Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by creem
Azi fata mea a facut un kk urat mirositor...dar urat...oare o fi de la morcov..de la supica...la voi a fost vreo schimbare cand ati introdus legumele?
De-acu o sa-si tot schimbe mirosul,in functie de ceea ce papa. Gata cu mirosul de bebelus.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Adra, parca tu ziceai de produse refurbished, pana la urma ai luat? Cum sunt? Vreau si eu sa cumpar ceva de pe www.electro-bazar.ro si nu sunt inca 100% sigura...
O prietena de-a mea si-a luat steamer si e foarte incantata.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Andrei iar e in greva foamei...iar imi vine sa ma urc pe pereti ...
La noi Robert e cu greva foamei si crede-ma ca stiu cum e...
Are 2 zile de cand mananca dimineata si apoi pana in seara nimic,dar absolut nimic. Si colac peste pupaza dimineata a si vomat.
Maine mergem la analize,ca nu se mai poate.
mariussimiuc spune:
BB,nu mai fi suparata...accidente se vor mai intampla...Trebuia sa pui niste aparatori la pat,stiai cat e de zburdalnica...Daca n-ai facut-o asta e...data viitoare ai sa fii mai precauta.Urmaresye-o pe Yasmi sa nu-si schimbe ceva in comportament,mergi la medic daca tu consideri necesar. Pupam cucuiata mica pe nasucul julit.
Vasari spune:
BB, imi pare rau de accident. A cazut din patul vostru sau din al ei?
Miha, multa sanatate si voua. Sper sa nu fie nimic si Robert sa revina la ganduri mai bune.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
popbianca spune:
buna seara
mai devrema ca de obicei si totusi nu-i nimeni pe aici...asta e
bb,saraca Yasmi ,ce sperietura pt. ea dar ma gandesc ca si pt. tine...vb. cu un med. sa vezi ce zice
sotul a scapat landoul in care era fata,intr-o seara cand am venit acasa,deci pe covor, de la 25-30 cm ...m-am speriat ingrozitor dar am vb. imediat cu med. si m-a mai linistit pana a venit sa o vada-- dar s-a ales cu o sperieturaaaa si tot asa un cucui(pt ca ea a ajuns din landou pe covor)...si acum o mai pipai acolo sa vad daca nu se modifica ceva
sunt constienta ca o sa se mai intample din astea...prima data ii mai greu
La multi ani!pt. printesele Maria-Sofia,Kara, Andreea-Stefania si printisorul Iustin -Cristian
fericitele mamici Creem ,Darleena,Vali Delide si Amy26 sa cumparati cadouri frumoase puiutilor ca toti sunt cuminti si frumosi!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
va urez o noapte buna , sa ne odihnim si noi!eu sunt foarte somnoroasa...
anacami spune:
quote:
Originally posted by popbianca
La multi ani!pt. printesele Maria-Sofia,Kara, Andreea-Stefania si printisorul Iustin -Cristian
fericitele mamici Creem ,Darleena,Vali Delide si Amy26 sa cumparati cadouri frumoase puiutilor ca toti sunt cuminti si frumosi!
la lista frumos facuta de Bianca, mai adaug un calduros LA MULTI ANI mamicii Oana_r!
Sa fii sanatoasa,fericita si sa te bucuri de copilasii tai scumpi!
Miha, Lala,multa sanatate si pofta mare nazdravanilor vostri!
BB,nu ziceai tu ieri ca trebuie sa cobori laterala? nu apucasei sau a cazut din alta parte?
Rge,numai Mariei de Alina il arati pe Ionutz? nu ne-ai mai postat nicio poza noua, macar in albumul comun (parola o stii,nu?)
Va pupam si va dorim o saptamana f. buna!
Camelia, Sebastian si Stefania
anacami spune:
Kiva,ce mai face Iris? a recuparat bine,nu (nascuta prematur parca)?Diversificarea o faci la 6 luni calendaristice sau la o varsta "corectata"?- parca era ceva de genul asta...Oricum, lapticul tau o va ajuta mult,tine-o tot asa.Nu ai trimis poze in album sau le-am ratat eu? Pupici!
iertare,dar in seara/noaptea asta am ce am cu pozele !
uitandu-ma prin lista, am vazut ca avem deja un prunc mai mare de 6 luni, in curand de 7! am ratat sa ii urez , ca imi propusesem ca de 6 luni sa nu ratez pe nimeni
Brianna Maria, sa cresti mare,desteapta si frumoasa!
Acum chiar ca plec, noapte buna!
Camelia, Sebastian si Stefania
roxx spune:
buna dimineata!
Maria Sofia de creem
Kara de Darleena
Iustin-Cristian de Amy26
Andreea Stefania de vali delide
sa fie sanatosi, sa creasca mari!
si oana_r , multa sanatate, bucurii!
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze