Plecam si noi pentru o saptamana la mare , in Eforie Nord la hotel Belvedere ! Cronica privind serviciile o voi face la intoarcere , nu scapa ei de calificativul meu ...
! Speram sa avem vreme frumoasa ( desi nu prea se arata soarele ) si sa ne intoarcem cat de cat odihniti !
Va pupam si deja astept sa reintru pe site !
Pupici
la ... gagici !
CIAO! Drum bun, concediu placut, vreme buna, distractie placuta, sa va intoarceti cu bine si sa auzim numai de lucruri bune.
Va pup si aveti grija de voi!
Meisha & BB
Bravo!
Sa aveti parte de un super-concediu cu vreme buna distractie si tot tacamu'.
Drum bun si sa va intoarceti cu bine.

Cristina&
Cristina
Vacanta placuta! 
VACANTA - ce frumos suna
.
Distrati-va si pentru noi cei care nu pot pleca (inca).
Soare, liniste, odihna.
Pa
Hehheee! Am fost acum vreo 15 ani la Belvedere! Ce de amintiri. In anul ala am fost de doua ori la mare la diferenta de 3 saptamani. A fost bestial. A doua oara am stat la Jupiter, vis-a-vis de Belvedere,parca. Am doar amintiri faine. Totusi sper ca de atunci au schimbat cate ceva: :)
LAURA
Tai tai. Varä si soare va dorim :-)
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
KOOKOO
!!!Unde pleci mey Flower ashaaa,fara sa pupi sotzu' meu ?Ei,daca zici ca la mare...apai sa ai parte de vreme frumoasa,dixtractzie la greu shi servicii ireproshabile la hotel;nu de alta dar tare i-ash compatimi pe bietzii angajazti de acolo,daca nu te-ai intoarce multzumita
!
Hai 

multzi la tine shi
shi un special
pentru S.Baladutz
!
P.S.*STAI,ca acu' vazui:pai daca pleci la mare o saptamina,de ce titlul zice ca ne revedem peste 2 saptamini
???
Eddy & Antonia Naomi
Feteleeeee, multumesc de urari , in numele lui Vladutz si al lui Baladutz ! Cu vremea
se pare ca am cam dat-o in bara
! Macar aerosol sa facem !
Eddy , mergem la mare si mai am 4 zile dupa , deci , in total 9 zile lucratoare libere ! Wooow ! Si cum internetu' meu e de la serviciu...
Pupici la gagici si la berbantzi !
Aveti grija de voi si de cei care depind de voi ( copii , dar mai ales copiii mai mari=sotzii ! ) Hai , gata , c-o iau in freza !