Cainii fara stapan
Raspunsuri - Pagina 61
natynic spune:
Bine, si sula (egal unealta sau..., whatever) ce legatura are cu cainii maidanezi?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Bine, si sula (egal unealta sau..., whatever) ce legatura are cu cainii maidanezi? |
Poate fi folosita pentru autoaparare.
natynic spune:
Indiferent care e sensul atribuit cuvantului?
Pana una-alta, serios vorbind, tocmai am ascultat din nou la stiri despre un copil cu handicap, care s-a aruncat in apa de frica unor caini care l-au atacat...fara sansa!
Naty
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Poate fi folosita pentru autoaparare. |
O....Myyyy... NATYNIC, nu e chiar asa de egal
Detalii despre autoaparare,CAPCAUNE, eu nu vreau sa citesc
XIO, alta data sa te exprimi si tu mai clar,ok?fara intelesuri din astea...
denizel spune:
caine e una , melc e alta , efemerida e alta si porc e alta. |
yeps, asa e, Xio! (a, sa nu uit, da' ce simpatica esti pe topicul asta! ).
Pe caine il mangai si il iubesti, pe melc il iei de pe trotuar si il pui in iarba ca sa nu-l calce jivinele astea de oameni, pe efemeride le gonesti cu batistuta pe fereastra fiindca nu concepi sa le ucizi cu spray din ala monstruos, iar pe porci ii mananci . Deci, logic, toata lumea observa!
Iar ce spune Andrada ma lasa rece |
E, vezi?? Aici e greseala vietii tale . Alea cu pigs&chickens slaughter is greseli de locul 2-3 .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
cl spune:
citat din mesajul lui natynic ... Pana una-alta, serios vorbind, tocmai am ascultat din nou la stiri despre un copil cu handicap, care s-a aruncat in apa de frica unor caini care l-au atacat...fara sansa! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Naty, asta nu are nici o legatura cu subiectul de fata. Copilul ala avea probleme psihice si trebuia supravegheat 24 de ore din 24! De vina sunt cei (oameni, da!) care nu l-au supravegheat. Nu stiu daca ai urmarit tot reportajul. Spuneau ca toti copiii de acolo au probleme psihice si trebuie supravegheati tot timpul. Unii vor sa se urce pe garduri si sa se arunce, altii se arunca in fata masinilor etc!!! Copilul acela avea frica de caini. Grav e ca nu a fost supravegheat, ca daca era, se evita aceasta tragedie. Ceee ce insa nu am inteles eu este de ce cei care au vazut copilul fugind si aruncandu-se in apa nu au sarit sa-l salveze si au asistat doar???? A fost scos dupa mai bine de 10 minute, cand au venit cei de la "112". E normal???? Dar asta e cu totul alta tema de discutie, imi cer scuze pentru abaterea de la subiect.
XIO spune:
citat din mesajul lui stefaniya Xio - copilul nu s-a culcat si nu se culca inca,si masa inca nu am servit-o . Ca ma gandesc la unelte nu e rau,macar bine ca am,decat ca altii care stau si ii duc dorul Si in cazul in care ajung sa nu ma mai gandesc la ...inseamna ca am imbatranit,CE INCA NU E CAZUL Da´pe cuvant ca nu stiam de zicala " ce are unealta cu prefectura,adica ce are ciocanul,surubelnita cu prefectura " CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya |
Tu ai unealta?
Ca si lucrurile mele si ale prietenului sunt la comun , da' nu zic ca e mea...unealta Cine naiba sa-i duca dorul cand gasesti unele la ce ore vrei , trebe doar sa bati lasciv dintr-o geana?!
LadyJ , asta ma intrebam si eu : sunt o unealta , o prefectura , sau o multime?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Rufus spune:
citat din mesajul lui cl Naty, asta nu are nici o legatura cu subiectul de fata. Copilul ala avea probleme psihice si trebuia supravegheat 24 de ore din 24! De vina sunt cei (oameni, da!) care nu l-au supravegheat. Nu stiu daca ai urmarit tot reportajul. Spuneau ca toti copiii de acolo au probleme psihice si trebuie supravegheati tot timpul. Unii vor sa se urce pe garduri si sa se arunce, altii se arunca in fata masinilor etc!!! Copilul acela avea frica de caini. Grav e ca nu a fost supravegheat, ca daca era, se evita aceasta tragedie. |
Eu zic ca gresesti.
Cand era Ioana mica (cam5-6 ani) avea o adevarata (desi nejustificata) groaza de caini. Intr-o zi, pe Calea Dudesti, cu mine de mana, de pe totuar, s-a speriat de un caine care venea latrand din lateral si a zbughit-o direct in mijlocul strazii, scapand din mana mea si trecand pe langa mine. Am ramas stana de piatra, dar Dumnezeu a facut sa nu treaca nici o masina sau tramvai in acel moment. Precizez ca (cel putin atunci) nu avea probleme psihice, era supravegheata, dar recunosc, nu era legata cu lesa de mine. Tragedia se putea, deci, intampla.
Prin urmare, rationamentul tau poate fi plauzibil, dar e foarte improbabil.
Iti spun eu ce ar fi evitat, sigur, tragedia: lipsa cotarlei.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
cl spune:
citat din mesajul lui Rufus ... Prin urmare, rationamentul tau poate fi plauzibil, dar e foarte improbabil. Iti spun eu ce ar fi evitat, sigur, tragedia: lipsa cotarlei. poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
De data aceasta iti spun eu ca gresesti, fara suparare. Daca nu era cainele, putea sa fie o masina, trecea copilul strada si il lovea masina. Sau il rapea cineva sau... In fine, se pot intampla o groaza de rele. Recunoaste insa ca daca ar fi fost supravegheat, daca s-ar fi avut grija de el, nu s-ar fi ajuns la asa ceva si nici nu ar fi existat o groaza de daca. Ma tot intreb de ce cei care au vazut tragedia nu au intervenit. Cum poti sta pasiv cand un copil se ineaca????
natynic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cl
De data aceasta iti spun eu ca gresesti, fara suparare. Daca nu era cainele, putea sa fie o masina, trecea copilul strada si il lovea masina. Sau il rapea cineva sau... In fine, se pot intampla o groaza de rele. |
Off topic e sa vorbesti de obligatia de serviciu de a supraveghea copiii handicapati, off topic e sa vorbesti de obligtia morala (indiscutabila!!!) a martorilor de a ajuta copilul.
Insa: masinile in ziua de azi nu mai pot fi evitate nicaieri in lume prea usor; rapirile sunt rapiri-la fel, o realitate. O haita de caini vagabonzi in mijlocul unui oras european din secolul 21 insa e mai greu de conceput si admis. Aici e problema. Si haita ESTE o amenintare, atat pentru un copil handicapat cat si pentru ORICE copil normal.
[/quote]
Naty