Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 12
gusta spune:
Claudia sigur gasesti.La mine la kg nu stiu cat am dat dar asa la cm pot spune ca destul ca am niste pantaloni care statea sa pocneasca si ieri jucau un pic pe mine.
Anda cand am sa am cartea tipei am sa iti cer niste sfaturi daca nu te superi si sa imi spui parerea.
Edit:Claudia ziceai de tocuri eu nici numai stiu sa umblu cu ele si am niste papucei frumosi cu toc micut .Asa ca ma apuc de practica in casa.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Neatza si de la mine.
Am avut o noapte crancena, m-am trezit de cel putin sapte ori. Teodor a mancat cam multe rosii cherry si cred ca l-a durut burtica.
De ziua sotului ne-am simtit bine, am baut doua beri, , am povestit, dansat si am incheiat seara cu un www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=19274" target="_blank">film nu prea grozav.
Am pus cateva poze.
Mik, sotului si petrecere frumoasa.
gusta spune:
Carmen vazut pozele si mami arata tare bine cu cei 2 pui.Ai noroc ca am trecut repede peste tort ca deja balesc tastatura.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
Gusta,mama,nu mai lua totul asa personal,eu m-am referit pur si simplu la mine,la ideea cu parul,asa ca, no offence.Eu am glumit,desigur.
Anca,mami de doi nazdravani
Delidana spune:
Claudia, azi stau acasa. M-am procopsit cu o raceala asa ca nu prea am incotro. Stii cum se zice, aveti grija ce va doriti, eu imi doream sa nu merg in vizita de azi si uite ca mi s-a implinit dorinta. Sincera sa fiu mai bine mergeam decit sa racesc.
Carmen, am vazut pozele, sinteti niste frumosi iar tu te-ai facut bruneta. Ultima oara erai roscata.
Mik, sotului si petrecere frumoasa!
Anky, Carina, .
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Anky nu m-am suparat si stiu ca nu te-ai referit la mine numai ca eu am rugat-o pe Carmen sa imi schimbe ca nici mie nu mi se pare normal sa cresc 2 cm dar se poate tinand cont ca ultima data cand m-am masurat era pe la 16 ani.
Delia multa sanatate.
Pup fetele si o zi buna .Ne auzim pe seara.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Anky nu m-am suparat si stiu ca nu te-ai referit la mine numai ca eu am rugat-o pe Carmen sa imi schimbe ca nici mie nu mi se pare normal sa cresc 2 cm dar se poate tinand cont ca ultima data cand m-am masurat era pe la 16 ani.
Delia multa sanatate.
Pup fetele si o zi buna .Ne auzim pe seara.
Marilena si Mara Augusta
Atunci e ok, dar am impresia ca de multe ori iei lucrurile prea personal,te rog eu sa nu o mai faci.
anky spune:
Delia,si eu ma simt un pic racita,a fost chiar frig in parc si nu m-am imbracat gros,am avut o haina mai subtire.
Vik,cum a fost la party,te-ai trezit ?
Duminica placuta in continuare,plecam la socrii,sper sa nu mai sufle vintul asa tare sa putem sta in gradina.
mephala30 spune:
Delia, zau ca nu-s bruneta, mi l-am "ciocolatit" si s-a inchis putin la culoare. Zici ca-mi statea mai bine roscata?
Imi pare rau ca te-a lovit raceala, daca-o tratezi din timp poate nu va tine mult, .
Marilena, am pierdut sirul...am modificat in lista inaltimea ta, 1,66, nu asta mi-ai cerut sa fac?