Nou stil de viatza (198)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Delia,sa folosesti sanatoasa wokul,sint chiar yami mincarurile la wok.
Carmen,sa-ti fie de bine mamaliga.Daca tigaia ta e inalta cred ca e ok,poti gati in ea.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yubi

Meniul de azi:
ora 13 - pizza
ora 18 - 2 felii de pizza
Pizza e facuta in casa ,dar tot merit

http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Daca doar atit ai mincat pe ziua de azi,nu o meriti .Da,ce mai maninci azi in afara de pizza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Vikinga unde am scris eu de mancatul degetelor? Eu ma refeream ca ma mananca limba, metaforic vb... departe de mine ganduri agresive, Doamne fereste! Poate am inteles eu gresit din postarea ta catre Anky....dar hai sa terminam ca am obosit. Acum chiar ca este ultima mea postare referitoare la acest subiect.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Carmen, am vazut pe yahoo ca mi-ai trimis un mesaj pe DC, dar nu ma pot loga ca sa il vad....
Asadar, am vorbit cu asistenta medicala. Este un singur caz de scarlatina, si cica la grupa mica. La Alex nu e nici un caz de scarlatina si nici la grupa paralela mijlocie.

Am sunat si la Sanepid si DSP si cica nu sunt probleme... ma rog a sunat fratele meu care e un fel de sef peste invatamant in Iasi.
Adica poti fi linistita.

Oricum nu am de gand sa il mai duc la gradinita saptamana asta.
Eu nu il duc pe Alex la gradi pt ca nu are voie inca sa faca antibiotice si nu pot risca. In plus nici noi nu am facut scarlatina si nu prea imi vine sa risc.
Sanatate tuturor...
Nu stiu cand mai am putere sa ajung pe aici in urmatoarele 2 saptamani - azi m-a anuntat o amica de pe DC ca s-ar fi anuntat despre scarlatina si de asta am ajuns - caci saptamana viitoare am control, celalta certificare SRAC, si urmatoarea... Dumnezeu cu mila... ce-o mai fi... Asa ca ne auzim cand ne auzim...

PS Nici eu nu sunt adepta regimurilor stricte. Am facut ulcer si fara regim strict- am luat antiinflamatoare de asta nu de altceva! - am slabit mult doar pt ca am resptectat acele cateva reguli de bun simt pentru o alimentatie sanatoasa.
Si in rest stress..., caci eu la stress nu mananc nimic doar consum la greu. Sincer, nu va doresc sa slabiti cum am slabit eu. Desi am slabit doar 1 kg-1,5 kg pe saptamana... adica ca la carte, e totusi greu. Nu am ametit si nici nu m-a durut capul... dar e greu; si appropos, ma mentin la 58 de kg.

Mergi la inceput

L_Carmen,nu iti fa griji in privinta scarlatinei,ai mei copii au facut-o in februarie,a inceput cu dureri de git,febra 3 zile,au iesit pete rosii pe la incheieturi mai mult,in zona inghinala si besici pe limba.Au mincat foarte prost tocmai din cauza besicilor de pe limba.Le-am dat doar multe lichide si panadol supozitor cit au avut febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

neata bucalatelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Anca ,nu mai mananc nimic azi pt. ca nu mai simt nevoia Azi mancai si eu disociat http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Anky multumesc de incurajari - sper sa nu fie cazul; asta nu imi mai trebuie acum...
Gata ma duc acasa la ai mei, ca mi-o fi!
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

V-am pt ca plec la servici http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by anky

Carmen,sa inteleg ca imi accepti scuzele..sau?

sigur ca da.

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput