Extemporal

Extemporal | Autor: Ela

Link direct la acest mesaj

Pentru ca eu rad cu lacrimi in fiecare zi la bancurile voastre, m-am strofocat sa-mi aduc si eu aminte cateva!
Sunt vechi-vechi si daca le stiti - scuze! - au fost scrise la un extemporal la Chirurgie care a picat de... 1 Aprilie! Da´profu´s-a tinut de cuvant si cea mai mica nota a fost 8! - Asta nu e banc - e doar introducerea!
De atunci tin minte si io 3 bancuri:

* - Maria se maritase cu Ion si era foarte fericita, numa o problema avea - Ion nu prea se inghesuia la iubit!Toate incercarile ei de a-i trezi interesul dadeau gres! Disperata, dupa vreun an se duce Maria la doctor si asta ii da un praf sa-l puna in mancare, da o avertizeaza ca e f. puternic!
Ce puternic, zice maria si pune tot prafu´in ciorba! Vine Ion seara, maria ii pune sa manance si se duce in dormitor sa-l astepte!
cand colo o striga ion disperat - asta se duce repede ca poate vrea chiar acolo, in bucatarie!
cand colo, Ion - Vino fai mai repede, sa vezi ce se f..t taietei in farfurie!!!

** Era primavara si totul era verde si in floare si se indragosteste bietul fluturas de o frunzulita!
Da´frunzulita nimik! Insista fluturasul azi, insista maine si pana la urma - frunzulita cedeaza!
Si se iubesc ei toata vara pana cand vine fluturasul intr-o zi si gaseste frunzulita suparataaaa si galbena toata!!!
-Frunzulito, draga mea, ce ai patit?!
- Lasa-ma nemernicule in pace!!! Stiam io ca asa o sa se intample!!! Ce sa patesc?!? NU mi-a mai venit clorofila!!!

*** Iepurasul muncea zi si noapte sa-si faca o situatie si sa-si poata intemeia si el o familie!
Si munca azi, munca maine - pana cand simte iepurasul ca a acumulat prea multa tensiune si se duce la bordel!!!
Da´ca sa nu cheltuie mult zice ca nu are decat 5$!
Matroana ii zice:
- Iepurasule, asta e, io nu las client nerezolvat! Ia si tu cheia asta - camera 100 si sa-ti fie de bine!
Se duce iepurasul, asteapta el ce asteapta, nu vine nimeni! Incepe, cauta prin camera, gaseste o scandura gaurita - isiface treaba si pleaca!
Dupa vreo luna, vine iar - aceeasi poveste!
Dupa alte 3 luni, isi luase iepurasu´casa si era lefter, da´vroia sa sarbatoreasca!
Se duce la bordel, ii explica matroanei situatia - asta ii zice ca nu o sa lase client nerezolvat si ii da cheia!
Se duce iepurasu sus, cauta el ce cauta si gaseste o scandura - da gaura iok!
Ia scandura si se duce nervos la matroana!
- Mey, tanti!? Ce e asta?!?
- Pai mai iepurasule - la aia care nu au bani - le dam virgine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Super,am ras cu lacrimi..

Lacra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogux spune:

Bogdan - Viitor Tatic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriel spune:

Gabriel - tatic!
http://www.familia-mea.go.ro/