Nou stil de viatza -200 de capitole!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by hcclara
... si la cuptor in folie de plastic!!!
Claudia
Cum adica la cuptor in folie de plastic ? Nu se topeste?
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
anky spune:
Vikinga,smintina fermentata e cea acra(sour cream) si nu e nevoie sa fie low fat,cam cu 10% e ok.
Zuzulici,ce mai faci,imi pare rau de situatia in care va aflati,imi imaginez ca iti este foarte greu.Multa putere iti doresc in continuare.
Anca,mami de doi nazdravani
mephala30 spune:
Zuzi, imi pare rau pentru soacra ta... o sa va chinuiti si voi pe langa ea, dar n-ai ce sa faci.
Pup si multa putere.
Ioana, multa putere si tie, zau ca ma intreb cum rezisti in ritmul asta. E cumplit!
Felicitari pentru kg. in minus. Si sotului...moama, 4 kg, super!
Mik, sincer, imi pare rau ca n-am stiut de problema ta, probabil de asta ai si absentat o vreme de pe forum. Te sustineam si incurajam, tot era ceva... si multa sanatate!
Onitza, sper ca te-ai descurcat bine la interviu, tinem pumnii sa reusesti!
Louisea, jachetica e bej, un tricou e rosu (io urasc culoara rosie, , nu ma intreba de ce mi l-am cumparat, ca nu stiu!!!), celalalt, bej cu vernil.
va salut pe toate, ma duc la culcare.
Ne auzim maine dimi, somn usor!
vikinga spune:
Louisea fructele is bune dimineata chiar si inafara dietei din multe motive. In primul rind, fructele dau energia de care avem nevoie in inceputul unei noi zile. Se sustine ca mincind fructe dimineata, pt ca-s dulci, nevoia de dulce pe parcursul zilei se diminuiaza. Daca maninci fructe dimineata si bei apa te vei hidrata si asa vei fi intr-o forma optima toata ziua, efectul fructelor si al apei fiind si unul laxativ, iese tot din tine de cu seara, carnuri, sosuri, usutroiuri ce mai, te ridici asa ca pasarea pheonix din cenusa hahahaAuzeam un nutritionist neamtz la teveu care sustinea ca micul dejun nemtesc cu piine, unt, cascavaluri, salamuri si oua e foarte gresit, ca drept dovada ca-s grasii europei chiar daca maninca seara destul de devreme. Plus ca un asemena dineu de dimineata te toropeste efectiv si practic abia te mai misti dupa. Asta chiar daca maninci si un mic dejun nemtesc f mic, efectul e tot unul asemanator. Si ca un mic dejun dulce e cel mai bun, daca nu putem trai fara ciocolata zicea el mai bine sa mincam nutela ori marmelade dimineata, ex italienii cu croissnatele lor dulci si cafelutele ori spaniolii cu sucurile de portocale si prajiturica. Putin si dulce zice el si mai ales fructe. O salata de fructe proaspete cu ceva musli si fructe uscate ar fi ideal zicea el. Si nu prea mi-a intrat pe git prima oara asa dar dupa 2 sapt m-am obisnuit si ma resimt daca nu maninc asa.Meniul azi:MD: cafea fara cofeina cu lapte slab+salata mea de fructe cu 3 linguri de musli si ceva iaurt 1.5% ca sosP: 2 vollkorn cu sunca de praga impanate din plin cu castraveti, salata, rosii, ardei grasgustare: ayran +1 felie mica vollkornC: 2 fileuri marisoare de oaie marinata cu salata si zaziki(pe care l-am folosit in seara asta si ca sos de salata, am scos uleiul si otetul).Eu folosesc la toate lactatele varianta de 1,5% grasime, aia cu 0.1% nu o pot inghiti si mi-am zis ca degeaba maninc eu brinza de veci din aia 0,1% si iaurt la fel daca-mi fur caciula cu o bucatica de cascaval furata, e taman tot aia. Asa ca pap ceva sa-mi placa, sa am un sentiment de satietate, sa nu mai simt nevoia sa fur, ca-s de belea la asa cevaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
quote:Serios? Pai astea-s vesti bune! Ca orice moldoveanca adevarata ce-mi sunt ador untul si smintina Mey da mi-e frica sa ma bag in asa ceva, stii si care-i explicatia cu fermenturile astea? Ca ma gindeam ca asa se poate aplica si la brinzeturi poate.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by anky
Vikinga,smintina fermentata e cea acra(sour cream) si nu e nevoie sa fie low fat,cam cu 10% e ok.Zuzulici,ce mai faci,cum e soacra ta?Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
quote:
Originally posted by vikingaquote:
Originally posted by anky
Vikinga,smintina fermentata e cea acra(sour cream) si nu e nevoie sa fie low fat,cam cu 10% e ok.
Zuzulici,ce mai faci,cum e soacra ta?
Anca,mami de doi nazdravani
Serios? Pai astea-s vesti bune! Ca orice moldoveanca adevarata ce-mi sunt ador untul si smintina
Mey da mi-e frica sa ma bag in asa ceva, stii si care-i explicatia cu fermenturile astea? Ca ma gindeam ca asa se poate aplica si la brinzeturi poate.
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
In cazul asta ai grija la combinatie.Deci, ex. somon cu broccoli si sos de smintina(fermentata),un deliciu.
Da, se poate aplica daca si brinza e tot fermentata.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Tumpi,cam care sint exercitiile de care vorbesti?.Nu ,nu cunosc indian balance,dar probabil ca se aseamana.La sala il numim balanced body sau body balance.
Anca,mami de doi nazdravani
louisea spune:
Zuzi multa putere sa mergeti mai departe
Carmen nu te intreb atunci
Vik vad ca ccc cati nutritionisti atatea obiceiuri. Eu vazusem la tv o nutritionista daneza care recomanda max 2 fructe pe zi cand esti la cura si 3 cand nu esti la cura.
Si eu mananc dimineata fructe dar impreuna cu fulgi de ovaz (la microunde), mai alternez si fulgii cu iaurt, dar cand mananc numai fructe nu ma satur si la max o ora mi-e foame iar. Doar vara cand e mai cald rezist numai cu fructe..
Paine, unt, salamuri etc. etc. n-am mai mancat de ani de zile, iar paine mananc numai neagra de secara integrala cu multe fibre, putina grasime si cat mai putin zahar..
Pe mine ma cam dor muschii la brate, c-am innotat cam mult in seara asta.. Ma duc la somnic
O noapte linistita tututor
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci