Nou stil de viatza -200 de capitole!!!
Raspunsuri - Pagina 3
gusta spune:
Louisea acuma am dat gata salata de fructe si ma gandesc deja la cina.Multumesc mult e foarte buna.
Marilena si Mara Augusta
danielag spune:
Fetelor, felicitari pentru cele 200 de capitole!! La cat mai multe si cat mai putine! Capitole si kilograme, in ordinea asta, ce credeati?
Eu v-am zis ca nu tin pasul cu voi ... Va citesc, tot din umbra, din motive de timp, dar am vrut sa intru neaparat sa va scriu doua vorbe la capitolul asta rotund. Acum sunt in pauza de masa (legume "perpelite" la teflon + o cutie de branza fagaras). Incerc sa mananc mai putin zilele astea din cauza de excese cauzate de stres (am muncit si sambata, si duminica, din pacate).
Va pup pe toate in grup si va citesc cu drag.
Daniela
anky spune:
quote:
Originally posted by louiseaquote:
Originally posted by mephala30
Louisea, nu esti la cursuri? Sau nu ai azi?
Ba da Is la cursuri Da asteptam sa deschizi un cap. aniversar si vroiam sa fiu prima da am ratat startul
Gusta cu www.hedegaard-foods.dk/media/pictures/-400000/pictures/Frugtsalat-raacreme.jpg" target="_blank">salata de fructe. Pt toate fetele de altfel!!!
Revin mai tarziu un pic ca azi nu merg la servici dupa cursuri
Thank's,arata tare bine salata de fructe.
Anca,mami de doi nazdravani
Eftimie C. spune:
Pentru toate slabutele:
www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q" target="_blank">LA MULTI ANI!
Vedeti ca exista si o dedicatie la comentarii
carina spune:
Am intrat doar sa va zic ca n-am fugit in lume.
Am o zi teribila asa ca mai intru de acasa cu raport si alea alea.
Va citesc insa printre picaturi si va felicit pentru kg pierdute.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Marilena, felicitari, , ai slabit spectaculos! Nu degeaba esti pe primul loc in top.
Eftimie, multumim pentru dedicatie si comentarii.
Am adaugat si eu unul.
Anda, ti-as ura o zi usoara, dar stiu ca nu-ti vezi capul de treburi.
Danielag, multumim, , stim ca cineva, acolo in umbra, ne citeste.
Louisea, multumiri pentru salata de fructe, tare bine arata.
tumpi spune:
La inca 200 de capitole inainte .
Felicitari fetelor care au slabit.Colegele de grupa,in ritmul asta salvati echipa, bravos.
Am mai bagt un ochi la voi,desi nu pot spune ca am recupert din urma.
Si la noi a iesit putin soarele, desi inca sunt 7 gr,nu stiu cand o sa se mai incalzeasca si la noi, m-am saturat.Am semanat niste flori in terasa,dar nu stiu daca se prind la frigul care este.De aceea nici nu ma indur de celelalte flori care le am sa le plantez ca imi e ca se strica toate.
Eu mi-am facut rost de sistemul de puncte de la WW si de o carticica cu meniuri pt cele 4 saptamani.
De saptamana viitoare am sa incerc sa ma tin de ea,sau cat de cat sa-mi fac meniuri asemanatoare.
Ma duc sa invat,ca desi azi nu am fost la munca, pana la ora asta nu am invatat nimic, doar am calcat si am mai facut una alta prin casa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Sabina spune:
bunaa.
capitolul 200, ohooo! si cu rezultate pe masura, fe;licitari! Sper sa ma ridic si eu la inaltimea asteptarilor
azi am facut 30 de min masaj anticelulitic si impachetare cu parafango. Parca n-am transpirat asa tare.....ca acum, 4 ani cand mai faceam. Vreau sa fac 10 sedinte pana pe 25 aprilie, apor plec pana pe 5 mai si de pe 6 inca odata 10. Sa vedem, daca am rezultate sau nu.
De mancat...mare dieta nu pot sa tin acuma, pt ca n-am vointa. Dar beau deja mult mai multa apa (azi am baut 1.5 litri pana la ora asta si continui) si mananc fara paine.
va pup.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
CRISCOSTY spune:
Bine v-am gasit la capitolul 200 La multe inainte fetele si sa scapam de cat mai multe kg impreuna.
Carmen multumim pentru cum ai grija de subiect
Eu sunt un pic cam trista, m-a sunat prietena mea ca a internat-o de urgenta, zice ca i-a gasit ceva la cap, nu stie exact ce...asta in urma unui accident usor de acum 2 saptamani. Of, greu...i-am promis ca o ajut cu fata, care este in grupa cu Dany, asa ca de azi am 2 copii in grija. Sper sa mai pot intra deseara, dupa ce vine taticul ei sa o ia de la mine. Va pup pe toate
Crys si Dany
gusta spune:
O fi el soare da e cu dinti .Asa ca tot in casa am aterizat.Nu m-au sunat inca cu cartea dar m-a sunat una din cumnate si sunt plina de nervi.Asta e viata cand esti mic le iei pe toate da imi vine si mie randu.
Multumesc de felicitari si Carmen pentru cele 2 floricele.
Cuscra multa sanatate prietenii.
Tumpi si eu am plantat bulbi ca deja era tarziu acuma cum o vrea si ei se prind bine nu asta e mai incerc la anu.
Sabina sunt curioasa de de rezultate.
Anda spor la munca atunci.
Daca va vine sa credeti nu am chef de nimic si ma simt asa de aiurea de imi vine sa las casa si sa plec in lume oare gasesc un loc mai bun.
Marilena si Mara Augusta