masaj sau electrostimulare?

masaj sau electrostimulare? | Autor: An@

Link direct la acest mesaj

Buna,

Vreau sa incept ceva activitate, si activa (aerobic/fitness), dar si pasiva (masaj sau electrostimulare), pentru a slabi putin, dar mai mult pt a scapa de ceva celulita, burta, cm,... "dobandite" in sarcina.

Asa ca vin si va intreb: ce este mai eficient: masajul sau electrostimularea? cam dupa cat timp se vad efectele? stiti un salon bun in zona Titan?

mami de Ana (22 mai 2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Cel mai indicat ar fi sa iti iei un pachet de electro cu stravac (care inlocuieste masajul manual) si impachetari.... sau sa te duci la un salon...doar unul stiu ca au cavitatia....care sparge celula grasa si se da cam 3 cm intr-o sedinta jos..... iar rezultate vor fi daca te ti de treaba si incerci si tu sa nu mai maninci prea mult seara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christineee spune:

eu mi-am comandat un aparat de autostimulare....am citit despre el si se pare ca e f bun....partea proasta e ca se gaseste doar in america....dupa cateva sedinte o sa iti spun daca intr-advar sunt rezultate benefice sau doar vorbe in vant....

''in conceptia unei femei,egalitatea sexelor inseamna,in mod invariabil,superioritatea femeii''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

christineee, ne poti da mai multe detalii?

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambilik spune:

Am doua prietene care au facut masaj anticelulitic (manual) si s-au invinetit de numa... Asa trebuie sa se intample? Ca si eu as vrea sa incep un tratament anticelulitic si nu stiu ce este mai eficient. Si eu am tendinta de a ma invineti foarte usor si nu prea am chef sa ma arat in lume de parca m-ar fi fugarit barbatul cu facaletul.
Asa ca nu stiu, e mai buna electrostimularea sau masajul manual?
Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Electrozii nu stimuleaza in profunzime tesutul cum face un masaj manual.De fapt,nici un astfel de procedeu(electorstim,vacuum,ultrasunete,etc)nu se poate compara ca efecte benefice cu masajul manual.Sala+masaj+alimentatie sanatoasa si in trei luni(3sed/sapt)ai un corp NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Zambilik,te invinetesti numai daca masajul e facut de o persoana fara experienta,de genul acelora care iti spun ca"e normal sa te invinetesti la inceput".Nu e normal,oricat de mare este presiunea aplicata.E normal sa simti o tensiune musculara daca masajul este facut cu o presiune foarte mare,dar nu vanatai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambilik spune:

Multumesc de raspuns, dooku3!
Am banuit eu ca ceva nu e in regula daca te faci asa de vanata. Asa ca am sa caut o profesionista si am sa incerc si eu. Mai trec pe aici sa va spun cum a fost.

Mergi la inceput