Cainii fara stapan

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by ioana_p76

Imi pare rau ca jignesti iubitorii de animale chiar asa, nu noi inmultim cainii maidanezi, dar nu-i putem lasa sa moara de foame, ei se bucura chiar si la oase sau paine, unii chiar primesc mancare pt catei, unii mai bolnavi sunt dusi la doctor(ca un exemplu -la noi la servici am facut cheta sa ducem o catelusa la doctor).

Deci voi ii inmultiti...
O fetitza a murit din cauza altor binevoitori care au dus maidanezului respectiv de mincare,
A

PS Ce pana mea o fi asa de greu de inteles, ne luptam de jdemii de pagini? Ca o tara intreaga n-are chef sa intretina hobby-ul si ipocrizia unei miini de "iubitori de animale" (fireste nu cei reali)

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu stau si ma intreb numai noi astia "neiubitorii de animale"realizam pericolul ce ne pindeste pas de pas pe strazile publice?

Si nu numai,ca eu cred ca acum ca tot a inceput sezonul gratarelor cred ca si padurile sunt amenintzate de ei!Si aici nu ma refer numai la atacuri directe!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by olympia

Acelasi dispret fata de viata(la alta scara desigur) face sa fie abandonati, neglijati, sau maltrati si copiii si cainii. Locul nimanui nu e pe strada si totusi, la fel cum avem copii cersetori pe strada (pe care de ce oare nu-i adoptam ?)avem, si vom avea si caini, atata timp cat cei care-i lasa pe strada nu patesc nimic.Copiii sunt adunati si revin periodic sau apar altii iar la 18 ani statul tot pe strada-i trimite. Putem sa adunam si toti cainii si sa-i omoram la nesfarsit si tot vom avea aceasta problema fiindca nu dispare sursa.
In schimb avem politie si comunitara si de proximitate (una tine de primarii si alta de minister), avem protectia copilului, iar pe hartie avem cam tot ce ne cere UE probabil, cerem si fonduri si rezolvam ZERO.

Am si copii (2) si ciine (1) si pisica (1) si porcusor de Guinea (1)...dar sa pun vreodata semnul egal intre ei ar fi o aberatie.

Ah, si niciodata indiferent de cit mi-as iubi ciinele nu il las singur cu copiii. Ii separ si pentru 5 minute. Pentru ca e CIINE si are reactii neasteptate indiferent ca il avem de cind avea 6 saptamini si n-avea dinti. Este animal - animal pe care il ingrijim cum trebuie, si daca ma dintr-o data nu mai pot avea grija de ciine, pisica sau soarece, le voi cauta o casa adecvata...nu le dau drumul pe strazi.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Intr-adevar, n-are rost sa ne luptam pe "jdemii de pagini", cum ziceti voi, ideea e ca ar trebui gasite solutii, ca normal ca nimanui nu-i convine situatia asta, si cei care iubim animalele si le hranim, am vrea sa le vedem la un adapost, sa nu fie pericol pentru nimeni.
Oricum, noi cu discutiile noastre aici pe forum nu rezolvam nimic, mult mai sus trebuie pusa problema si gasita o solutie. De fapt, solutii ar fi, bani s-ar gasi (cum se gasesc pentru alte lucruri..) dar nu stiu cat interes au alesii nostri pentru aceasta problema, lor le-a pasat doar cand a fost summit-ul..si sigur s-ar gasi si oameni dornici sa ajute, in cazul in care s-ar face adaposturi de animale si s-ar incepe o sterilizare in masa, dar nu eutanasiere..in primul rand, ma bucur ca datorita normelor europene nu s-ar putea alege eutanasierea!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:

Intr-adevar, n-are rost sa ne luptam pe "jdemii de pagini", cum ziceti voi, ideea e ca ar trebui gasite solutii, ca normal ca nimanui nu-i convine situatia asta, si cei care iubim animalele si le hranim, am vrea sa le vedem la un adapost, sa nu fie pericol pentru nimeni.
Oricum, noi cu discutiile noastre aici pe forum nu rezolvam nimic, mult mai sus trebuie pusa problema si gasita o solutie. De fapt, solutii ar fi, bani s-ar gasi (cum se gasesc pentru alte lucruri..) dar nu stiu cat interes au alesii nostri pentru aceasta problema, lor le-a pasat doar cand a fost summit-ul..si sigur s-ar gasi si oameni dornici sa ajute, in cazul in care s-ar face adaposturi de animale si s-ar incepe o sterilizare in masa, dar nu eutanasiere..in primul rand, ma bucur ca datorita normelor europene nu s-ar putea alege eutanasierea!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

draga mea s-a venit si cu O SOLUTIE. Indemnizatia de caini. Am facut un topik pentru idei sau actiuni ce va sa vie. Te-ai dus plina de nervi sa-i dai o steluta. Maine voi scrie despre porcaria de lege a adoptiei. Cum ai sa te simti fata de mamele care adopta cu steluta ta carpanoasa? Ce sa fac sa deschid un topik nou cu idei sau sa explic dupa fiecare idee ca steluta e o muscatura de caine?! Si ca nu are nici o legatura cu topicul?! JENANT, RIDICOL.
Si ca sa ne intoarcem la oile noastre: cati caini ai luat acasa, deparazitat, vaccinat, castrat. Pe pariu ca nu mai multi ca mine? Asta asa daca vrei musai sa ne batem in caini.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Da' nu confundati iubitorii de animale cu iubitori de maidanezi (nici macar atat...ca daca i-ar iubi ar actiona spre binele cainilor si nu a propriilor fiinte ca atare de iubitori de maidanez)!!!
Sunt lucruri totaaaal diferite!!!!
Ma simt jicnita nu de alta!!!
A fi iubitor de animale nu inseamna a da ramele la o parte din drum si a arunca un os maidanezilor......sa fim seriosi!!!!
Asa cum a iubi copiii, nu inseamna a da o coaja de paine unui cersetor minor si a scrie basme!!!!!

Cu o floare nu se face primavara, cum bine stim toti!!!!

Daca era o haita de orice alt animal (inafara de caine, care sa spunem ca este animalul de casa "suprem" si ne starneste anumite emotii si false responsabilitati) era orice alta haita de animale, ce am fi facut???
Sa fi fost pasarile lui Hichkock??? (asa se scrie?) Sau albinele ucigase care au facut acum cativa ani victime in sudul US...sau ursii (care mai apar la marginea Brasovului pe la gunoaie)...Nu sunt animale agresive, si nu au facut mai multe victime decat maidanezii...si totusi ne teme de ei...cum ar trebui sa ne temem de un animal salbatic....
Ce solutii ati propune atunci???
Avem nevoie si de pasari pe planeta, si de albine si de caini...nu vorbim de eradicarea unei specii...vorbim doar de salvarea unei specii "salbatice" de pe strazi...

Daca nu putem sa ii punem in avioane si da spre adoptie in toata lumea, nu exista un nr real de romani care sa ii poata adopta pe toti de pe strada!!!! Atunci, solutia este...decimarea lor...

Da cu rest...ce sa ii facem???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Nu vreau sa ma cert cu voi sau sa ma "bat" in cati caini am adoptat. Am adoptat un catel si o pisica, ambii maidanezi, am poze cu ei la semnatura, penntru cine vrea sa vada. Si din pacate, nu am mai mult loc, sa mai iau si altii, ca as lua.
Si daca subiectul caruia eu i-am dat o steluta este asa bun, nici nu se va mai vedea steluta mea, in multitudinea de voturi cu cinci stelute care vor urma. Pana acum, am votat strict ce era scris. Daca maine se scrie altceva, poate ar trebui deschis un nou subiect, ca doar ar fi vorba de cu totul altceva, dar in fine, un moderator stie mai bine.
Si ref la "indemnizatia de caini", cine ii adopta nu are nevoie de asa ceva. Iar daca unii ar adopta pentru bani, nu stiu care ar fi apoi soarta animalelor respective.
Si cu asta inchei, ca am deviat de la subiectul discutiei, dar am raspuns la intrebare.
N-o sa va mai deranjez la acest topic, nu-mi place cearta, credeam ca se poate discuta civilizat, cum am discutat pana acum pe acest forum la alte subiecte.
Noapte buna tuturor!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:

Nu vreau sa ma cert cu voi sau sa ma "bat" in cati caini am adoptat. Am adoptat un catel si o pisica, ambii maidanezi, am poze cu ei la semnatura, penntru cine vrea sa vada. Si din pacate, nu am mai mult loc, sa mai iau si altii, ca as lua.
Si daca subiectul caruia eu i-am dat o steluta este asa bun, nici nu se va mai vedea steluta mea, in multitudinea de voturi cu cinci stelute care vor urma. Pana acum, am votat strict ce era scris. Daca maine se scrie altceva, poate ar trebui deschis un nou subiect.
Si ref la "indemnizatia de caini", cine ii adopta nu are nevoie de asa ceva. Iar daca unii ar adopta pentru bani, nu stiu care ar fi apoi soarta animalelor respective.
Si cu asta inchei, ca am deviat de la subiectul discutiei, dar am raspuns la intrebare.
N-o sa va mai deranjez la acest topic, nu-mi place cearta, credeam ca se poate discuta civilizat, cum am discutat pana acum pe acest forum la alte subiecte.
Noapte buna tuturor!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Era un topic despre idei si scrie asta de nenumarate ori. dar deh...

Curios cum au aparut toti iubitorii de caini taman pe topicul asta. Si ma refer la revoltatii cu un mesaj, doua. Dragii mei faptul ca le dati o sarma, un ardei umplut o data pe saptamana nu dovedeste ca-i iubiti ci, cel mult, ca o data pe saptamana va e mila de ei ori s-a invechit mancarea.
A iubi un animal inseama a-l integra intr-o familie!
A IUBI UN ANIMAL INSEAMA A-L INTEGRA INTR-O FAMILIE!
am scris suficient de mare si clar?
si mie imi plac cainii. dar sa vin la un topic despre o tragedie cu asmenea postari e ridicol.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Concluzia celor 3 iubitori de maidanezi: sint asa de atasati de ei (ciini) ca vor sa ii ataseze si pe ei la noi (neiubitorii de maidanezi) pentru ca la ei (iubitorii de maidanezi) nu se poate: unul are alergie, unul n-are spatiu, unul e sensibil.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

...dar le mai arunca din cand in cand, putin gunoi menajer, din dragoste.

Mergi la inceput