Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Karligutza, toate nick-urile de mai sus sint create de pe aceeasi adresa de IP. Indiferent ca tu ai pus la inscriere Cisnadie, Vanuatu sau Constanta.
Adresele IP sint unice pe Internet. De fiecare data cind te conectezi la internet ti se da un IP address care e unic. Sint situatii extrem de rare in care doua computere pot avea acelasi IP Address atunci cind sint in spatele aceluiasi router sau al unui proxy server care e configurat in asa fel in care sa evite collission domain si toti 11 sa aveti acelasi MAC address ( alt tip de adresa IP la nivel de LAN)-configuratie extrem de dificila si care necesita o gramada switches ( alt echipament scump daca sint facute ptr trafic de distanta). Sansele ca tu sa fii conectata la acelasi router sau server cu o persoana ( si prietena!!) din Cisnadie sau Costanta sint zero. Asta ptr ca orice provider de internet are grija sa aiba o conectie mai mica de sa zicem in Romania 50 KM. Singurul caz in care ce spui tu ar fi posibil ar fi cind tu si prietenii tai ar avea fiecare cite o linie privata si dedicata numai voua care sa mearga in spatele aceluiasi router situat undeva la jumatatea distantei sa zicem Intorsura Buzaului. O astfel de topologie de Network ar costa providerul tau de internet ( probabil SC Pro Net Communications SRL) in jur de vreo 350,000$ asta numai ca sa poata vota prietenii tai de pe aceeasi adresa de IP ca tu sa poti cistiga o camera digitala de citeva sute de dolari.
Mai poti incerca alte variante de explicatii (poate extraterestrii), dar eu zic ca e mai usor sa incepi direct cu scuzele.
A

PS mai exista o varianta in care tu ai putea sa sniff trafficul celor din Cisnadie, Constanta...etc si sa le hack accountul ca sa poti vota, dar iarasi nici asta nu e onorabila.

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

voi ori nu vreti sa intelegeti ori aveti un SISTEM INFORMATIC VARZA!
altceva nu mai pot sa zic!
eu zic sa luati un caine de politie si sa mergeti in cautare dupa urmele mele si a celor de la Cisnadie si Constanta... altfel, zau ca declaratiile mele sunt ZERO in fata voastra!

Aveti un sistem DEFECT!
ip-urile de creare sunt UNELE, ip-urile de pe care s-a votat sunt ALTELE! ma crezi asa de tampita incat sa-mi explici cum sta treaba cu ip-urile? stii tu mai bine decat mine ce am facut? cine a facut userii aia? poate vrei sa faci un turneu cu mine pe la persoanele in cauza, caci altfel vad ca nu ma crezi! tu si cine nu ma mai crede! nu mai dau 2 bani daca nici acum nu ma credeti! aveti un sistem informatic DEFECT RAU! si cu asta cred ca am zis tot... faceti ce vreti, numai dreptatea si corectitudinea 100% nu va caracterizeaza!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Off topic: Sa nu ne mai suparam pe parlamentari cand voteaza unul cu 10 cartele - doar sunt ale colegilor si prietenilor si stiu bine ce-ar vota colegul, nu? Daca are ala treburi si nu e la serviciu altul de ce sa nu poata vota pentru el???

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

apropo... si aici e cuvantul vostru impotriva cuvantului meu!
voi puteti foarte bine, daca tot ma acuzati de CREAREA a 11 ip-uri, sa veniti cu DOVEZI CLARE! print-screenuri sau ceva similar, nu cu declaratii nefondate.... am explicat destul de clar "nasterea" conturilor si folosirea lor; parca vorbesc cu turcii!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

si mi-am cerut scuze Andrada darse pare ca tu citesti ori printre randuri, ori pe jumatate, ori nu citesti, dar tii musai sa ma umilesti mai departe!

eu zic sa luati DECIZIA AIA GREA ODATA! sa ma sanctionati pt.ca am fraudat niste reguli inexistente si apoi gata.... nu mai tineti ghilotina pregatita doar ca sa fiu bataia voastra de joc prin cuvinte care nu denota decat "cinstea" si "calitatea" omului.......

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

eu nu mai raspund provocarilor aici.... daca vreti sa ne mai certam in pm sau email... altfel, daca mai raman membru pe DC, voi continua acolo unde ma desfasor de obicei.... la grupul de mamici....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

quote:
Originally posted by karligutza

si mi-am cerut scuze Andrada darse pare ca tu citesti ori printre randuri, ori pe jumatate, ori nu citesti, dar tii musai sa ma umilesti mai departe!

eu zic sa luati DECIZIA AIA GREA ODATA! sa ma sanctionati pt.ca am fraudat niste reguli inexistente si apoi gata.... nu mai tineti ghilotina pregatita doar ca sa fiu bataia voastra de joc prin cuvinte care nu denota decat "cinstea" si "calitatea" omului.......

karligutza
sunt mamica Adelutei

karli, eu as intreba adminii si moderatorii daca au ceva personal cu tine , ca vad ca numai la tine s-au zburlit cel mai tare si nu ai nici poze in concurs!!!!

la celelalte au trecut cu vederea, dar de ce sa nu o terfelim oleac` pe karligutza, sa dea exemplu, ca in evul mediu, unde erau biciuiti in piata mare in public , sa ia aminte ..sa nu faca si ei cum ai facut tu, si ai castigat ceva pe nedrept

I`m a good, good girl... but even better when i`m bad!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
aveti un SISTEM INFORMATIC VARZA!

a, deci concluzia e: DC e defect ()

buna interventia de mai sus cu parlamentarii

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput

iar concluzia mea este: (in general, nu vizez pe nimeni) buey, asa ceva nu se face nu conteaza ce ar fi votat x sau y, ce probleme au avut sau nu, ce prietenii sunt, etc....nu se face asa ceva....really...e aiurea, ce satisfactie mai ai cand/daca cccastigi? ca te-ai descurcat mai bine decat sistemul???

ma retrag cu tristete si cu amaraciune in glas si priviri, iar o lacrima imi tremura in agonie pe geana....

Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Noe - nici nu imi vine sa cred ce am citit mai sus... Ma duc sa beau o cafea si sa ma gandesc la utopiile mele. C"est la vie.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

pai da, Mirela, e cel mai simplu sa dam vina pe sistem
si ma mai intreaba prietenii de ce vreau sa plec din Ro....

enjoy cafeaua si cred ca cel mai bine e sa priviti toata telenovela asta ca pe o lectie/sau ceva din care evribadi are de invatat

Andrada, mie mi-a placut lectia de info mentionez ca io intru pe DC de pe Safari, un browser mai rar folosit de internauti ..si nu am avut nicio problema la vot.

Ce mai citim noi

Mergi la inceput