*Shoppaholicele Redouto-masochiste (91) -GREVA ***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ieri am primit aviz pt comanda din 7 apr, azi am luat un colet micut, desfacut, umblat in el, adik o fata de perna scoasa si pusa la loc ghemotoc, bine ca a pus-o la loc! Totul era pus in sac sigilat.
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette---amour-.aspx?productid=324108589&documentid=359507&categoryid=36806681&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Am avut un cearceaf normal, o husa pt pilota si 2 fete de perna, culorile sunt ok, materialul e cam scortos dar le dau cadou, o sa intreb daca s-au facut mai moi dupa spalat, eu sper sa fie ok pana la urma. Merg de cadou, eu nu mi-am cumpara totusi, parca nu merita banii, desi bumbacul e plin, sunt made in Pakistan. Nu prea imi place cum se vede culoarea aia verzuie vopsita pe material. Fetele de perna, cearceaful si partea de dedesubt a pilotei sunt imprimate cu "amor, liebe, ..." dar eu ma asteptam ca scrisul sa fie mai marunt.
Am folosit codul care mi-a dat "ensemble 3", un fel de pijama cu maieut si bolero dintr-un bumbac f. subtirel, cred ca merg si de stat prin casa vara, doar ca miros nasol. Am luat mar 38/40 si imi e bun! Adik e mare :)

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Claudia, am o propunere: sa facem un cont comun al redutistelor, sunt nickname de ex "Redoutista" sau altceva, si sa circule parola la fetele de pe aici, ca sa poata intra fiecare pe cont si sa modifice anunturile la MP sau codurile.

Edit:...si fiecare capitol sa fie deschis de pe acest cont comun.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Dianarus, mersi, da nu merg codurile la mine. De comandat nu am ceva anume de luat, dar parca as lua ceva tricouri si lenjeria de care a zis Clau, ieftinutza, pe albastru, da nu ma grabesc asa ca mai caut coduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Apropo, vedeti ca la www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4582390&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=9&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">astea difera materialul in functie de culoare. Eu am saumon si i-am luat unei prietene negru. Al meu e mai teapan, ca sa zic asa, materialul (nu urat, dar in comparatie cu celalalt) si negru e mai elastic si mai moale putin.

Cine ma ajuta cu o traducere? La www.laredoute.fr/vente-porteur-bubble-go-balade-ii-de-berchet.aspx?productid=324128576&documentid=429208&categoryid=22935404&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta nu inteleg daca cumva are si pedale sau doar suporturile alea pt picioare?!

Mergi la inceput

Din cate inteleg eu, nu au pedale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

EDIT: cadou menagere, cite 4 linguri,furculite,cutite ling mici cu minere portocalii.Nu-s exceptionale da nici de aruncat, mai ales ca-s moca.

Nu chiar, ai dat 6 euro pe ele.

diotima, am schimbat.

Alina, daca reusesti, e ok. Eu ma chinui de juma de an sa fac un cont pt o prietena din Spania si nu primesc de la admini acceptul de nici un fel.

Nici eu nu vad sa aiba pedale. Nu ar avea unde.

Mergi la inceput

Mie nu mi-a placut setul ala de tacamuri. Si-acum stau sa ma gandesc cui sa-l plasez, poate pe la bunici etc.
Claudia, incerc sa fac contul nou acum. Cum facem cu parola? O pun aici sau o trimitem pe PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Sa ramana tot aia de la contul de mail comun redoutistele@yahoo.com, il creease madau. O stii? Pe aia macar o stie multa lume.

Mergi la inceput

Nu mai tin minte care era parola. Tu o stii? Mi-o poti trimite pe PM? Uitasem ca avem cont de email comun si incercam sa creez unul nou ca mi-l cere la crearea unui nou cont aici, pe DC. Dar idiotii de la Yahoo imi cer datele cardului . E perfect daca avem cont pe yahoo, numai sa-mi reamintiti parola.

Mergi la inceput