Need Help!

Need Help! | Autor: SweetAnk

Link direct la acest mesaj

Am ramas si eu surprinsa placut,sa citesc ca se pot remedia vergeturile.Mi-am cumparat si eu balsamul cu bitter suedez,da nu prea stiu cum sa-l folosesc,pentru ca mai folosesc o crema anticelulitica,si nu vreau sa renuntz la ea.Cu crema aia ma dau o data pe zi,diminetza dupa dush,credeti ca ar fi bine sa ma dau dupa crema cu balsam?sau balsamul apoi crema??sau sa ma dau in alt moment al zilei?dar are aceelasi efect ca dupa dush?cand porii sunt deschisi?Credeti-ma am destule vergeturi,si imi doresc sa le remediez... need help! (16 anisori )

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Initial creeata de SweetAnk

Am ramas si eu surprinsa placut,sa citesc ca se pot remedia vergeturile.Mi-am cumparat si eu balsamul cu bitter suedez,da nu prea stiu cum sa-l folosesc,pentru ca mai folosesc o crema anticelulitica,si nu vreau sa renuntz la ea.Cu crema aia ma dau o data pe zi,diminetza dupa dush,credeti ca ar fi bine sa ma dau dupa crema cu balsam?sau balsamul apoi crema??sau sa ma dau in alt moment al zilei?dar are aceelasi efect ca dupa dush?cand porii sunt deschisi?Credeti-ma am destule vergeturi,si imi doresc sa le remediez... need help! Ank(16 anisori )

Ank

Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu exista remedii care sa faca sa dispara veregturile. Acestea au aparut datorita variatilor bruste de greutate care au intins pielea si fibrele conjunctive (care dau elasticitatea) s-au rupt. Definitiv si irevocabil
Cu timpul se vor mai atenua (devin albe-sidefii, mai subtiri) dar nu vor disparea de tot.
Ce poti sa faci?
Sa incerci sa nu te ingrasi sau sa slabesti brusc, sa maninci multe legume si fructe, multa apa, sa faci sport regulat (ca sa ai un corp de invidiat trebuie sa il formezi de pe acum) si sa continui sa te dai cu cremele acelea doar ca sa previi aparitia de noi vergeturi dar, din pacate, nu o sa le poti face pe acestea sa dispara.

Multa sanatate!

Mergi la inceput