*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by ancamari

Alina023 - vroiam si eu pantaloni din aia. Ce are materialul? Te rog spune-mi si mie, daca vrei, la ce dimensiuni iti vin mari! Eu am ~68 kg la 1,6m, sper sa mai slabesc in urmatoarea perioada, am conformatie "cu burta". Oare ce marime sa comand?

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Materialul mi se pare destul de...ordinar (in sensul de nimic special); pe site pare ca este mai bun decat este in realitate. Eu am 65kg si 1.62 si am luat un 44. Un 42 cred ca mi-ar fi stat mai bine sau chiar un 40, chiar daca ar fi stat mulat pe poponeata .

Feteleeeee....aveti idee de ce nu-mi da voie sa validez cosul de cumparaturi? Am bagat codul 68373 si e ok...dar nu mai pot merge mai departe pt ca pointerul de la mouse nu este activ pe butonul cu validarea cosului :((( Ce sa fac????

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Andra sarumina pt opinie. Mai cam pas am zis si io o gramada de vreme in favoarea lui fii-miu si acu is intzesate dulapurile lui.Chiar ma intreb daca o sa aiba vreme sa le poarte inainte de-ai ramine mici.Asa ca mai dau niscaiva bani si pe mine.
Alina023 e de-a dreptul supeeerba rochita Anei.Iar ma apuca nostalgia ca io n-am fetitza.Imi vine sa cumpar toate rochitele de pe rafturi cind intru intr-un magazin.S-o poarte sanatoasa!

=========================================================================

Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Multumesc, Leea! Si mie imi plac fff mult rochitele. Dar pana sa o am pe Ana eram setata doar pe pantaloni si tricouri; nu am prea poftit la rochite....acum imi fac de cap

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

LauraT astept si eu o comanda din 14.03.Inca am rabdare .Sper sa vina.

Anca 32 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina si eu i-am cumparat Theei vreo 2 rochitele super faine Abia astept sa dea caldura sa o imbrac Nush care poate fi problema cu validarea, eu aseara am mai dat o comanduta (Corap n am dat si pt rochita, astept sa-mi confirmi ca-i si pt ocazie) si a mers din prima. Pt ce e codul 68373?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

22500 .. nu stiu daca e personalizat..incvercati-l si voi.
Pour vous satisfaire pleinement, nous vous avons réservé une offre de choix : un chèque réduction de 24€ dès 48€ d'achats*, valable sur tout le textile et la déco de la collection Printemps- Eté 2008… et même sur les marques !

Et dès 45€ d’achats, bénéficiez de la livraison gratuite !**

Mergi la inceput

am facut acum o comanda si vad ca iar trimit email de confirmare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

buna ziua mamici.ma scuzati ca intervin....am primit si eu acum 22500 deci nu cred ca e personalizat.succes la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by mirunajr

22500 .. nu stiu daca e personalizat..incvercati-l si voi.
Pour vous satisfaire pleinement, nous vous avons réservé une offre de choix : un chèque réduction de 24€ dès 48€ d'achats*, valable sur tout le textile et la déco de la collection Printemps- Eté 2008… et même sur les marques !

Et dès 45€ d’achats, bénéficiez de la livraison gratuite !**

Mama de Anca-Simona

L-am primit si eu dar nu functioneaza....

Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Mda. Ai dreptate Elena, acum am simulat o comanda si l=-am incercat si eu...nu merge..De ce il mai trimit oare???!!!

Mergi la inceput