Nou stil de viatza (198)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, am citi eu aiurea ! .
Te admir ca esti constiincioasa.

Yubi, si pe tine de admir ca faci ture de noapte.

Anda (Carina), acum ca au detectat streptococul, ai de facut ceva analize (ASLO si VSH de exemplu). EU am avut necazuri cu asta cind eram copil si m-am vindecat cu Moldamin.

Mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Doroty, asa e, se gateste cu ulei la wok dar eu mi-am luat de la Tefal ca e teflonata si vreau sa incerc si fara ulei, sa vad cum iese. Daca incerc fara ulei la un wok obisnuit s-ar putea sa risc sau poate nu...tu ai gatit fara ulei la wok?
Imi pare rau sa aud ca ai probleme cu maseaua, ce tratament faci de a durat o luna?!?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata dragutelor, ce faceti?
Anda, multa sanatate Carinei, sa se faca repede bine!
Yubi, la fel si printesei tale, sanatate!
Mik, impotriva scarlatinei nu exista vaccin, si o poti face de mai multe ori in viata...nu e asa ca la celelalte boli infectioase ca o faci odata si gata ai scapat!!! de varicela nu i-am vaccinat nici eu, sper sa faca pana nu se duc la scoala!
Mami dulce, spor la cumparaturi la ikea!
Eu m-am uitat la top model dar numai de cand i-au dat Giselei jobul si era fericita...sincer nu-mi place nici una in mod deosebit! Sarah si Lisa ...uf!!!nici nu-mi vine sa comentez! Lisa mica, grasa si vulgara, iar Sarah n-are nimica frumos! Gisele cum ati zis si voi, sper sa o dea afara odata, ea parca nu gandeste, cand o aud ca zice ca nu vrea sa faca pe actrita....eu ma mir ca i-au mai dat o sansa! Bianca e ok, si Wanda daca ar fi mai inalta si s-ar impune putin...ma uit in continuare! L-am vazut si pe Raab facand misto de Gisele! si m-a distrat ca peste tipul ala ii placea Giselei sa fotografieze!!!

Carmen, stai aici si nu pleca...ca mie ai sa-mi lipsesti!
Crys, ce face Dany? e la tine la servici?
Marilena, esti suparata inca? ca n-ai venit sa ne dai nici un ceai, nici buna dimineata!!!

pupici la toate si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tre sa luam minim 10 zile Ospenul si sa repetam exudatul dupa cateva zile dupa terminarea tratamentului.
Ne-au trimis de la gradi sa facem exudat din cauza epidemiei de scarlatina care bantuie prin Cluj. Ciudat e ca ea are betahemolitic grup b, iar scarlatina are la baza betahemolitic grup a. EU ma bucur ca l-am descoperit si sper sa nu il aiba de mult.
Asta e cel mai ciudat la Carina: are un organism de invidiat care lupta extrem de bine cu orice virus, infectie. Ea cand era micuta si facea febra, dormea tun si dimineata nu mai avea nimic. CHiar daca avea 40 febra ea dormea dusa (trebuia sa o pazesc nonstop ca stiam ca daca ii creste febra ea nu se trezeste).
Carmen: hai scoate capul ca te vad

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Doroty,daca esti constipata trebuie sa maninci alimente bogate in fibre,vad ca fructe,legume maninci,piine integrala,orez integral(brun),paste integrale,apa si multa miscare,daca imi permiti sa iti spun

P.S Dupa ce te trezesti bea o cana cu apa cu lamiie,poti sa incerci si ceai de crusin si o lingura de ulei de masline tot pe stomacul gol.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Anda,asta e super bine daca Carina are un astfel de organism.Ii trecea febra de la sine cind era micuta sau ii dadeai ceva pentru asta?

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by anky

Doroty,daca esti constipata trebuie sa maninci alimente bogate in fibre,vad ca fructe,legume maninci,piine integrala,orez integral(brun),paste integrale,apa si multa miscare,daca imi permiti sa iti spun

Pot sa adaug fulgi de ovaz?
Eu pap in fiecare dimineata si contin 10 g fibre la 100 grame fulgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Anky: nurofen ii dadeam ca sa o ajut un pic. Si o lasam sa doarma mult. E asa simpatica: daca are febra nu merge nicaieri fara pernuta ei, si daca vedeai ca nu mai apare era clar ca doarme pe undeva. Pur si simplu se aseza unde apuca si dormea.
DOroty: la mine de ceva timp incoace merge antiadiposul tare bine. La mine nu alimentatia e problema (in sensul ca am incercat cu coktail din: iaurt, tarate, para rasa, prune uscate maruntite si capsuni la blender). Mi-a fost rau, imi era greata si aveam usoare crampe dar nada. La mine colonul e spastic (din cauza problemelor cu calciul) dar se pare ca antiadiposul ajuta si in situatii din-astea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata

Hai sa va povestesc ceva. Pana acum n-am fost in stare dar acum ca a trecut, trebuie sa o fac.

Acum 1 luna si ceva am simtit o durere in zona axiala (parca asa se zice, sau la subrat). Initial am zis ca m-am lovit, sau in jocala cu ala mic, cine stie...Dar durerea devenea chiar suparatoare, ba chiar incepuse sa ma doara si in partea cealalata de nu mai puteam sa imi imi tin bratele pe langa corp. M-am dus la baie sa ma uit, o fi vreun cos ceva, mi-am zis, de la epilat... de unde!!! Eram plina de noduli care mai mari care mai mici...nu va imaginati ce era in mintea mea.

Apoi mi-am luat sotul deoparte am tras un bocet cu muci, m-am linistit, m-a linistit si el..era cam debusolat saracu nu stia ce am, nu e obisnuit cu mine sa mi se inoade lacrimile in barba.
Si ne-am pus pe cautat pe net. Pe net m-am innegrit ce-am citit. A doua zi mi-a si facut programare la ginecologie. Am explicat care-i treaba dr. mi-a zis ca daca doare e "de bine".
Pana la programare am luat-o usurel iarasi cu cautatul pe net .
Si am gasit fete care au patit exact ca mine. De la ce? De la antiperspirant. O sun pe cumnata mea (e farmacista) si-i zic sa-mi de-a un antiperspirant ptr. alergici ii povestesc si ei si-mi zice ca e posibil sa fie o reactie la ALUMINIU si parabeni. Asa ca am trecut pe altceva mai scump si mai slab, dar incet incet deja durerea trecea, imi era frica sa ma palpez sa nu-i gasesc acolo iar. Dar mi-am luat inima-n dinti si am sesizat ca erau inca dar se simteau ffffff putin, apoi deloc.
Apoi a venit ziua programarii, am fost, nu s-au mai simtit si nici vazut iar dr. mi-a zis ca sunt "reactiva".Ca sunt un caz fericit ca organismul a reactionat. Si mai ales sa ma uit pe fiecare produs pe care il cumpar sa nu contina aliuminium. Sa fim ff atenti la produsele ptr. copii, ptr. ca ei sunt cei mai expusi.

Cam asta a fost, am vrut sa va impartasesc si voua cazul meu, si mai ales sa fim atente ce folosim ptr. noi si copii nostri.

Pana acum n-am putu sa scot o vorba despre asta pana n=am fost la dr. nu m-am simtit in stare.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Saraca de tine prin ce spaima ai trecut!!! Eu te cred cu deodorantul si verisoara mea a patit asa dar eu tot nu m-am lecuit. Chiar ma duc sa vad daca al meu are aluminiu. Eu folosesc numai rexona verde de aloe,imi place de mor cum miroase si e foarte bun si tot zic de ani de zile ca ma dau pe cristal de ala natural, dar tot rexona (sau altceva iau)La fel si mama,(care cred ca s-a nascut naturista imi tot spune sa renunt,dar eu noooo,uite ce stres are ea! Am citit si de cazuri mai nasoale,din pacate.

gata fetele, nu va mai stresez pana diseara,plec la shopping

Mergi la inceput