Cainii fara stapan

Raspunsuri - Pagina 58

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Sa ridice mana cine a fost atacat de caini. As vrea sa aflu cum a decurs incidentul, cum v-ati aparat si...cum ati scapat.

Eu era cat pe ce sa fiu atacata in primavara, in parcul Herastrau. Inconjurata de vreo 6-7 javre care ma maraiau si neavand nici un obiect in mana care m-ar fi ajutat sa ma apar, ma intrebam pe care sa-l aleg primul ca sa-i ard un picior in burta. Am scapat in ultimul moment fiindca am zarit 2 paznici de la muzeul satului cred, care au reusit sa alunge cainii, dupa ce le-am cerut acest lucru (adica ei din proprie initiativa nu se bagau, dar stateau si se benoclau la mine cum se strangea cercul de caini maraind in jurul meu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_A

Sa ridice mana cine a fost atacat de caini. As vrea sa aflu cum a decurs incidentul, cum v-ati aparat si...cum ati scapat.

Eu era cat pe ce sa fiu atacata in primavara, in parcul Herastrau. Inconjurata de vreo 6-7 javre care ma maraiau si neavand nici un obiect in mana care m-ar fi ajutat sa ma apar, ma intrebam pe care sa-l aleg primul ca sa-i ard un picior in burta. Am scapat in ultimul moment fiindca am zarit 2 paznici de la muzeul satului cred, care au reusit sa alunge cainii, dupa ce le-am cerut acest lucru (adica ei din proprie initiativa nu se bagau, dar stateau si se benoclau la mine cum se strangea cercul de caini maraind in jurul meu).

Pai n-am inteles: te-au atacat sau doar te-au speriat? ca e ceva diferenta intre .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iarasi un topic plin de ipocrizie...de o parte si de alta...
Ce usor e sa arunci cu cuvinte din spatele calculatorului!
Si precum aici pe forum e si la nivel de comunitate si de autoritati. Toti arunca multe cuvinte si nimeni nu-si bate capul cu o solutie inteligenta, finantata corespunzator...
Puteti crede ca sunt undeva pe la mijloc? Adica...Dumnezeu nu ne-a lasat ca specie superioara (pentru ca -cica- gandim, nu de altceva) ca sa omoram speciile ce se pot apara mai putin. Ceea ce se intampla insa in Romania incepe sa semene f bine cu o amenintare la adresa speciei noastre de catre caini. Aaa, ca noi suntem cu totii de vina ca s-a ajuns aici, de acord; dar de-acuma ce facem, pentru noi si copiii nostri? Ajungem, vorba cuiva, sa cerem voie cainilor maidanezi sa mergem pe strada?
Nu e simplu nici sa-i omori, e simplu doar sa o spui. Sa ridice mana, de aici de pe forum, cati dintre cei ce se declara pentru eutanasiere ar putea sa faca asa ceva cu manuta lor.
Nu e deloc simplu...dar cand se ajunge la a ne fi sfasiati copiii de haita de caini (alllloooo, reamintesc ca de aici a plecat topicul!!!) si stim bine ca nu e vorba de cazuri singulare, se pare ca e timpul sa devenim si noi fiare. Xio, nu-ti contest dragostea de animale (tu stii bine ca nu ma numar printre adversarii tai, din contra )dar, imi pare rau, dupa Dumnezeu pentru mine omul e mai presus de restul...Daca omul (si, mai ales, cei mai nevinovati pui ai sai) e in pericol, restul nu mai conteaza. Chestiune de educatie, poate...Sau, de ce nu, de instinct matern. Il au toate animalele, nu???

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Pai n-am inteles: te-au atacat

Ai vrea tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Naty, uite io ridic mana - da, as putea sa o fac. Am vazut cum se face - am fost in situatia de a chema veterinarul pentru a ne eutanasia unul dintre caini si pot sa garantez ca pur si simplu nu a simtit nimic, intr-adevar l-a "adormit".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_A

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Pai n-am inteles: te-au atacat

Ai vrea tu!

Critina, zau ca habar n-am cine esti , cati ani ai , ce faci , samd. Nici macar de pe forum nu te stiu.
Prin urmare, intrebarea ta mi e pare ...prosteasca&absurda +/- egocentrica

Naty, pt. 100 de caini agresivi nu poti sa omori 100.000.
Eu sunt pt. castrare, eutanasierea celor bolnavi ca sa nu se mai chinuie,plasarea in adaposturi de animale si gasirea unor stapani. In nici un caz moartea lor , ca mi e pare absurd sa judeci o fiinta inferioara tie ca te musca.Nu te musca pt. ca asa i s-a nazarit cand lua micul dejun, ci pt. ca vrea sa se apere. Ca inainte sa te uiti tu urat la ea alt om i-a tras un sut in fata doar asa , de fun.
Mi se pare aiurea sa -ti bati joc de cineva care nu se poate apara si care iti este inferior din mai multe puncte de vedere.

Si asa sunt eu , "lipsita de compasiune" , ca pamela Anderson , Brigitte Bardot si alte persoane care aleg sa sustina drepturile animalelor i sa le apere.
Ca pe forumul asta daca nu stai cu un copil in brate vad ca esti etichetat in "z" feluri , niciunul bun.
Asa cum altii lupta pt. foci , magarusi , maimute , Koala , samd , asa si noi , iubitorii de animale incercam sa ajutam cainii.

daca se gandeau oamenii inainte sa fie invazia asta la ce sa faca acum nu aveam treaba , dar e tipic sa lasi sa se imputa treaba la tin in bucatarie si dupa aia sa incepi sa tipi.
parerea mea de neschimbat

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo sint pentru ...sa dispara toate jivinele cara nu au stapin.
Nu este locul lor in oras...cine vrea este liber sa-i adune si sa-i depoziteze la el acasa. as da termen 1 luna ...apoi lichidarea celor care nu au stapin.
apoi facem ca la discovery..ca la aia in malibu..asa cum vede poporul in filme ...ce ciine gasim pe strada il ingrijim...il ducem cu elicopterul la doctor...etc. e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

asaaaa, ia sa vedem nooooi....

Xio, de la ultima discutie cu mine ai mai mancat animalute?
Daca da, ce animalute?
Daca da, de ce?

tot pentru daca da,
Intrebare suplimentara: ai idee cum traiesc si cum mor animalutele pe care le mananci, amagindu-te singura ca nu ai putea trai fara carnita lor?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Adica sint copii mutilati pe viata de animalele astea jegoase care stau pe strazi si unii vin si insista asa..in dusmanie ca nu ai voie sa deranjezi animalele. Nu inteleg ce mai este de discutat aici...nu e nene padure sau serengeti national park...e un oras in europa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Adica sint copii mutilati pe viata de animalele astea jegoase care stau pe strazi si unii vin si insista asa..in dusmanie ca nu ai voie sa deranjezi animalele. Nu inteleg ce mai este de discutat aici...nu e nene padure sau serengeti national park...e un oras in europa.

De necrezut dar uite ca se intampla sa fiu si eu de acord cu Guestus...
Dar un adevar a zis si Xio: de fapt acum tipa toata lumea dupa ce o buna vreme nimeni nu a miscat un deget si s-a permis sa se ajunga aici...
Xio, nu e vorba ca te pune cineva la zid daca nu ai copii, Doamne fereste, eu nu asta am vrut sa zic! Ci doar ca, atunci cand AI copil si auzi asemenea grozavii crede-ma, devii fiara. Nu-ti cer sa intelegi acum asta...intr-o zi insa vei intelege.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput