Am ramas si eu surprinsa placut,sa citesc ca se pot remedia vergeturile.Mi-am cumparat si eu balsamul cu bitter suedez,da nu prea stiu cum sa-l folosesc,pentru ca mai folosesc o crema anticelulitica,si nu vreau sa renuntz la ea.Cu crema aia ma dau o data pe zi,diminetza dupa dush,credeti ca ar fi bine sa ma dau dupa crema cu balsam?sau balsamul apoi crema??sau sa ma dau in alt moment al zilei?dar are aceelasi efect ca dupa dush?cand porii sunt deschisi?Credeti-ma am destule vergeturi,si imi doresc sa le remediez... need help! (16 anisori )
quote:
Initial creeata de SweetAnk
Am ramas si eu surprinsa placut,sa citesc ca se pot remedia vergeturile.Mi-am cumparat si eu balsamul cu bitter suedez,da nu prea stiu cum sa-l folosesc,pentru ca mai folosesc o crema anticelulitica,si nu vreau sa renuntz la ea.Cu crema aia ma dau o data pe zi,diminetza dupa dush,credeti ca ar fi bine sa ma dau dupa crema cu balsam?sau balsamul apoi crema??sau sa ma dau in alt moment al zilei?dar are aceelasi efect ca dupa dush?cand porii sunt deschisi?Credeti-ma am destule vergeturi,si imi doresc sa le remediez... need help! Ank(16 anisori )
Ank