Nou stil de viatza (198)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

da! eu tin post.
e drept ca am deraiat citeva zile, la inceput, cind pofta de dulce dens si gustos ma rapunea fix seara. dar acum e post, post. cel putin din punct de vedere al mincarii.
eu nu sunt un exemplu de dieta sau mincare sanatoasa. iti spun totusi ce maninc eu, in general: ieri am facut varza calita. azi si miine o sa maninc fasole facaluita cu ceapa d'asta verde si ulei de masline cu tortillas. mai fac salate orientale cu cartofi, ceapa si masline. uneori mazare, dar astia pe aici au doar mazare dulce care-i un pic cam oribila ptr mine. spanac... de obicei cu alte legume, ptr ca nu-l suport asa simplu, in mincare. asa pe linga alte chestii merge. am mai facut un soi de maioneza (putina de tot cit sa "uneasca") o conserva mica de ciuperci. maioneza de cartof a fost. e chiar buna. brocolli.
mai sunt legume variate, 5-6 tipuri, congelate. si din alea mai maninc. salate pe linga. de ce e prin frigider.
mai manic paste cu suc de rosii.
mai fac ciorbe de legume.
am facut o data o negresa de post. mai o felie de piine cu gem. mai exista aici niste bare de cereale, luam multnuts d;astea , dar acum am descoperit cu roasted almonds, sunt foarte bune.
fructe. in general cele de sezon ptr ca cele exotice sau importate de cine stie unde ma rup la buzunare. si oricum se duc mai bine de o mie pe mincare chiar si asa ...
in Ro exista o intreaga linie de mincaruri de post. stiu ca a fost un post al Craciunului cind o prietena mi-a facut o pizza de post. a fost foarte misto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut! ati terminat capitolul? cand?
eu am fost plecata toata dupa-masa, am ajuns dupa 5 acasa, lihnita de foame, bine c-a venit al meu cu puiul la timp!!! am fost pe jos dus-intors, vreo 5 km, am facut si abdomene azi dimineata, asa ca mi-am permis sa mananac si pielea de pe pui!!!
nu am citit capitolul trecut ca nu-i gasesc linkul pe prima pagina, ma duc sa-l caut din spate...n-am mult timp ca incepe filmul meu dar sunt in zona, cu ochii pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Liris, vad ca nu mananci soia, nu-ti place? La noi sunt o multime de produse de post pe baza de soia (de la pate, salam, pana la cc lapte de soia)

Claudia, am pus linkul de la capitolul trecut pe prima pagina. Mersi ca m-ai atentionat.

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Am fost si eu putin plecata azi si vad ca au iesit scantei pe topic!!!Sincer, n-am mai avut dispozitia necesara sa citesc tot capitolul trecut!!!
Am stat si m-am gandit mai bine, daca sa ma retrag sau nu, ca nu corespund noului stil de viata, dar in fond si la urma urmei de ce sa plec? ca ma simt bine aici...si e problema mea ce stil de viata adopt, vorba Marilenei daca n-am zice ca tinem dieta, si am fi postat zilnic meniul, nimeni n-ar fi zis nimica! Si daca pun dublu inapoi...problema mea sa fie, doar mi-o fac cu mana mea!

Carmen, mi-a placut ce ai gatit!!! (sper ca am voie sa spun, chiar daca sunt la dieta!)
nastad, va fi bine, asa e dupa orice operatie, esti slab si obosit! las' sa vezi ca maine va arata altfel!

ma duc sa ma uit la film acum mai departe!
Pupici si noapte buna!

Claudia
Carmen E., da ai citit bine, am pus putin unt fiindca mi se ardea carnea in tigaie (n-am grill inca), iar branza fara grasimi e voie, poti inlocui masa de pranz cu fructe, branza degresata, 6 nuci (eu n-am pus nuca insa). scrie acolo undeva...

Mergi la inceput

nu stiu nici unde sa gasesc soia si nici ce sa fac cu ea ...
pe aici am vazut lapte de soia insa stiu ca l-am incercat in Olanda si bleaaaah. n-are sens sa mai dau 3-4 dolari pe ceva ce stiu ca are sanse minime sa-mi placa ...

Mergi la inceput

am uitat sa va povestesc ca am cumparat si eu ceai verde cu iasomie. desi pe mine ma calca pe nervi ceaiurile astea "recomandate" peste tot, asta mi-a placut! am baut un litru ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

quote:
Originally posted by hcclara
Am stat si m-am gandit mai bine, daca sa ma retrag sau nu, ca nu corespund noului stil de viata, dar in fond si la urma urmei de ce sa plec? ca ma simt bine aici...si e problema mea ce stil de viata adopt, vorba Marilenei daca n-am zice ca tinem dieta, si am fi postat zilnic meniul, nimeni n-ar fi zis nimica! Si daca pun dublu inapoi...problema mea sa fie, doar mi-o fac cu mana mea!

Subscriu Nici eu nu renunt!Nu-i corect!Eram atat de necajita si i-am spus si sotului despre polemica noastra.Parerea lui este ca fiecare interpreteaza "noul stil de viata" cum vrea.
Si mai tare m-a enervat cererea facuta lui Carmen.Cum adica sa ia masuri ca nu ne uincadram pe subiect?De ce nu s-a facut cererea direct Administratorului de site, sa ne interzica de tot intrarea aici???
Va rog sa nu ne mai provocati si sa incercam sa ne revenim!Eu voi vorbi cu toate fara sa tin cont de ce s-a spus

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mai,pai stati putin,chestia asta pot sa o spun si eu.Daca nu ati fost de acord cu mesajul meu trebuia sa il ignorati,mai mult, era adresat Vikingai, iar voi v-ati sesizat care mai de care.Sigur ca ati fi putut spune ca nu tineti Scarsdale si in fond sa o tineti,iarasi nu faceti asta pentru mine, ci o faceti pentru voi in cazul in care luati in serios problema slabitului.Sintem aici, sa ne sustinem pentru un mod de a ne hrani sanatos, nu pentru a sustine ideea unei diete care promite marea cu sarea in doua saptamini,ori am gresit eu subiectul ?
Mi se pare absurd sa se vorbeasca aici de Scarsdale ,cind defapt este un subiect deja deschis pe tema asta.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ce e aici cearta? Pai de aia m-am intors eu?
Eu zic fiecare sa tina ce dieta doreste. Cand am venit pe acest subiect, la inceputuri, in 2004, am tinut dieta cu supa de varza. De aia ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

quote:
Originally posted by ruxij
Eu zic fiecare sa tina ce dieta doreste. Cand am venit pe acest subiect, la inceputuri, in 2004, am tinut dieta cu supa de varza. De aia ce parere aveti?

Exact cum spuneam si eu.Fiecare tine ce dieta vrea.Si eu sunt pe subiect de 3 ani si stiu ca s-au tinut tot felul de diete drastice, fara a mai fi judecate.Chiar saptamanile trecute cineva a inceput Daneza si nu i s-a spus nimic.De ce acum cand suntem mai multe?
Nici nu mai spun ce am mancat.Important e ca am trecut cu bine peste ziua3.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput