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Rufus spune:
quote:
Originally posted by anky
E un subiect foarte controversat ,e extrem de trist ce s-a intimplat cu fetita,japonezul sau alte cazuri.Eu zic ca toti aveti dreptate in felul vostru, inclusiv Xio.Adevarul este ca aici in west nu vezi ciini vagabonzi dar nici copii mici care sa se joace singuri pe afara.Deci,e si un subiect delicat pina la urma,parerea mea.
Anca,mami de doi nazdravani
Da, este un subiect controversat.
Nu asta ma mira pe mine, ci controversa privitoare la normalitate. E normal sau nu sa existe victime ale cainilor salbatici de pe strada...
Poate cineva sa spuna ca e normal?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Fomalhauti spune:
Solutia! Toti vrem solutia, cei care iubesc cainii si cei care nu-i iubesc. Si solutia exista. Este vorba de adaposturi decente. Pe banii cui? Pe banii nostri, ai tuturor. Si unii vor spune ca nu vor sa fie ingrijiti cainii pe banii lor. Dar si hingherii sunt platiti din banii nostri, ai tuturor. Si sunt platiti de zeci de ani, au fost desfiintati, au fost reinfiintati, li s-a schimbat numele. Au prins caini, i-au omorat - tot pe banii nostri. Si probabil lucrurile vor merge asa in continuare.
De ce vad eu solutia in adaposturi decente? Pentru ca atunci iubitorii de animale ar colabora la strangerea cainilor. In loc sa ii ascunda atunci cand vin hingherii, ar colabora la strangerea lor. Ar duce ei cainii in adaposturi. Povesti? Minciuni? Numai gura e de iubitorii de animale...Ba nu. Eu am cinci caini de pe strada. Ai mei, la mine in curte, vaccinati, deparazitati. Eu am dus un caine la un adapost particular fiindca a fost primit. Ulterior, cand am vrut sa mai duc mi s-a spus ca s-a umplut adapostul. Da, eu as lua din cand in cand un caine (sau mai multi pui de caine) si i-as duce intr-un adapost daca as avea garantia ca vor trai decent. Si nu sunt singura, suntem sute si da, am duce la un adapost decent fiecare cativa caini in fiecare luna. Da, sunt marii iubitori de animale care ar duce zilnic. Fiindca unii dintre ei (da, am o prietena)merg de mai multe ori pe saptamana la un adapost pentru a duce mancare.
Atat timp cat aceste adaposturi nu exista, ne vom invarti ca si pana acum. Acum nu se omoara cainii. Sunt mai multe haite. Se fac presiuni sa se omoare din nou. Unul care doreste sa fie ales va cere o lege in acest sens. Se va da o lege. Cainii vor fi din nou omorati. Prinsi si omorati. Nu toti fiindca cei care iubesc cainii ii vor ascunde. Si vor face presiuni, vor trimite poze cum sunt prinsi si omorati cainii. Si va fi unul care vrea sa fie ales si va face presiuni si iar se va schimba legea... Si tot asa, pe banii nostri, ai tuturor.