Barbye de pe DC la TV ???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doamne ajuta !
Mirela multa sanatate, putere si speranta !

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelae spune:

Salutare.Azi m-am dus la "Mars cu moto" langa Arcul de Triunf .Dupa ce m-am invartit 30 de min sa parchez,m-am dus cu gandul sa ma intalnesc cu Barbye.Ajung ma uit pe toate partile si nu o vad.Noroc ca pe perioada Campaniei am notat ne de tel. O sun, m-am speriat ca a raspuns repede si nu se auzea nici un zgomot, ptr ca unde eram eu era infernal. Mi a raspuns si am intrebat-o; Unde esti? Da mi un punct de reper? Am ramas fara glas cand mi a spus ca e in pat. Desi a trecut mult timp, decat nu i-am auzit vocea mi s-a parut schimbata...Trebuia o masina sa vina sa o ia de acasa.Dar nu a venit.Asa ca se bagase in pat..Diseara va fi "Tombola" si ea va trebui sa gaseasca masina sa o duca...M-am intristat mult...La Tv sa spus ca vor face totul pentru ea. I -am spus sa nu isi faca speranta in privinta asta ca fiecare va da cat va crede.M-am oferit eu sa o duc dar va trebui sa gasesc pe cineva sa stea cu bebe.Parerea mea e ca nu stiu in toata publicitatea asta cine a vrut sa iasa in fata.Dar in fine...O voi suna diseara sa vad ce sa intamplat...Si va tin la curent..As spune mai multe ca tare m-am suparat ..dar in fine.Sper ca cei care au org sa nu ii lase un gust amar ....La Arc erau cativa motociclisti care intrebau unde poate sa doneze ...Dar nimeni nu stia nimik...

Mergi la inceput