Produse si hainute cumparate din Dragonul Rosu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Oare sunt ieftine pentru ca sunt falsuri/ copii ale produselor originale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

de-a lungul anilor, am invatat un mare adevar, anume:"ce e ieftin, e si prost!!" adika, putini bani dai, putin face, sau poti avea surprize...... dava vrei sa cumperi un lucru bun, care sa te tina si sa te poti folosi de el, atunci acel lucru, atentie: COSTA mai mult. nu este scump, ci doar COSTA mai mult!!!!
daca cumperi ceva ieftin, da la dragonul rosu sau alte piete dubioase, vei avea surpriza sa constati ca vei plati de doua ori pretul, caci se va strica repede si vei fi nevoita sa-l mai cumperi inca o data. asa ca, mai bine te COSTA mai mult, decat sa platesti de doua ori, adica cam aceeasi bani!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Kariguld, in principiu, ai dreptate!Dar in Romania se poate orice! Poti sa dai mult si sa iei o porcarie!Si atunci mi se pare mai nasol decat sa iei ieftin un lucru prost.Cred ca daca deschizi ochii bine (o cutie de cafea n-ai cum s-o verifici inauntru!) si iei un produs de la o firma consacrata, poti sa te alegi cu un lucru bun si de la Dragonul Rosu.Pentru ca mie mi s-a intamplat sa vad exact acelasi produs din piata Delfinul intr-un magazin de fitze la Mall-ul din Vitan si cu pret mai mult decat dublu.Sau aceeasi bluza din IDM in Kenvelo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

quote:
Originally posted by monaraus

Eu nu as cumpara nimic de acolo. O prietena a cumparat 3 cutii de cafea Jacobs si acasa, cand le-a desfacut, s-a dovedit a fi de fapt pamant...

Cu siguranta prietena ta nu a luat acea cafea din Dragonul Rosu ci din Europa sau Niro, de la cei care vand afara, si care vin cu tot felul de tampoane,servetele, sampoane, etc. Dar trebuie stiut ca aceia nu au standuri acolo, ci vin si se aseaza in mijlocul aleilor cu cate o cutie de carton pe care isi pun produsele, deci e clar ca nu sunt comercianti in regula, si acele produse sunt contrafacute... ceea ce nu este atat de greu de observat de oricine care are ochi sa vada...In Dragonul rosu, cel vechi si cel nou , nu se vand produse alimentare..

Si sa va mai spun o chestie, care pe mine m-a surprins... Intru intr-o zi intr-un magazin din Pllaza, de fite bineteles, si fara sa vreau aud cum patronul magazinului ii spune unui angajat ca a doua zi inainte de deschidere sa mearga in Niro si sa mai aduca modelul X de blugi... Am ramas masca ... si m-am dus si m-am uitat la acei blugi, care costau vreo 350 de ron !!! Binenteles ca am plecat de-acolo fara sa mai cumpar ceva, dar chiar si asa m-am simtit ca ultima fraiera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by mstef

Pentru ca mie mi s-a intamplat sa vad exact acelasi produs din piata Delfinul intr-un magazin de fitze la Mall-ul din Vitan si cu pret mai mult decat dublu.Sau aceeasi bluza din IDM in Kenvelo.

Michi

Off topic: Mi-a povestit zilele trecute o tipa ca s-a dus sa ia un blender dintr-un hipermarket. Nu stiu ce nu a gasit si s-a dus sa caute si in Europa.
A gasit fix acelasi blender de 3 ori mai ieftin iar vinzatorul i-a spus ca tocmai ieri ce venise cineva de la hipermarketul respectiv si a cumparat 50 blendere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Sa va zic eu chestie super tare?? O geaca in "Europa" (dragonul rosu, alea.. ce magazine mai sunt) identica - identica 100% (jur), in Mall Vitan la TINA R ! Am ramas masca! Deci la Tina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Imi este greu sa cred ce spuneti despre Kenvelo si Tina R...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Subscriu si eu fetelor care au vazut in Mall Vitan haine identice cu Dragonul...
Din pacate,teoria cu dai putin e prost...este perfect adevarata..insa in zilele noastre,poti da mult si pe ceva prost.
Tocmai pentru ca cei care ajung sa fie patroni de magazine,nu sunt tocmai cinstiti cu clientii lor,si ajung sa le vinda orice..bani sa iasa...unii dintre ei,desigur.Mai exista si exceptii,tot mai putine ,cred eu.:((
Si eu merg in Dragon,si ii iau zuzulicei hainute de calitate,de ex:maieute,trening,etc..bumbac super ok.Atunci cind bugetul trebuie dramuit in asa fel incit dupa rata la banca si cheltuielile curente sa iti ramina si de alte cele,mai bagi si o fuguta in Dragon.Asta e.
Maminuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Din pacate la noi se contraface aproape tot. Firmele din Unirea, Plazza aduc haine din Niro si le schimba eticheta.O o prietena a tinut contabilitatea la o mare firma din Unirea care se aproviona din Niro. Asa ca daca vrem haine de firma e bine sa le luam de afara. Eu oricum nu prea cumpar de la noi, merg in sezonul de reduceri in Spania si imi iau pentru tot anul haine de firma la preturi super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Am fost zilele trecute la BE si i-am luat lui Andrei niste tenisi de pinza de la Coccodrillo, care au costat 30 lei.
Aceesi tenisi, dar identici !!!, erau in Pta. Delfinului la 15 lei.

Mergi la inceput