Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 3
gusta spune:
Culcat copil si de acum sunt libera sa inceapa petrecerea.
hai Carmen cu tortu.
Delia ne pui o muzica ceva?
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Anky, vin si eu la un ceai, abia acum am terminat tortul. Mi-am pierdut rabdarea de tot, l-am ornat pe fuga...
Delia, voua va dau cate o feliutza subtirica-subtirea, .
deci, cine e in zona si ce face?
hcclara spune:
Carmen, vin maine sa fac urarile pt sot si ma invit la o felie de tort...
Hopes, bine ca esti bine...eu am citit mai demult tot aici pe forum despre aluminiul din deodorante...mie imi place unul singur de la yves rocher care tot timpul mi-l iau, insa si ala contine al, am vazut ca si a lui barabtu-meu sunt tot cu al...
Eu dimineata plec cu noaptea in cap la cumparaturi, adica lasam copii la socrii si apoi fuga la Metro, iar pe la 11.30 trebuie s afim acasa ca vine cineva la barbatu-meu!
acum ma duc sa parchez copii la nani.
Carmen, dar un ceai din ala ce-l bei la ora 10, noua de ce nu ne dai? ca vrem si noi "momente speciale", parca asa-i zicea...nu?
hcclara spune:
am vrut sa va arat costumul de baie ce mi l-am comandat dar nu pot pune linkul, asa ca ramane sa va spun cand il primesc daca imi place sau nu!
pupici si noapte buna tuturor!
gusta spune:
Carmen te rog sa imi schimb ceva in lista.Am aflat azi ca de fapt am 1,66 cm.Maine pun olandezu sa ma masoare ca eu nu inteleg asta.Imi puteti da voi o explicatie.
Claudia cum dres de baie?
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Gusta, aici sint cu www.youtube.com/watch?v=q75gREOjyFI" target="_blank">dedicatia, pentru toate fetele petrecarete! Haideti, sa va vad la dans!
Sabina, eu stau cam departe de Tzuni, din pacate. Cel mai aproape parc de mine e Tineretului.
Carmen, asa sa faci, tu tii la siluetele noastre mai mult ca noi.
Claudia, si eu care stateam cu ochii lipiti de monitor sa vaz costumul minune...
Anky, imi place ceaiul verde.
Sa nu-mi spuneti ca v-ati culcat...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Claudia, , in seara asta am sarit ceaiul de la ora 10, mi-a fost lene. Sunt curioasa, cum arata costumul de baie.
Marilena, o sa modific in lista.
anky spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Anky, vin si eu la un ceai, abia acum am terminat tortul. Mi-am pierdut rabdarea de tot, l-am ornat pe fuga...
Delia, voua va dau cate o feliutza subtirica-subtirea, .
deci, cine e in zona si ce face?
Las ca e bun la gust chiar si ornat pe fuga, numai ca daca ne dai la toate chiar si cite o feliuta ,nu mai ramine nimic pe miine.
Anca,mami de doi nazdravani
mephala30 spune:
Delia, noi suntem fetele din videoclip? Tu, eu si cine mai vrea...
asa e, tin la silueta voastra mai mult decat la a mea,
Anky, e tort pentru toata lumea,