Cainii fara stapan
Raspunsuri - Pagina 35
alyclau spune:
In primul rand eu nu am jignit pe nimeni si nu am intrat cu apelative de genul "draguta","madam" etc.In al doilea rand este treaba mea de cate ori am intrat pe forum si am postat mesaje.Si ca sa lamuresc controversatul "texte ieftine" dau un exemplu:persoane ca si Adrian Bahmuteanu care nu mai stiu cu ce sa iasa in fata apar pe la dif. posturi tv si se bat cu pumnii in piept cat de mult iubesc cainii vagabonzi.Asta numesc eu text ieftin poate si pentru ca mintea mea de "madam" nu poate intelege cum poate cineva afirma ca "iubeste cainii vagabonzi".Da,inteleg ca o persoana sa TINA foarte mult la un animalut pe care-l ingrijeste si care-i raspunde la afectiune,dar ca sa spui ca iubesti un caine de pe strada, scuzati-ma ,dar nu pot sa inteleg cum vine asta .Cineva spunea ca este de parere ca doar cainii periculosi si bolnavi ar trebui eutanasiati.Intreb:de unde stie copilu meu sau al dv. de care caine sa se fereasca si ce poate face bietul copil cand este atacat?Si ca sa inchei:cu toate ca nu consider ca am jignit pe cineva ci doar "mi-am permis"sa-mi spun parerea pe care o sustin mai departe, CER SCUZE CELOR CARE S-AU SIMTIT JIGNITI.
Natasa spune:
Xio, ma faci sa zimbesc amar. Sa te fereasca Dumnezeu sa-ti moara copilul omorit un ciine, sa-ti moara de orice rau facut de un animal sau de un om... STiu ca ai spus nu o data ca intre un copil si un animal tu alegi animalul (explicatii aiuristice dupa parerea mea, nici un om nu ar trebui sa puna un animal in fata unui copil), dar imi place sa cred ca atunci cind o sa fii mama, copilul o sa devina o prioritate. Si daca va fi asa, e o nebunie sa crezi ca ai mai mingiia animale pe coada dupa ce un animal ti-a ucis copilul. E ceva defect in toata logica ta sau mai degraba e lipsa de experienta, sau tupeul, indrazneala de a crede ca le stii tu e toate. Sper ca e doar avintul adolescentei care te face sa te porti asa si ca adultul viitor va fi ceva mai omenos sau daca nu se va angaja la gradina zoologica!
XIO spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Xio, ma faci sa zimbesc amar. Sa te fereasca Dumnezeu sa-ti moara copilul omorit un ciine, sa-ti moara de orice rau facut de un animal sau de un om... STiu ca ai spus nu o data ca intre un copil si un animal tu alegi animalul (explicatii aiuristice dupa parerea mea, nici un om nu ar trebui sa puna un animal in fata unui copil), dar imi place sa cred ca atunci cind o sa fii mama, copilul o sa devina o prioritate. Si daca va fi asa, e o nebunie sa crezi ca ai mai mingiia animale pe coada dupa ce un animal ti-a ucis copilul. E ceva defect in toata logica ta sau mai degraba e lipsa de experienta, sau tupeul, indrazneala de a crede ca le stii tu e toate. Sper ca e doar avintul adolescentei care te face sa te porti asa si ca adultul viitor va fi ceva mai omenos sau daca nu se va angaja la gradina zoologica!
Am cam trecut de adolescenta de ceva vreme.
Draga mea , daca vrei sa interpretezi asa cum iti place tie o poti face linistita.
Eu am spus ca asa cum unii aleg sa aiba grija de copiii orfani , altii de bolnavii de cancer prostatic , altii de cei cu HIV , samd , asa aleg si eu sa am grija de animale.
Nu stiu care este problema daca un om alege sa ajute animalele si nu intra in marele numar al celor care se lupta pt. copii de exemplu. Care e problema ta cu ce aleg eu si cu unde imi donez eu banii?
Vrei sa ii donezi pe ai tai pt. copii? E OK, eu nu iti spun spre ce sa-ti indrepti atentia. Daca toti ar gandi ca tine ne-am baga picioarele in ea de flora , fauna , in ei de bolnavi psihici si am face de toate pt. copii.
Trebuie sa existe une chilibru si acest echilibru este facut de oamenii care aleg sa lupte pt. ceva.
Ei , ca tu ti-ai dori sa inelegi din toate astea ca daca vad un copil si un caine o sa-i dau un sut in fun copilului e strict treaba ta . Parerea ta despre mine nu ma intereseaza, mai ales cand se bazeaza pe fantezii , mai ales ca nu te cunosc , si mai ales multe.
Dupa cum am spus , eu sunt cerebrala.Daca Ionel mi-a dat cu o piatra in cap nu fac o plangere pe numele tuturor Ionelilor din tara, daca o pisica m-a zgariat nu urasc toate pisicile, iar daca m-am indragostit de un barbat cu ochi verzi nu ma indragostesc de toti barbatii cu aceasta caracteristica.
Nu-ti place de mine? E foarte OK , nici nu trebuie
Nici eu nu am multi pe care sa-i simpatizez , dar nu ma cramponez la fiecare om deranjant
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
stefaniya spune:
Revin dupa o saptamana si vad ca topicul asta inca e fierbinte.Asta nu e rau dar nu e deloc constructiva discutia.
Va rog din suflet,nu mai incercati sa aratati dragoste fata de animale cand voua nu va pasa de un copilas de 6 ani.Daca puteti face astfel de diferente,habar nu aveti ce inseamna dragostea!
Eu sunt mama si daca ar pati ceva copilul meu,din cauza unui caine sau ceva prostesc la care lumea indirect a participat,mi-as dori sa mor si eu.
Mihutu - o iubi Ramoneloo cainii foarte mult,dar uita sa iubeasca omul,si asta spune mult!Cat despre tari civilizate,vino cu exemple clare ca asa din burta spunem orice.Eu ti-am dat exemple de tari care fac cum fac si chiar saptamana asta am aflat si de Franta.Si ei au avut,daca vrei iti dau si poza cum erau ani in urma inauntru la Phantenon.Dar de fapt,ce mai conteaza..
Si pt cele ce spun de adaposturi si adoptii ale cainilor,stiti cam la ce nr au ajuns sa fie? La tv o data spuneau ca nu mai vorbim de sute de mii in toata tara,deci...Dar iar se va spune ca exagerez.Dar as vrea sa vad ca cele ce vorbiti despre asta,cunoasteti situatia cainilor maidanezi destul de bine.
O cunostinta apropiata mie nu poate avea copii si si-a indreptat dragostea catre pisici.Dar e o persoana blanda si cu copiii din jurul ei si cu animalele.Dar cand ii spun sa mearga cu mine in Romania refuza pt ca stie dintr-un film de cainii nostrii.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Rufus spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Iezact. Ca parca sterilizarea ne-ar scuti de celelalte, muscaturi, latraturi cand dormi mai bine, gunoaie imprastiate, fecale si alte minunatii.
Se poate spune ca un caine sterilizat musca si se c... steril?
Oricum, latra mai subtire, ca nu mai are...voce!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by alyclau
In primul rand eu nu am jignit pe nimeni si nu am intrat cu apelative de genul "draguta","madam" etc.In al doilea rand este treaba mea de cate ori am intrat pe forum si am postat mesaje.Si ca sa lamuresc controversatul "texte ieftine" dau un exemplu:persoane ca si Adrian Bahmuteanu care nu mai stiu cu ce sa iasa in fata apar pe la dif. posturi tv si se bat cu pumnii in piept cat de mult iubesc cainii vagabonzi.Asta numesc eu text ieftin poate si pentru ca mintea mea de "madam" nu poate intelege cum poate cineva afirma ca "iubeste cainii vagabonzi".Da,inteleg ca o persoana sa TINA foarte mult la un animalut pe care-l ingrijeste si care-i raspunde la afectiune,dar ca sa spui ca iubesti un caine de pe strada, scuzati-ma ,dar nu pot sa inteleg cum vine asta .Cineva spunea ca este de parere ca doar cainii periculosi si bolnavi ar trebui eutanasiati.Intreb:de unde stie copilu meu sau al dv. de care caine sa se fereasca si ce poate face bietul copil cand este atacat?Si ca sa inchei:cu toate ca nu consider ca am jignit pe cineva ci doar "mi-am permis"sa-mi spun parerea pe care o sustin mai departe, CER SCUZE CELOR CARE S-AU SIMTIT JIGNITI.
Alyclau,Adriana Bahmuteanu nu stiu daca are sau nu cont pe DC si daca are,nu stiu daca a postat tocmai la acest subiect.Daca tie ti se pare ca cea ce declara domnia sa sunt ´´texte ieftine´´atunci precizeaza acest lucru foarte clar.Pentru ca,din cea ce ai postat tu nu se deducea nicicum ca autorul(rea) acestor ´´texte´´ pe care tu nu le pricepi este Bahmuteanu(?),deci texte in afara discutiei, sau membri care posteaza la acest topic.
Gandeste-te ca,asa cum tu nu intelegi cum poate iubi cineva cainii de pe strada,asa unii nu inteleg cum poti sa nu-i iubesti.
Daca tu iubesti vacile de exemplu si vii cu sentinte de a renunta la carnea de vita,aia nu inseamna ca eu,care mananc vita consider ca tu vii cu ´´texte ieftine´´.Ok?
Parea fiecaruia e importanta,mai ales cand vorbim de sentimente.
Magda,madam inseamna doamna.Mai elegant de atat,nu pot!
Uite o floricica de impacare
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by alyclau
.Cineva spunea ca este de parere ca doar cainii periculosi si bolnavi ar trebui eutanasiati.Intreb:de unde stie copilu meu sau al dv. de care caine sa se fereasca si ce poate face bietul copil cand este atacat?
Eutanasiere inseamna moarte.Daca se vor eutanasia cainii agresivi,turbati,atunci inseamna ca nu vor mai exista,ca nu ii vei intalni pe strada,ca nu va fi nevoie sa inveti care-s aia buni si care-s aia rai.
Si eutanasierea nu e totul.Cainii sanatosi ar trebui adunati in adaposturi,castrati(ca sa nu se mai inmulteasca) si eventual dati spre adoptie,dupa un program clar si bine structurat.
Asta se cere pana la urma si de vocile care sunt,sa spunem,pro caini: strangerea lor de pe strada,programe de control asupra acestor nefericiti.!!!Si NU torturarea lor,omorarea lor in masa!NU lasatul lor in voie pe strazi!
Eu nu stiu ce ai inteles tu.
Andrada spune:
O parere de genul respect viata in toate felurile in care apare: om, vaca, ciine, libelule, e de apreciat si respectat.
Una in care aleg astazi ciini (vaca o maninc ca ma roade stomacul), miine pinguinii imperiali (dar maninc caracatita ca e delicioasa cu sos alfredo), e un moft sau "text ieftin".
Si pentru rasfatul citorva, Romania plateste acum cu vieti omenesti.
Adapostul inseamna cheltuirea pe animal mai mult decit se cheltuie pe roman pe medicamente. "Sensibil" mai mult!!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by Andrada
O parere de genul respect viata in toate felurile in care apare: om, vaca, ciine, libelule, e de apreciat si respectat.
Una in care aleg astazi ciini (vaca o maninc ca ma roade stomacul), miine pinguinii imperiali (dar maninc caracatita ca e delicioasa cu sos alfredo), e un moft sau "text ieftin".
Si pentru rasfatul citorva, Romania plateste acum cu vieti omenesti.
Adapostul inseamna cheltuirea pe animal mai mult decit se cheltuie pe roman pe medicamente. "Sensibil" mai mult!!!
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
da,si statul nu are bani,am uitat.De unde sa aiba?Corect.
Apropos,fondurile alocate pentru medicamente sunt prea mici.Alea ar trebui alocate adaposturilor,iar fondurile din care isi fac guvernantii vile ar trebui alocate medicamentelor.Si ar mai ramane fonduri si pentru partea sociala(de exemplu) daca s-ar renunta la deplasarile luxoase ale demnitarilor,la masinile scumpe pe care acestia le conduc(de serviciu,evident) si asa mai departe....
Este doar o chestiune de prioritate.
alyclau spune:
Lady vreau sa intelegi ca nu vreau sa ma "cert"cu tine sau cu altcineva si chiar imi doresc sa gasim un subiect pe care sa-l dezbatem si sa avem pareri asemanatoare,dar vad ca asupra acestuia nu putem cadea de acord.Fiecare cu parerea ei.Cat despre solutia cu adaposturile recunosc ca este mult mai de laudat decat eutanasierea dar nici cu asta nu sunt de acord pt. ca asta cere bani,multi bani si sincer nu imi doresc sa mai platesc si pt. cainii vagabozi.Si,desi nu are legatura cu subiectul si poate ma face sa par cruda(si nu sunt),eu as vota pro si pt. pedeapsa capitala(la oameni ma refer).Sunt de parere ca cel care violeaza un copil de 2,3,4.......ani,care omoara alt semen sau care face alte atrocitati merita sa moara la randul lui.Si nu o moarte usoara.Asa cum nu inteleg cum poti sa iubesti cainii vagabonzi la fel de bine nu inteleg cum poate un tata sa-ai viloeze copilul,o mama sa-l chinuie si un om sa oamoare alt om.Si nu am un ghimpe impotriva cainilor doar pentru ca sunt caini,ci doar pentru ca "unii" dintre ei ne fac rau.Din pacate acesti "unii" nu sunt diferiti fata de cei blanzi si nu-i poti alege pt. eutanasiere doar pe cei periculosi.Daca ,spre exemplu,tantarii erau cauza discutiei noastre militam pt. "eutanasierea"lor.Si asta pentru ca sunt un pericol pt. noi ,Oamenii si nu din alta cauza. Sanatate