Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 19
Tzuni spune:
o zi de kko.... abia acum ma intind si eu in pat.....
ps. daca treceti din intamplare prin fata pro-ului si vedeti un soclu gol, sa stiti ca mi se pregateste o statuie. e clar: sunt dependenta de munca mai rau decat de mancare
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Luna, daca vrei pe lista, trebuie sa fii si activa, .
credeam ca EU stau prea mult pe forum - dar m-am inselat..oricum subiectul
date esentiale pentru "maine" - capitol 200
Luna75 - 1,69 cm (in acte 1.70) - 57 de kg. - mentinere -target - corp frumos,bine lucrat - de preferinta cel al lui Heidi Klum
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Luna ma bucur ca ai adoptat un nou stil de viata.In ce consta?
1.mananc de 3 ori pe zi dar si in timpul zilei daca simt nevoia (ceva sanatos)
2.o data pe saptamana voi manca dulce dar si doublecheese sau pizza/saorma
3.sport 3-4 ori pe saptamana
4.iesit la mare de 2-3 ori pe saptamana
5.nu ma zgarcesc sa dau multi bani pe produse anticelulitice pana ce nu vad...ce as vrea sa vad...
6.o sa am in vedere procedee holistice gen:clisme,masaje abdominale si alte minunatii...dar atunci cand voi avea multi bani caci aici si un pensat poate ajunge la 20 de dolari de celelalte procedee sa nu mai vorbesc...caci Clientul (turistul)-stapanul nostru si la o adica daca vine pana aici -are bani suficienti...dar cei care lucreaza aici -
7.voi folosi calendarul lunar pentru beneficii maxime (unele fete cunosc conceptul -altele nu -insa am vazut ca exista un email si cand timpul imi permite voi detalia
8.nu voi ezita sa imi fixez teluri "inalte" caci asa -am sanse sa le indeplinesc pe jumatate
edit - in vacante imi permit sa ma ingras 2-3 kg.si voi manca chiar si desert ...caci ...MERIT
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
ruxij spune:
Luna, esti simpatica foc! Succes!!
Eu raportez ca am mancat azi asa.
D: patru biscuiti sarati
Pranz: salata cu carne de pui
Seara: o bucatica mica (mai mica de o palma) de friptura la gratar cu brocolli. Un mar verde.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Luna, esti simpatica foc! Succes!!
si tie la fel
Lafayette prin ce zona a SUA vine?!
Eftimie C. spune:
Buna dimineata tuturor!
Va poftesc sa ne savuram impreuna sau ceaiul
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
violeta70 spune:
Buna dimineata!
Nu stiu daca sunt prima, dar va invit la o cafea.
Ieri nu am intrat deloc. Am stat ca pe ghimpi pentru ca bunicii mele i-a fost rau. Au chemat salvarea pe la ora 22.00 si au venit la ora 2.00. Asta este, varsta si boala sunt de vina. Ei intarzie la un copil dar la un batran si in faza finala. Doamne, speram din tot sufletul sa nu mai dureze mult ca are niste dureri groaznice.
Pentru raport: stagnare , de fapt 62.5 kg (dar nu pot sa ies afara in dimineata asta)
Va las acum si va doresc o zi frumoasa. Afara asa se preconizeaza.
Hcclara Dordia este programata pe 17 aprilie.
Tzuni cunoastem despre dependenta de servici, si pe bune daca se merita.
Pupici
Delidana spune:
'Neata
Azi ma simt ceva mai bine dar ma cam dor dintii de la atita Fervex (contine vitamina C si imi sensibilizeaza dintii ).
Stiti cumva la ce librarii as putea gasi carti in limba engleza? Imi caut acele "minunate" piese de teatru pe care le am de citit si nu le gasesc (pe unele din ele) (nu ma trimiteti la biblioteca pt ca nu stiu nici una care sa ma lase sa iau carti acasa si nu vreau sa petrec ore in sir citind acolo). Am fost pe la baietii cu carti de la Universitate, la Libraria M. Eminescu si inca vreo 2 anticariate din zona. Azi ma duc pe la Sala Dalles dar daca nu le gasesc pe acolo chiar nu stiu in ce directie sa ma indrept. Orice sugestie e binevenita.
Raportez: 69 kg (+1 kg).
Va pup, am fugit la scoala.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tlaura spune:
Buna dimineata!
Violeta, nu esti prima, carmen ne-a luat-o inainte!
Multa sanatate bunicii, si bafta Dordiei!
Carmen, multumim pentru ceai!
Aaaaa, Tzuni, pentru tine era soclul din curtea Pro-ului????!!!
Luna, astept si eu detalii despre cum e cu luna! Te-am mai citit si la alte posturi, si vroiam sa te intreb!
Vikinga, acum de cate ori ma intalnesc cu gogosile pe drum, ma gandesc la tine! Ai fost tare simpatica! Asa e, e un obicei criminal pentru cei care vor sa slabeasca; se pare ca acum e sezonul lor; sambata cand am iesit la o plimbare, erau 3 corturi (isi fac niste copertine unde produc chestiile astea), unul aproape de celalalt. Au mancat ai mei ca spartii! Eu nu m-am atins de nici una, in schimb ieri nu am mai rezistat, si le-am mancat pe toate cele 4. Am sa filmez odata procesul sa-l pun sa-l vedeti!
Eu azi merg la o intalnire cu sotia generalului din germania, si alte sotii de ofiteri din mai multe tari; trebuia sa duc de mancare ceva specific romanesc, si am facut niste drob; sper sa le si placa. Mai vine o tipa romanca cu niste prajiturele, so, azi nu am sa tin nici un fel de dieta. De fapt nici ieri nu am tinut, deoarece nu m-am simtit prea bine, si am fost suparata; iar cand sunt suparata, mananc! Se pare ca nu mi-a trecut in totalitate ce aveam. Dar acum nu mai am timp de vorba, imi termin cafeaua, si raportez dupa!
Gusta, Ruxij, Ceiscosty, Anky, Mik, Hcclara, Hopes, Yubi, Carina,, Multi pupici si o saptamana cat mai buna!
mephala30 spune:
neatza.
raport: stagnare.
Violeta, imi pare rau pentru bunica voastra. Sufera de ceva?
o zi usoara sa aveti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii