*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***
Raspunsuri - Pagina 14
claujro spune:
pe ma-reduc ai optiunea sa alegi codurile numai dupa FDP gratuit si uite ce apare:
Le site marchand La Redoute n´offre actuellement pas de bon de réduction, vous trouverez ci-dessus quelques bons plans que nous avons sélectionnés pour vous sur des marchands dans les mêmes catégories que La Redoute....deci acum nu e FDP 0 la liber, numa personalizat
cat despre celelate cel mai bine le verifici pe cosul tau, ele pot varia (reducerile) de la ce produse ai in cos....
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by Ioana13
Mirunajr am primit eu trench-ul. L-am luat pe cel mai mic, eu sint micuta, (1.58 m, 54 kg) si mi-e bun. E un material f subtire.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana, merci!
Cam aceleasi masuri le am si eu...si tot marimea cea mai mica ma gandeam sa o iau. Mie mi se parea a fi un felk de tercot, doc ceva, e mai subtire de atat???
claudia0676 spune:
Am primit si eu trench-ul. Intr-adevar este f. f. subtire, insa e de efect. Mie imi place, se aseaza bine.
A venit impachetat intr-o punguta f. mica, eu abia il asteptam si cand am desfacut pachetul, uitandu-ma dupa el, am zis ca nu mi l-au trimis... abia dupa ce am scotocit mai bine l-am descoperit!
mirunajr spune:
va multumesc! Il comand si eu...daca voi ziceti ca e misto...merg pe mana voastra...am incredere in voi
Ioana13 spune:
Miruna nu e f misto, dar cu o camasa alba/tricou fain si o pereche de blugi cred ca poate fi pus in valoare, ca el asa, nu pare prea valoros. Dar pt ca mai face si reducere de 30% ... merita codu ala.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
alina023 spune:
Feteleeeeee...ce ma fac??? Nu ma lasa sa validez cosul!!! De ce, oare? Si ce trebuie sa fac??? :(((
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
leea_cv spune:
Dar mai,voi pe 57185 l-ati incercat? Mie de la 109 imi reduce la 84.E super nu?Dar cred ca e pt preturi intregi.
=========================================================================
Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
valentinag spune:
Am dat si eu acum o comanda,ca sa folosesc bonul ala de mi-l trimisera pen'coletul care n-a ajuns!Daca nici asta nu ajunge never ever nu mai dau comanda la redoute!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
ChrisDun spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Dar mai,voi pe 57185 l-ati incercat? Mie de la 109 imi reduce la 84.E super nu?Dar cred ca e pt preturi intregi.
Leea
Tocmai ma pregateam sa va spun ca imi vine sa urlu la luna, pentru ca niciunul dintre codurile pe care le-am scris atat de meticulos mai sus nu mi-a redus nimic !! Nici macar cel primit pe e-mail (22500) - desi tot ce pusesem in cos era din P-E 2008
Leea, merci inca o data, cu codul dat de tine am primit reducere progresiva - 15 eur la aprox 66 eur valoarea cosului, sau mai putin de 10 eur la 40 valoarea cosului. Merci mult de tot !
@later edit: Codul 57185 e pentru preturi intregi, si probabil pe procente. Mie mi-a redus doar 15.23 indiferent de valoarea comenzii, pentru ca am avut doar doua produse cu pret intreg. La primul pare sa fi redus 25 % si la al doilea 50 %...
Leea, ai cate un vot si de la mine, pentru fiecare poza.