Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
'Neata! S-aveti o saptamana fantastica!
ar trebui sa ajung azi la 11 la o consultanta privind tratamente corporale de slabit...numai ca situatia e asa: sotu e azi acasa, dar abia s-a trezit, am venit aseara de la munte si casa e cu fundu-n sus si tanti care ne ajuta la curatenie nu si-a facut deocamdata aparitia, si n-am nicio fructa/leguma pentru pitic sa-i dau la ora 10.
So....
cand se da raport? oricum, eu dau saptamana viitoare.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Tzuni spune:
Sabinutz, bine ai revenit in gasca noastra!
Eu astept bona prinsa in traficul infernal din Bucuresti si plec sa rezolv o mie de chestiuni pt casa si munca!
Sa aveti o saptamana frumoasa si vesela!
Gusta, io stagnez!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
anky spune:
Neata,haideti la cafea .
Se pare ca nici Cris nu a scapat de varicela,s-a trezit cu febra si multe bubite pe corp,deci mergem in continuare cu bolile.Off..m-am saturat si avem si o groaza de treburi de rezolvat pina mergem in Ro.
Va urez o saptamina frumoasa.
Anca,mami de doi nazdravani
P&ANA spune:
salutareeeeeee !
M-am intors ,(vad ca nu v-a fost dor de mine ) v-am citit, scriu ceva si plec...
tlaura, a stat ploita la izmir ? iti place rasaritul soarelui, de aia esti asa matinala ?
Am retinut si cunosc deja :ozsut
eftimie, ai pomenit de turtite pe plita !
Hclara,frumos costumul de baie ,sa-l porti sanatoasa
gusta,sper sa tina cantarul cu tine
pt restul fetelor.
ps va povestesc ce-am facut io
am reusit in urma unui complot sa fac rost de bilete la meciul Fenerbahce-Celsea care s-a jucat chiar de ziua soatei mele :((a ramas masca ,dar era sa faca infarct (si eu pe langa el)
N-am poze de la meci ca fetele au pozat pe drum non-stop si aparatul s-a ratacit pe sub scaun.
Mi-am luat si eu o masina de paine , dar ii lipseste carticica si masurile:((am trimis pe cineva sa le ia ...
revin ca suna telefoanele non-stop
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
Eftimie C. spune:
Sabina pacat ca nu poti ajunge la consultanta.
De ce tii sa dai raportul saptamana viitoare?
Tzuni buna dimineata si spor la cele o mie de chestiuni pe care le ai de rezolvat.Ce face Meri?
Fug sa-mi pregatesc micul dejun.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Eftimie C. spune:
Alina ce emotie sa vezi un asemenea meci
Imi doresc si eu sa vad live un meci de Champions League.Si daca in meci ar fi implicata si o echipa romaneasca, cred ca as fi in extaz si as slabi cateva kg din cauza agitatiei
Anky multa sanatate lui Cris.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
gusta spune:
Va invit la o cafeluta.
Tzuni lasa ca tura asta am scos eu ceva.Si mai sunt 2 saptamani si ne mobilizam si sa vezi tu ce bine o sa fie.
Tumpi astept si de la tine vesti.
Anky sanatate la pui.Mara nu mi-a servit nimic inca dar niciodata nu se stie.
Alina frumos cadou.
Sabina .
Carmen E ce faci azi?
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Gusta, sper si eu sa fie totul ok pana la sfarsitul concursului!
EftimieC, Meri e bine, isi asteapta (inca) bona. I-am explicat ca Ana (bona) nu sta singura acasa si vine la noi ca sa avem grija de ea. Si cat mami lipseste de acasa, Meri are grija de bona! Si lui Meri ii place atat de mult statutul de ocrotitoare ca merge si-o ia pe bona de mana sa-i faca "draga-draga" si-i spune "nu pange!".
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
gusta spune:
Mai Tzuni ce fetita mare ai un pupic mare lui Meri ocrotitoare.
Carmen azi unde imi umbli?
Marilena si Mara Augusta