doar pentru cei peste 30 de ani...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Raduleasca a demonstrat inca o data ca ramine ceea ce a fost dintotdeauna: o tzo.... Revin cu un edit, sa nu se zica ca folosesc cuvinte... grele aici: o persoana needucata si cu prea putina cultura. Asa e mai elegant, nu?

In rest, noua sa ne fie bine si sa aratam la 50 de ani sexy dansind pe ce muzica vrem noi. Sic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

Daca doamna Radulescu n-ar fi atit de ocupata sa aiba certitudini, ar sti probabil ca blogul nu inseamna numai un jurnal online. Editia online a lui "The Economist" are sectiune de bloguri, exista nenumarate bloguri de advertising, marketing, Harvard Law school are blog etc.
In afara de asta, exista nenumarate bloguri-jurnal foarte bine scrise. Sau, oricum, mai simplu si mai onest scrise decit articolele d-nei Radulescu din 'Elle'.

Nu stiu cum o mai fi doamna Radulescu acum. Acum patru ani, cind am plecat eu din Romania, cam totul se reducea la "vezi-ma, Doamne, cit sint de frumoasa si desteapta si bogata si fire simtitoare." Din pacate pentru ea, banii nu pot sa cumpere bunul simt si stilul. Mihaela n-o sa fie niciodata Marie Rose Mociornita, ca sa dau un singur exemplu.

Si n-am inteles niciodata de ce Mihaela Radulescu e "the good cop", iar Andreea Marin "the bad cop". Cam intotdeauna Andreea Marin a picat prost (nu-i iau apararea, ca n-o cunosc), iar Mihaela a fost regina balului.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Laura, cita dreptate ai si ce bine ai spus ce ai spus! Prea multa auto-suficienta la prea multe personaje din Romania. Nu ca as fi la curent cu ce fac dumnealor (chiar nu ma intereseaza, sincer), dar mai citesc si eu pe DC...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by ForemanElf

Si n-am inteles niciodata de ce Mihaela Radulescu e "the good cop", iar Andreea Marin "the bad cop". Cam intotdeauna Andreea Marin a picat prost (nu-i iau apararea, ca n-o cunosc), iar Mihaela a fost regina balului.

Laura

pt ca sotul Mihaelei e f potent financiar, are multa influenta, si de cand s-a casatorit cu el articolele negative la adresa ei au cam disparut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eee, rushinica!!!
Dar chiar, e asa mare rusine sa scrii blog? Am si eu blogul meu la 41 de ani... si nu inteleg, de ce nu o sa am voie sa dansez lasciv la 50 de ani? Daca ai o varsta anume, n-ai voie sa te lipesti de partener pe ringul de dans?

Probabil Raduleasca e geloasa pe Andreea... Andreea si-a facut blog fiindca vrea sa-si faca ideile publice, fiindca are de transmis ceva cititorilor ei. Iar Raduleasca... ioc.... e in pana de idei oare? Sa vedem reactia Andreei Marin ce va scrie in blogul ei cand o s-o vada pe Raduleasca dansand lasciv la 50 de ani... adica peste... hmmm... cati ani oare? sau mai bine nu intreb asa ceva?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Gabi, dar esti persoana publica? Te intreb pe tine pt ca ai scris ultima.

Declaratia privea indeplinirea a doua conditii cumulative: persoana publica si varsta. Cum faceti de nu reusiti sa prindeti esenta unei fraze?
De altfel, cam asa apar toate disputele pe forum, cineva se ia de o vorba, nu-l mai intereseaza fondul, forma e esenta!

Iar de dansat lasciv oricine poate, si la 70 de ani, unora le-ar putea sta bine, altora nu.
Fiecare sa faca un exercitiu de imaginatie cu persoanele cunoscute trecute de 50 de ani si sa si le inchipuie nu dansand oricum, ci dansand cum s-a precizat. Acum, ce sa zic, avem dreptul sa ne simtim bine, sa ne traim viata cum vrem dar asta nu inseamna ca starnim si admiratia sau macar indiferenta orice am face.

PS Nu sunt admiratoare a uneia dintre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by ForemanElf

Daca doamna Radulescu n-ar fi atit de ocupata sa aiba certitudini, ar sti probabil ca blogul nu inseamna numai un jurnal online. Editia online a lui "The Economist" are sectiune de bloguri, exista nenumarate bloguri de advertising, marketing, Harvard Law school are blog etc.
In afara de asta, exista nenumarate bloguri-jurnal foarte bine scrise. Sau, oricum, mai simplu si mai onest scrise decit articolele d-nei Radulescu din 'Elle'.

Nu stiu cum o mai fi doamna Radulescu acum. Acum patru ani, cind am plecat eu din Romania, cam totul se reducea la "vezi-ma, Doamne, cit sint de frumoasa si desteapta si bogata si fire simtitoare." Din pacate pentru ea, banii nu pot sa cumpere bunul simt si stilul. Mihaela n-o sa fie niciodata Marie Rose Mociornita, ca sa dau un singur exemplu.

Laura

"We don't see things as they are. We see them as we are."
Anaïs Nin (1903-1979)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tonnia

Gabi, dar esti persoana publica? Te intreb pe tine pt ca ai scris ultima.

Declaratia privea indeplinirea a doua conditii cumulative: persoana publica si varsta. Cum faceti de nu reusiti sa prindeti esenta unei fraze?
De altfel, cam asa apar toate disputele pe forum, cineva se ia de o vorba, nu-l mai intereseaza fondul, forma e esenta!

Iar de dansat lasciv oricine poate, si la 70 de ani, unora le-ar putea sta bine, altora nu.
Fiecare sa faca un exercitiu de imaginatie cu persoanele cunoscute trecute de 50 de ani si sa si le inchipuie nu dansand oricum, ci dansand cum s-a precizat. Acum, ce sa zic, avem dreptul sa ne simtim bine, sa ne traim viata cum vrem dar asta nu inseamna ca starnim si admiratia sau macar indiferenta orice am face.

PS Nu sunt admiratoare a uneia dintre ele.

Antonia

nu sunt publica in sensul ca nu apar in mass-media zilnic. Dar ma cunosc si ma recunosc vreo 500 de persoane...

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eiii, nu te-am nimerit atunci, poate esti persoana publica chiar daca nu apari zilnic in presa. Tu trebuie sa-ti dai seama daca esti vizata de declaratie.

Te pomenesti ca toate au prins esenta dar sunt persoane publice si de asta se refera doar la varsta.

Mergi la inceput

nu sunt persoana vizata. Si nici publica nu sunt. Mi-am scris doar parerea si atat.
Citez: "Exact la fel de ridicola ca o "tanara" de vreo 50 de ani, dansand lasciv pe muzica house" Partea asta nu s-a referit doar la persoane publice.

poze noi

Mergi la inceput