Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 20

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by cristi07
am si eu o intrebare...
a primit careva indemnizatia? ce 6 mil? daca, da dupa cat timp de la depunerea dosarului?
Eu inca nu am depus dosarul,dar am inteles ca banii vin in 3 luni.
Apropo de dosar...
Trebuie la dosar o adeverinta cu cotizatiile la CAS pe ultimele 12 luni.La mine situatia e cam asa...dupa CIC-ul lui Robert am mai "lucrat" 2 luni la vechiul loc de munca,apoi am intrat in somaj o luna,apoi m-am angajat unde lucrez acum.Imi trebui 3 adeverinte de la toti cei 3 "angajatori"? Sau de la actualul loc de munca mi se trec toate cotizatiile?
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

adinag spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Ioana la 4 luni avea 6900 gr si 67 cm. cred ca este bine, nu?
MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
e foarte bine, e si lunguta, si greuta .-))

cristi07 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by cristi07
am si eu o intrebare...
a primit careva indemnizatia? ce 6 mil? daca, da dupa cat timp de la depunerea dosarului?
Eu inca nu am depus dosarul,dar am inteles ca banii vin in 3 luni.
Apropo de dosar...
Trebuie la dosar o adeverinta cu cotizatiile la CAS pe ultimele 12 luni.La mine situatia e cam asa...dupa CIC-ul lui Robert am mai "lucrat" 2 luni la vechiul loc de munca,apoi am intrat in somaj o luna,apoi m-am angajat unde lucrez acum.Imi trebui 3 adeverinte de la toti cei 3 "angajatori"? Sau de la actualul loc de munca mi se trec toate cotizatiile?
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
hmmm....3 luni???
nu stiu nimic..daca ar trebui 3 adeverinte sau nu...
Cristina si Radu Nicolae (3.12.2007)
Poze Radu

anacami spune:
quote:
Originally posted by Nov-Dec2007
A aparut iepurasul si la Iasminica!Felicitari!
Si am schimbat si la Vali_delicte...am pus iepurasii dupa numele copiilor...sper sa va placa!
.....
Creem, asta mi s-a parut tare

Noi am fost la o plimbare foarte placuta cu Andrei si Lala; parca ii cunosc de o vesnicie (si este a doua intrevedere live..); Andrei este un smecher si jumatate

trebuie sa mai citesc din urma..va pupam! acum am ajuns la delicte (Creem nu te superi, dar ai fost haioasa)
Camelia, Sebastian

Amy26 spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Ioana la 4 luni avea 6900 gr si 67 cm. cred ca este bine, nu?
MAMI DE IOANA (03.12.2007)
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA
eu zic ca e f. bine
Iustin la 4 luni avea 6.700gr. si 70cm(dr. mi-a zis atunci ca e putin cam slabut

AMY si

Amy26 spune:
hey,lamuriti-ma si pe mine...ca eu sunt
la aparitia unui dintisor se posteaza pe prima pag. in dreptul fiecareia un iepuras
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)