Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Eu deja am recunoscut de cateva zile ca am votat de pe alte conturi(insa NU pentru mine)
NU am deschis nici un cont nou la o simpla verificare se poate observa ca acele conturi sunt deschise mai de mult, inca dinainte de a se anunta concursul( din ro ) insa nu aveau activitate pe forum si persoanele care mi-au dat userul si parola au spus ca nu pot vota fiindca le da eroare(si asta am mai scris la alt subiect) asa ca am incercat eu, de la mine a mers)nu am crezut atunci ca fac o ilegalitate fiindca nu era specificat in regulament acest lucru

Nu am avut intentia sa castig acest concurs si de aceea NU am trimis nici macar pm pentru poza mea
Imi pare rau ca am facut asta si imi cer scuze fetelor a caror poza am votat-o fara sa mi se ceara asta
Imi cer scuze

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

de la ipul tau intra 6 nickuri.
3 nickuri cu prima vizita pe 16/12/2007 ultima vizita pe 31 martie sau 1 aprilie.
1 nick inscris pe 17/12/2007 cu ultima vizita pe 1 aprilie.
nickul acesta cu care ai peste 13.000 de mesaje
si inca un nick cu prima vizita 28 martie ultima vizita 31 martie.

toate cele 6 nickuri au acordat cinci stele fotografiei puse de tine in concurs.

papadie ma crezi sau nu eu nu am votat pentru mine de pe aceste nick-uri(nu contest ca poate a facut-o altcineva) insa eu cu explorer nu am putut si nici nu pot sa vad tinand apasat pe numarul de voturi cine m-a votat
iar de pe acelasi ip cu mine mai apar si alte nick-uri(care utilizeaza dc) si am explicat asta pe pm Mirelei, sper sa nu le inchida lor conturile din cauza mea.

papadie, zen-sei

monica

monica eu nu fac decat sa dau niste explicatii tehnice.
toate cele 6 nickuri au votat poza ta de pe acelasi IP.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Indirjirea pe care o vaz pe-aici seamana cu cea a mamelor din emisiunea "My kid is a star", numai ca aici e primul pas, acela de bb, in emisiune e vb. de copii, adik pasul No2..E de vazut emisiunea, vezi in ce fel te poti transforma din dorinta de a da un "push" copilului...Mai fetelor, dati-o-ncolo de treaba, a ajuns o biata camera, fie ea si Sony, am inteles, sa va faca in asa fel, sa uitati de principii? Imi aduce aminte de vremurile de trista amnitire, cind lumea se incaiera la coada pt. o bucata de brinza,dar macar erau vremuri grele...Uite de-aia e bine sa nu participi, nu ai decit de cistigat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna,

Nu am participat niciodata la acest gen de concursuri si nici nu m-a prea interesat, iar de votat n-am votat pe nimeni niciodata, si ...totusi mi-a atras atentia un paragraf postat la inceputul acestui subiect.

3. In final, va urma votul moderatorilor (care nu au poze in concurs si al administratiei) - vot cu pondere de 60%.

Va rugam sa analizati si voi datele noi. Este in interesul prestigiului acestui site sa avem concursuri corecte si nu niste balcanisme la care castiga cine e cel mai smecher. Dati dovada de fair-play!

60%?????????????. M-ati lasat fara cuvinte DOMNILOR MODERATORI cu atat de mult fair play :)))))

Va pup pe toti si cred ca un aparat foto nu merita sa-mi expun copilul taraboiului asta. Oricum al meu e cel mai frumos...pentru mine:)

O zi buna tutror!

Asa creste mare puiul

Pozici cu noi

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by adriuta

Buna,

Nu am participat niciodata la acest gen de concursuri si nici nu m-a prea interesat, iar de votat n-am votat pe nimeni niciodata, si ...totusi mi-a atras atentia un paragraf postat la inceputul acestui subiect.

3. In final, va urma votul moderatorilor (care nu au poze in concurs si al administratiei) - vot cu pondere de 60%.

Va rugam sa analizati si voi datele noi. Este in interesul prestigiului acestui site sa avem concursuri corecte si nu niste balcanisme la care castiga cine e cel mai smecher. Dati dovada de fair-play!

60%?????????????. M-ati lasat fara cuvinte DOMNILOR MODERATORI cu atat de mult fair play :)))))

Va pup pe toti si cred ca un aparat foto nu merita sa-mi expun copilul taraboiului asta. Oricum al meu e cel mai frumos...pentru mine:)

O zi buna tutror!

Asa creste mare puiul

Pozici cu noi

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

daca nu ai participat, nu ai votat si nu te-a interesat de ai raspuns INAINTE de a citi tot? E pt. prima oara cand moderatorii vor vota asa ceva deoarece s-a trisat. Te rog frumos sa citesti tot ce s-a scris la acest subiect.
multumesc.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Oameni buni, daca pt o camera se intampla asa ceva sa fereasca d-zeu sa se dea vreo masina ca iasa cu omor....

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cerculvietii depunctare 1000 puncte pentru SPAM

fetitamamei1 descalificata, motiv SPAM

hugme depunctare 1000 puncte pentru SPAM MASIV

laspital descalificare, motiv SPAM

Am si eu o mica, mare nelamurire, de ce unele poze pentru SPAM au fost descalificate iar altele doar au pierdut din puncte ?!
Poate ma lumineaza si pe mine careva, ca tot n-am priceput de ce si cum . Daca se vrea corectitudine, atunci trebuie sa fim corecti cu toti membrii in aceeasi masura, nu ?!

Am mai gasit:

2prietene : poza descalificata, dar nu scrie si motivul

cutatiacasa descalificata, nu scrie motivul (23 voturi)

filip descalificata, nu scrie motivul (84 voturi)

intrigat descalificare, nu scrie motivul (24 voturi)

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Adriana, nu e de camera mei.. e prestigiul si onoarea pe site...
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Am mai gasit:

2prietene : poza descalificata, dar nu scrie si motivul

cutatiacasa descalificata, nu scrie motivul (23 voturi)

filip descalificata, nu scrie motivul (84 voturi)

intrigat descalificare, nu scrie motivul (24 voturi)
- cele de mai sus nu sunt descalificate - e un bug pe care il fixeaza admin asta seara

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Danelutza,si eu ma intreb acelasi lucru,si am mai intrebat si cu ceva mesaje in urma cum se calculeaza aici "corectitudinea",insa nu am primit raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Imi pare rau de ce se intampla aici.
Eu in felul meu am incercat sa ma tin deoparte de diverse discutii ce au loc aici pe forum.
Pentru a ma proteja. Pentru a ma gandi ca lumea totusi, incepe sa se schimbe in bine.
Acuma chiar imi pare rau ca am intrat si am votat. Oh, nu toate pozele. Doar cateva care mi-au placut intr-adevar.
Habar nu aveam de acest concurs, asa cum nu am stiu nici de cel precedent. Am primit si eu ca si multi altii PM.

Fin observator ma asteptam ca mai devreme sau mai tarziu sa se intample ceva. Am luat pulsul forumului si am simtit focul mocnind. De mult.

Moderatorii nu au gresit cu nimic. Poate doar ca s-au bazat pe bunul simt.

Pacat! Mare pacat cum ceva dragut se transorma in… sorry, nu gasesc un cuvant care sa nu jigneasca!

PS: Daca nu cumva va cheama “Angela Bennett” sa stiti sa va pierdeti urma in “cyberspace” folosind diversi sateliti lasati-o mai moale…
PS1: Mi-am amintit cand s-a deschis primul Mac, la Unirea. Au promis atunci ca dau hamburger gratis.
PS2: Atata timp cat subscrierea este gratis, atata timp cat poti afla informatii utile gratis, si iti poti petrece si timpul liber tot gratis, ba mai mult participi si la concursuri cu premii nu vad care este problema cu votul moderatorilor. Daca asa au hotarat, 60%, care este problema?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput