Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
adinag spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by uberbax
Adina hai ca vin sa calc ca la mine am terminat!!!!!!!!!!!!
19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo
Hai la mineeeeeeeeee ca eu calc doar cand se cere
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Anca, respecta ordinea, ca eu sunt prima la rand!
uberbax spune:
quote:Eu nu prea am cu se sa ma obisnuiesc ca nu ma ajuta nimeni,decat sotul m-a ajutat de la inceput..asa ca am chef n-am chef treebuie sa fac dar e bine cand are cine sa te ajute,indiferent cu ce..e binevenit orice ajutor!
Originally posted by adinagquote:
Adina hai ca vin sa calc ca la mine am terminat!!!!!!!!!!!!
Dacavezi gramada de haine nu te mai incumeti, crede-ma!
Dar vine mama maine... oricum, noi nici inainte nu prea calcam decat strictul necesar (adica camasile, pe care le calcam care avea timp si... cam atat). Aveam grija sa atarnam lucrurile cat mai frumos la uscat, sa nu aiba prea multe cute... Insa mama vine s-o mai duca si aduca pe jasmina la/de la gradi, vrea si ea sa ma ajute, si calcatul e singurul lucru pe care-o pot lasa sa-l faca (mama mea e mai in varsta). Mai face cate o ciorbita, dar nu-i iubirea ei mare sa faca papica, asa ca fac eu de obicei. Pe jasmina n-o prea stapaneste, ca u are rabdare jasmina sa stea cu ea, asa ca ne calca... si asa ama juns si noi sa avem lucruri calcate! Partea rea e ca ne obisnuim si ce ne facem dupa?
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
popbianca spune:
uberbax, da ce vesta de fite!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
adinag spune:
Stiu, Cristina, la Jasmina tot nu m-a ajutt nimeni. Dar cum ziceam, in definitiv nu e un ajutor, pentru ca inainte tot nu se calca nimic la noi, acum de fapt e un lux :-)) Ajutorul e ca o duce de doua ori pe saptamana la gradi, ca noi dimineata suntem tare inceti si nu ar functiona...
uberbax spune:
PAi ce sa fac ...tati e cu rasfatatul la hainute si ii ia mereu numai din alea de fita.....e mandru rau de fisa!
Fetelor nu va certati .....vin pe rand la voi ca Mos Craciun!!!!!!!
adinag spune:
Bianca, tu apari, eu dispar! :-)) dar sa n-o iei personal, ca eu mi-am propus sa ma culc devreme azi si deja am intrecut limita mea cu jumatate de ora.
Noapte buna, fetelor! Sunt curioasa ce iepurasi mai apar si maine!
popbianca spune:
eu nu zic nimic la faza cu calcatul, ca eu le duc la calcatorie
de ajutat nu ma ajuta nimeni,doar sotul, seara cand vine de la servici, asa ca noi mancam multa pizza, macaroane, mamaliguta, cartofi la steamer, salam de toate tipurilesi philadephia la greu
doar sambata si duminica mancam si noi mancare gatitala parinti sau la socri... asta e
sa se scoata terasele ca atunci vom manca la restaurante si gherete....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
uberbax spune:
Sa stii ca nici la mine calcatul nu era un stres dar acum a devenit pt ca vreau sa calc toate hainutele piticei!e un pic mai greu cand trebuie sa le faci singura..dar sincer nu ca ma laud dar am un sot care chiar ma ajuta!Cand am venit de la spital cu pitica eram decat noi trei....si mai cu disperari mai cu aoleu ce sa facem ne-am descurcat si inca ne descurcam!El nu are parinti,adica mama lui nu e in tara ,mama mea lucreaza asa ca ....asta...Doamne ajuta ...sa o putem creste mare si sanatoasa!
ancadragoman spune:
Bine ma stau la rand ....
Cristina bestiala vesta Mariei
Si eu ma bag la somn ,noapte buna mamici
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
adinag spune:
quote:
PAi ce sa fac ...tati e cu rasfatatul la hainute si ii ia mereu numai din alea de fita.....e mandru rau de fisa!
Fetelor nu va certati .....vin pe rand la voi ca Mos Craciun!!!!!!!
19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo
asta-mi aduce aminte de jasmina cantand mos craciun pe romaneste, cam cu accent moldovenesc (dar nu stiu de unde, ca eu nu prea am accent):
Mos Craciun cu plieti dalbi a sosit de prin nametz
iel aduci daruri multi la fititzi si baietz
Mooooooooooooos etc.