Cainii fara stapan
Raspunsuri - Pagina 51
miau-miau spune:
eu zic ca nu trebuie neaparat sa muste un om. cred ca nu are ce cauta pe strada oricum.
eu tot nu inteleg de ce nu-i otraveste lumea. e drept ca vor fi mormane de hoituri pe strada pe care nu le va ridica nimeni, dar le poti da foc si in 2 saptamini termini cu toata populatia maidaneza a capitalei. Si pe bani putini.
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
eu zic ca nu trebuie neaparat sa muste un om. cred ca nu are ce cauta pe strada oricum.
eu tot nu inteleg de ce nu-i otraveste lumea. e drept ca vor fi mormane de hoituri pe strada pe care nu le va ridica nimeni, dar le poti da foc si in 2 saptamini termini cu toata populatia maidaneza a capitalei. Si pe bani putini.
Exact.Si apoi ne apucam de spanzurat pisici.Costa si mai putin.
capcaunul spune:
quote:
eu tot nu inteleg de ce nu-i otraveste lumea. e drept ca vor fi mormane de hoituri pe strada pe care nu le va ridica nimeni, dar le poti da foc si in 2 saptamini termini cu toata populatia maidaneza a capitalei.
Ati vrea voi, pisicile, sa ramaneti stapane absolute peste capitala!
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by ladyJ
Si apoi ne apucam de spanzurat pisici.Costa si mai putin.
Cel mai putin costa insa daca lasam mai intai maidanezii sa rezolve treaba cu pisicile.
Andrada spune:
quote:
Originally posted by capcaunul
Cel mai putin costa insa daca lasam mai intai maidanezii sa rezolve treaba cu pisicile.
Pisicile au caracter, daca le ataci neamul te musca de varice, isi apara puii, etc.
Maidanezii ataca oamenii pentru ca sint lasi si inconstienti,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
denizel spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Pisicile au caracter, daca le ataci neamul te musca de varice, isi apara puii, etc.
Maidanezii ataca oamenii pentru ca sint lasi si inconstienti,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada, ai trecut vreodata pe langa o catea cu pui?
Si mai lasa-ma cu pisicile (pe care, da, le iubesc :-), ca n-au nik in capu' ala. Nu stiu cum stau la capitolu' lasitate/curaj/decenta (ca ale mele nu au fost puse vreodata in situatia de a fi demne si curajoase ), da' inconstienta au cu caru': ai incercat vreodata sa "recuperezi" o matza care s-a urcat undeva sus si nu se mai poate da jos? Oh my, ce poate sa faca....
quote:
Singura diferenta este ca mie imi pasa si de celelalte fiinte in afara de bipedele pe care le vad pe strada , prin oras , discoteci , samd.
Nu consider ca omul este Dumnezeu, deci hai sa omoram din distractie , lene si lipsa de responsabilitate.
Xio, tu stii ca si io (ca si tine de altfel ) fac fixatii pe ceva, da? :-)))
Deci, nu te mai da mare pasatoare de patrupede si alte bipede in afara de om, ca nu esti!
Si, 2: exact asta faci tu: omori din lipsa de responsabilitate si informatii si strict pentru a-ti satisface placerile.
Oamenii care ii vor morti pe maidanezi, fii sigura ca nu o fac pentru a-si satisface vreo placere :-).
P.S. Mai terminati cu otravitu', ca e horrooooor .
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by denizel
Oamenii care ii vor morti pe maidanezi, fii sigura ca nu o fac pentru a-si satisface vreo placere :-).
sapt asta si cea trecuta diversi pui de caine dar si vreo 2 caini de talie mica au fost spanzurati de ramurile copacilor de copii de 12-13 ani...
explicatia lor a fost ca parintii le-au spus ca toti maidanezii trebuie omorati si dc tot trebuie macar sa iasa si ceva "fun" din chestia asta, sa vada care moare primu si care ultimu...
"actiunea" s-a petrecut in Lacul Tei in Bucuresti
Cristina_A spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
eu tot nu inteleg de ce nu-i otraveste lumea. e drept ca vor fi mormane de hoituri pe strada pe care nu le va ridica nimeni, dar le poti da foc si in 2 saptamini termini cu toata populatia maidaneza a capitalei.
Ati vrea voi, pisicile, sa ramaneti stapane absolute peste capitala!
Daaaaaaa!
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
denizel spune:
Porumbita, este cumplit de trist ce s-a intamplat :-(.
Si, toate astea, de ce? Pentru ca niste oameni care spun ca iubesc animalele, se opun din toate puterile lor (si se vor opune in continuare) la ideea eutanasierii cainilor agresivi.
Daca pana si Bobita ala tampit care l-a omorat pe japonez, a avut parte de serviciile Paulei Iacob, ce poti sa mai zici? Este o nebunie deja.
Eu nu spun ca daca nu ar mai exista caini agresivi pe strada, nu ar mai exista nici cretini care sa ii chinuie. Dar sunt convinsa ca, daca nu ar mai exista caini agresivi pe strada, numarul cretinilor ar scadea.
XIO spune:
quote:
Originally posted by Porumbitaquote:
Originally posted by denizel
sapt asta si cea trecuta diversi pui de caine dar si vreo 2 caini de talie mica au fost spanzurati de ramurile copacilor de copii de 12-13 ani...
explicatia lor a fost ca parintii le-au spus ca toti maidanezii trebuie omorati si dc tot trebuie macar sa iasa si ceva "fun" din chestia asta, sa vada care moare primu si care ultimu...
"actiunea" s-a petrecut in Lacul Tei in Bucuresti
Pai la ce sa te astepti cand citesti si pe forumul asta atatea ineptii. La asa parinti , asa copii.
Ar trebui sa e racoreasca in inchisoare vreo 2 ani , asa , just for fun . Pt. distractia celor din inchisoare adica.
Andrada , exact , cainii sunt lasi si inconstienti
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/