O noua etapa SUPERDIETA (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

ALYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY..IUBITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...AI SLABIIIIIIIIIIIIIT....SI EU UN PIC...DAR SA MAI ASTEPTAM...IMI ERA DOR DE TINE,CUM E VIATA IN SPANIA?..CA IN ITALIA E DI MERDA(CACA)..TE PUPA PETRO...SI CINE ARE CHEF DE O CINTARE EU SUNT DISPONIBILA...MI FOAMEEEEEEEEE

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

cant eu cu tine..........la o clatita in loc de fluier....ai latit pagina....sa vezi ca te cearta nora......ha ha ha,,,,breto.....te pupicesc fato

Mergi la inceput

stai linistita alyyy, ca nu ma cearta nimeni ....de acum la noi in casa se cinta numai ...SA FIE PACEEEEEEEEEEEE IN LUMEEEEEEE...SA FIE PACEEE IN LUMEEEEEEEEEEE...asa ca ,ce melodie alegi sa cintam?..a pacii sau a foamei???

Mergi la inceput

nu vreau pe ala al foamei ca m-am indopat cu clatie....si ala al pacii parca e prea ...nu stiu cum....auzi?...dar cantam doar noi doua in seara asta?.....april?....doroti?....isa?....pe unde sunteti?...haideti la o cantare

Mergi la inceput

la ora asta dificil sa le gasesti pe aici...aprilus facea bagajele,isa la ora este acasa,doroti lucreaza pina la 18...doar eu si nora ce ne mai plimbam seara pe aici mai mult...silvana...dar m-a parasit si ea..si multe altele

Mergi la inceput

breto dar de ce ti-au luat dati-i lu breto . inapoi.........asta cant eu in seara asta....

Mergi la inceput

MA CREZI CA NICI EU NU STIU DE CE?...A ZIS CA NU AM FOST CUMINTE DOROTI,SI M-A DECAZUT DIN FUNCTIE...IAR EU M-AM COMFORMAT CA CE SA-I FACI...(VORBA VINE)..HAHAHHA...TU CINTA CA POATE CAREVA TE VA AUZI,TE AJUT SI EU? DAR EU CINT IMNUL FOAMEI ..YESSSSSSSSSSSS

Mergi la inceput

dorotiiiiiiiiiii da-i te rog lu` breto obiectul muncii inapoi.....hai doroti te rog.....eu asat o sa cant in seara asta.....nu prea am inspiratie asta seara...........da-ti-i lu` breto...da-ti-iiiiiii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alyynna21

dorotiiiiiiiiiii da-i te rog lu` breto obiectul muncii inapoi.....hai doroti te rog.....eu asat o sa cant in seara asta.....nu prea am inspiratie asta seara...........da-ti-i lu` breto...da-ti-iiiiiii

dar de ce tii asa de mult?...lasa fat-o ca stau bine si fara bici...vrei sa iei pe cocoasa si nu stii cum? ia fat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Breto, nu te-am parasit sunt aci, acu am venit de la munca iar in drum spre casa mi-am cumparat o pereche de papuci ... ca(cadou) de 8 martie (asta pentru ca sotu uitase si mi-am propus ca tot ce-mi cumpar sa-i spun ca e cadou de 8 martie)
Mie nu mi-e foame ca am papat un mar amarat, acu beau o cafa si trece foamea, mai pe seara imi fac o salata de legume.
April, drum bun!
Nora, bine ai revenit

Pupiu ol

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput