Nou stil de viatza (201)
Raspunsuri - Pagina 6

anky spune:
Neata si de la mine
Delia,ieri am fost la libraria www.selexyz.nl/pages/search_v2/S2/SEARCHRESULTPRODUCTS.aspx" target="_blank">asta din Amsterdam si au cartile,poti sa vezi si tu preturile.
De ex. Buried Child costa 24,50,The Homecoming si Birthday party 27,50.Poti sa cauti si restul cartilor la snel zoeken(titlul sau autorul).Acuma nu stiu daca nu ti se par prea scumpe sa le cumperi pe toate.
Mai poti incerca download www.scribd.com/" target="_blank">aici.Nu stiu daca sint aici dar asta e un site de un poti sa copiezi free.
Sau www.free-ebooks.net/index.php?view=all" target="_blank">aici.
Anca,mami de doi nazdravani

CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Ce dor mi-a fost de voi...In sfarsit s-a rezolvat problema cu netul si bine ca macar de acasa pot intra, de la servici nu stiu daca mai pot intra asa de des. Am citit repede din urma, va salut pe toate si multumesc ca v-ati gandit la mine Dieta merge, la cat sunt de stresata nici foame nu-mi mai este.
Tzuni toate gandurile bune merg catre tine, ma gandesc la tine sa iasa totul bine.
Cornelia imi pare rau ptr. doagnosticul dur dat mamei tale. Multa putere iti doresc.
Carmen vazut si eu pozele, iti sta foarte frumos cu aceasta culoare, iar baietii sunt superbi.
Anda arati...slaba bine asta in comparatie cu mine, ptr. tine este bine...felicitari pentru ambitie.
Yubi la multi ani sotului!
Pup restul fetelor, acum merg sa-mi fac un dus....baietii sunt afara si vreau sa ma rasfat un pic
Crys si Dany

anky spune:
Anda,poti sa participi linistita la The next Top Model.
Louisea,ma,noi vrem sa slabim iar tu vrei sa te ingrasi..Cite kile ai de vrei sa te ingrasi ? Da,normal,cu pizza,inghetata,cu junk food..te ingrasi cu siguranta.Asta doar in cazul in care nu ai arderile rapide.Daca le ai,nu functioneaza nici asta.
Claudia,bine faci ca nu mai tii S.Cind ti-am spus sa nu o tii te-ai suparat pe mine...ehh,ehh..
Yubi, sotului tau.Sorry pentru intirziere.
Tzunika, KEEP UP! ca o sa fie bine.
Mi-am cumparat ieri un program PC care imi calculeaza caloriile inclusiv nutrientii si vitaminele.Ma duc sa il instalez.
Duminica placuta va doresc.

Eftimie C. spune:
Buna fetelor!
Gusta dieta o ai de la un nutritionist?Special facuta pentru tine?
Noi ne pregatim sa facem o iesire si nu stim cand ne intoarcem.Incerc sa fiu corecta si sa nu incalc dieta, avand in vedere ca am gratar si la pranz si al cina.Oricum, diseara ma confesez
S-aveti o duminica placuta!

anky spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Buna fetelor!
Gusta dieta o ai de la un nutritionist?Special facuta pentru tine?
Noi ne pregatim sa facem o iesire si nu stim cand ne intoarcem.Incerc sa fiu corecta si sa nu incalc dieta, avand in vedere ca am gratar si la pranz si al cina.Oricum, diseara ma confesez
S-aveti o duminica placuta!
POZE
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Daca nu combini cu cartofi,piine ,e ok,maninca cu salata.Sa aveti o zi frumoasa.

mephala30 spune:
Criscosty, spune repede motivul stresului, te putem ajuta?
Si cum te-ai rasfatat?
Violeta, Dordia sunteti bine?
Dordia, sper ca esti cumincioara si nu nasti mai devreme de data stabilita.
Roloooo, o serbati pe Ileana astazi? Ca marti e ziua ei...sau week. viitor? Pupici si te asteptam sa scrii.
Roxa-boxa, baga capul si pe la noi, se poate?
Mamicadulceeeee, ocupata cu renovarea? Ati terminat?
Tumpi, pai si? Unde-s pozele cu tortul in par?
Marilena, te rog io, poti posta zilnic meniul?
Anky, o duminica placuta!
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Eftimie C. spune:
Anky multumesc Nu combin cartofii sau painea cu carnea.E prima regula in dietele de slabire, nu?
Am fugit

anky spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Anky multumescNu combin cartofii sau painea cu carnea.E prima regula in dietele de slabire, nu?
Am fugit
POZE
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Mie personal mi se pare foarte logica treaba cu combinatiile ,dar ma rog si aici parerile sint impartite.Unii spun ca e ok atita timp cit respecti portiile sau numeri calorii.Eu personal observ ca de fiecare data ma umflu si retin apa daca recurg la astfel de combinatii, asa ca pe cit posibil,prefer sa respect metoda combinatiilor.Daca poftesc cartofi prajiti, prefer tot asa sa ii maninc cu salata sau legume.
Carmen

CRISCOSTY spune:
Eftimie distractie placuta!
Carmen am facut o baie cu spuma, cremuit Sunt stresata cu serviciul, am o perioada mai incarcata.
Crys si Dany

CRISCOSTY spune:
Cum mergem mai tarziu in Oraselul Copiilor, am descarcat pozele si va arat si voua cateva...
http://good-times.webshots.com/album/563087158cFBAPQ?vhost=good-times
Crys si Dany