*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miki, Aissa mersi ca ati intrebat de noi...asa e, suntem mai bine dar nu zic hop pana n-am sarit parleazul. Doamne ajuta!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mada, Doamne ajuta! Da-i Doamne minte celui care ti-a pricinuit "nelinistile"!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Madau,

si eu am observat ca ai disparut de aici si m-am intrebat ce e cu tine.
bine ai revenit; iti doresc tot binele din lume!

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Camelia multzu, asta e! Eu nush cum nu am gasit-o!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ala cu 4 saptamani e raspunsul standard. Eu ma mailuiesc acum cu ei pt comanda nevenita din 6 martie. Asa ca tu....mai ai de asteptat... Sper sa se rezolve pozitiv, daca nu, iau calea bancii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BettyBoop spune:

Helau!
Strica astia codurile pe mine, intr-o veselie, parca stiau ca nu mai am de gand sa comand pana in vara. So, alta bucurie: 23922, cu reducere 35% la articolele bebe et moi si cadou surpriza.
* Offre valable du 04/04/08 au 25/04/08 sur des sélections d'articles de la collection prêt-à-porter "bébé et moi" Printemps-Eté 2008 et valable uniquement sur laredoute.fr sauf nouveautés et exclusivités web, prix mini, prix verts, prix rouges et voyages. Non cumulable avec une autre offre et non valable sur lesaubaines.fr.

** Cadeau surprise gratuit dès 3 articles commandés.

Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Help! Invatati-ma si pe mine ce sa fac daca in colet nu au fost toate produsele comandate si platite ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris25ss spune:

am primit ieri coletul pt comanda din 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Si io am primit codul 23922,da nici ca ma mai intere.M-am suparat.

Claujro inteleg ca inca ma pot considera fericita.Daca n-au trecut 4 saptamini poate mai am sanse...

=========================================================================

Din cauza de frauda s-a reluat voatarea de la zero.Sa mai indraznesc? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Am simulat codul de mai sus siiii...stiti ce dau cadou? Sosete verzi ...ha,ha ,ha...Si mi-a redus un produs de la 11 la 9 parca...ha,ha,ha

=========================================================================

Din cauza de frauda s-a reluat voatarea de la zero.Sa mai indraznesc? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput