*Shoppaholicele Redouto-masochiste (91) -GREVA ***
Raspunsuri - Pagina 17
Laura Ioana spune:
Mi-a venit si mie avizul pt comanda din 7.04, dar e deja inchis la osta! Mor de ciuda ca trebuie sa astept pana luni
Leea dau si de baut daca trebuie dar vad ca nu merge codul ala decat o data, acum imi spune ca nu exista
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
danita spune:
am incercat sa comand mai multe chestii ptr puiul meu din catalog si ..... cica nu trimit in strainatate . ati patit asa ceva ?
D
Bratu Monica spune:
Eu am patit.Cand caut anumite marimi pe care nu le au scrie indisponibil pentru strainatate ,sau asa ceva.e clar ca pe acelea nu le putem lua(din pacate).
Monikka
diotima spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Diotima - eu zic ca am picioare normale, nu chiar late, dar intr-adevar acum dupa nastere nu mai sunt inguste. Le-am dat deja mamei mele dar si ea a zis ca nu sunt mar. 38, mai degraba un 37-37,5 de la noi. O sa incerc sa-mi iau mar 39. Tu cat ai luat?
Eu port 39 si am luat 39 si imi vin perfect. SI mie mi s-au mai latit picioarele dupa nastere, si probabil si din cauza varstei , dar imi intra fara probleme in sandale.
Revin si cu linkuri de la ultima comanda.
www.laredoute.fr/vente-bottes-cavalieres-lacees-dos.aspx?productid=324127372&documentid=201207&categoryid=41254268&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">cizme , nr. 39, vin perfect, foarte frumoase.
doua tricouri pe care nu le mai gasesc, dar au mai fost postate pe aici, unul gri cu scris roz, unul maro cu un imprimeu cu alb, portocaliu, aprox 5 e fiecare, isi merita banii.
un set de 2 bluze in V, maneca 3sferturi, una alba si una in dungi mov-gri, super ok.(unde or fi de nu le mai gasesc ?)
www.laredoute.fr/vente-tunique.aspx?productid=324094837&documentid=321408&categoryid=32408552&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">bluza-tunica
draguta, merge la mare.
www.laredoute.fr/vente-debardeur-soft-grey.aspx?productid=324096282&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">maieu tricotat, mov, imi place mult.
si bineinteles, sacul ratatouille , de care piticul meu s-a indragostit pur si simplu
adeea_ro spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
[quote]Originally posted by adeea_ro
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-toile-femme-bout-ouvert-la-redoute-creation.aspx?productid=324135462&documentid=207608&categoryid=22907132&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
frumusei, se potriveste marimea, acum ca i-au si redus chair merita 10e
spune-mi te rog daca astia sunt ingusti sau merg pt un picior mai lat.
[/quote
merg mai bine pe un picior mai latut. eu sunt mai ingusa la picior si cand calc se largesc pe lateral putin. dar ingror asta ca imi plac mult
diotima spune:
La multi ani tuturor florilor!
In alta ordine de idei, ati putea scoate de la mica publicitate tenisii edeis?i-am mai incercat ieri o data si surpriza imi vin. Cred ca atunci cand i-am incercat prima data, avea picioarele umflate, ca altfel nu-mi explic. Cert e ca i-am purtat ieri toata ziua, in parc cu piticul, si au fost super ok.
Asa ca retractez ceea ce am spus despre marimile de la incaltamintea edeis, si reformulez: marimile sunt ok.
Inca o data "La multi ani"!
Ioana13 spune:
am incercat ieri codurile 26050 - scade 30 sau 40 % DIN PRODUSELE DE VARA si 20500 scade 24 de euro din 48. merg
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)