clisma
Raspunsuri - Pagina 4
cipcirip spune:
Deci e buna si la slabit. Cu ce tb facuta clisma ca sa slabesti? Chiar ma intereseaza ac subiect.
mama lia spune:
eu am incercat colonixul si nu a dat rezultate!!! doar ca aveam scaun aproape zilnic, nici decum mai multe pe zi.....!!! iar despre slabit deloc.....
danangie spune:
Pe mine nu ma prea incanta ideea asta de a face clisme zilnic. Am fost la un curs si chiar e contraindicat sa faci clisme in fiecare zi. Pe urma nu vei mai reusi sa mergi la baie de buna voie si nesilita de nimeni. E ca si cum ti-ai baga degetul in gat ptr a vomita......si la un moment dat organismul, creierul nu mai primeste nimic. Si orice ai inghiti dai afara. Asa e si cu clisma.....obisnuiesti sezutul cu asa ceva pe urma nu vei mai reusi singura. PE urma, nu stiu .....dar eu am facut 2 clisme la viata mea si e oribil!!!
Daca vrei intr-adevar sa slabesti....nu e clisma o metoda. In primul rand, se pleaca de la o alimentatie corecta. In al doilea rand, sport sport si iar sport. Alimentatia: evita sa mananci gras. Tipul salamuri, sunca,etc. Evita sa mananci dulciuri. Sa bei alcool. Evita sa prajesti ceapa sau verdurile cand mai faci o ciorba. Fa totul natural. Foloseste uleiul de masline. Nu sta nemancata. Nu pui in functiune metabolismul. Mancand, slabesti. Dar important e ce mananci. Carnea nu o praji. Fa-o la gratar. Cea mai indicata carne e pieptul de pui. Mananca foarte multe legume . Salata cat cuprinde. Apa cel putin 2 litri pe zi. Atentie la ce fructe mananci. Nu toate fructele sunt recomandate. De exemplu, fructele de padure, contin mai multe calorii decat capusunile. Incearca sa mananci paine din faina integrala. Nu inlocui painea cu mamaliga. Are mai multe calorii decat painea. Nu bea mult ceai. Teina constipa. Incearca sa ai un mic dejun consitent. Lapte, cereale, fructe. Micul dejun e cea mai importanta masa din zi pentru a pune in functiune metabolismul. Micul dejun , iti da energia necesara pentru a intampina ziua. Micul dejun te ajuta ca la pranz sa nu bagi ca nebuna in tine de foame. Deoarece ultima masa ai avut-o cu o zi inainte la cina.......daca nu iei micul dejun.....la pranz esti mort de foame.....si nu vei rezista sa nu mananci cat mai mult pentru a-ti linisti foamea. Fa sport. Adica, daca nu reusesti sa mergi la sala......nu urca cu liftul....mergi pe scari. Calca. Calcatul arde multe calorii. Seara , rezerva-ti timp sa faci o plimbare de juma de ora. Daca nu ai chef sa alergi. Mergand , la fel , arzi calorii. Daca ai timp, tenisul si inotul sunt foarte bune pentru a slabi si a-ti tonifica musculatura. Si cel mai important, nu te fixa pe ideea ca tre' sa slbesti. Asa nu ajungi decat sa fii depresa si sa indispui. Fii senina. Fa-ti un program de a manca sanatos si MANANCA! Si cel mai important, Sambata seara: PIZZA!! Ai dreptul o data pe saptamana sa mananci efectiv ce vrei tu! Mult noroc si vointa cu , carul!!
mult asteptat
Clover spune:
Ca sa ne lanurim cu anatomia. Intestinul subtire are 6 metri, ala gros 1.5. Trebuie multa vointa sa va curatati stomacul cu ajutorul clismei. Curatatul stomacului se intampla atunci cand cineva vomita.
In aceeasi idee e multa lume care spune "ma doare stomacul" cand de fapt nu e asa, ci probabil sunt dureri date de tranzit.
If all else fails, look cute.
sevastase spune:
Eliminarea toxinelor / Curatarea sistemului
- 3 zile consecutive in care consume doar mere, curatate de coaja
- orice soi de mar preferi si in ce cantitate doresti
- in afara de mere vei consuma 3 litri de apa plata zilnic, impartita in mod
egal pe tot parcursul zilei
- in seara celei de-a treia zi, ca ultima masa vei bea 50 ml de ulei de masline
In cea de-a 4-a zi iti programezi curatarea de colon. Apa pe care o folosesc sa fie la temperature corpului, se adaoga o lingurita de bicarbonate de sodium si o lingurita de sare la fiecare 2 litri de apa.
Intre ultima masa de miercuri seara care e uleiul de masline si curatarea de colon, se tine un post negru .
Succes :))