Pantofii care nu sunt de piele?!

Pantofii care nu sunt de piele?! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Am vazut o pereche de pantofiori galbeni....care tare imi plac dar nu sunt piele. Cum se comporta oare? Se largesc? caci vinzatoarea mi-a spus ca se intind mai repede ca si cei de piele...putin parca imi sunt strimti iar cu un nr mai mare prea largi. Nu stiu ce sa fac daca sa ai iau sau nu.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu stiu ca numai pielea se lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Nu-i lua daca te strang,ca o sa-ti para rau.
Nu se lasa..si presupun ca nu-s de panza.

Doar pielea se lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Asa stiam si eu ca doar daca sunt din piele se lasa!!Daca iti sunt fixi nu ii cumpara pt ca nu ii vei putea purta

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

si eu te sfatuiesc sa nu-i cumperi,oricat de indragostita esti de ei.numai cei din piele cedeaza daca iti sant mai stramti si se muleaza dupa piciorul tau.astia cu siguranta nu vor ceda si o sa-ti para rau ca nu-i poti purta nu pt ca i-ai cumparat.ai spus ca sant galbeni,inseamna ca sant intr-adevar deosebiti ca si aspect....nu prea se fabrica pantofi galbeni.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Ok...va multumesc pt sfaturi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Alt exemplu de idiotenie crasa din partea unei vanzatoare. Probabil ti-ar fi spus si ca zboara ca sa vada ca ii cumperi.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

nu se lasa si mai si put dupa o perioada
nu te-as sfatui sa ii iei

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

nu prea port pantofi ca nu-mi permite vremea,asa ca am o gasca de papuci, diferite feluri modele si materiale inclusiv "piele de scaun de autobuz" asa spun la inlocuitori de piele

Nu am gasit unii care sa nu se lase, toti sau lasat mai devreme sau mai tarziu, acum cred ca depinde si de calitatea inlocuitorului

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Annie80

Nu am gasit unii care sa nu se lase, toti sau lasat mai devreme sau mai tarziu, acum cred ca depinde si de calitatea inlocuitorului

Probabil se lasa cand se uzeaza,dar pana atunci cred iti fac ferfenita picioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Depinde foarte mult si de tipul inlocuitorului. Eu am o pereche de cizme care erau din lac si s-au lasat foarte mult.

Mergi la inceput