Nou stil de viatza (197)
Raspunsuri - Pagina 11

ruxij spune:
In legatura cu aripioarele, da, se zice ca ingrasa pt. ca au piele, dar nu te ingrasa dc. nu mananci paine si dulciuri. Eu am mancat tot timpul aripioare la regimul meu South Beach. Am uitat sa ma laud. Cei ce mi-au vazut pozele din San Francisco mi-au spus ca am slabiiit!! Ura!!

louisea spune:
Eu n-am zis ca ingrasa ci doar cate calorii au :) Da .. oricum ingrasa in comparatie cu pieptul de pui
Delia.. Spor sa ai atunci. Si eu incep intr-o luna jumate
Da las ca trecem si peste asta. Spor la invatat

CRISCOSTY spune:
Fetele, nu am mancat decat 3 aripioare amarate si fara piele, desigur. Am facut la baieti mancarica de cartofi cu aripioare si asa mi se acuse o pofta de aripioare la gratar, asa ca am prestat. Am incheiat cu bine zic eu si ziua a doua de dieta si simt ca deja se cunoaste...am si pedalat
Delia spor la invatat. Ma apuc si eu acusica, cu toate ca am un somn pe mine...
Crys si Dany

P&ANA spune:
Laura , ce-as fi vrut sa vin si sa ne intalnim la o prajiturica maaaare pt.mine si o firmitura pt tine la cofetaria Lozan (ca tot stai ptin apropiere..)Am avea nevoie de mai multe zile libere insa :((amanam pana la vara.
delidana,multumesc ca mi-ai amintit sa-mi incarc bateria de la aparat
o noapte buna va doresc !
Slabiti frumos
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Vad ca va tineti de glume. Doar e 1 Aprilie.
EftimieC superbe pozele, mai ales cele de la gratar. Nu fi suparata, ca summit-ul dureaza doar 3 zile.
Tzuni rezolvi misterul, sau ne tii asa pana maine?
Rolo eram nedumerita cum ai slabit asa mult. Apoi cand am citit mai jos mi-am dat seama.
Delia spor la citit. Ca ai destul si timpul trece asa de repede.
Meniul meu de azi:
- 1 supa vegetala Vifon
- 1 mar si o mandarina
- 1 Fibrobar
- 1 felie de paine cu margarina
- pomelo
Va pup
Ne auzim maine.
Noapte buna

mephala30 spune:
Am avut zi plina, tata socru e in vizita si trebuia sa fiu nora care le face pe toate, . Am gatit orez basmati cu sos de ananas si pulpe la cuptor, pizza si o praji cu branza de vaci.
Cryscosti, pot sa ma supar eu pe voi? Spor la invatat!
Delia, haioasa pacaleala. Ehe, doua luni pana la sesiune, ai timp sa citesti 30 de piese, .
Un din parte ochisorilor albastri, asa, de noapte buna. O poveste cand ne mai citesti?
Ruxij, bine-ai revenit, imi pare rau c-ai avut o asemenea perioada. Sper c-ai depasit momentul si esti ok acum.
Yubi, sanatate fetitzei!
Eftimie, faine pozele, mi-ai starnit pofta de gratare. Edi s-a inaltat mult, e un scump, .
Nu fi suparata, vei petrece week. alaturi de noi, .
Anky, bine-ai revenit, chiar ma intrebam unde-ai disparut, ca erai ft. activa pe subiect. Ma bucur ca v-ati distrat.
Louisea, o sa va facem galerie in sesiune.
Anda, nu stiu daca sa te felicit sau nu, ai ajuns la 54 de kg la o inaltime de 1,70. Sper ca te oprsti si mai adaugi ceva calorii meniurilor tale, .
imi cer scuze daca am uitat sa raspund cuiva, dar sunt obosita.
uitam, am actualizat lista: felicitari fetelor care au slabit, .
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

mephala30 spune:
Ioana, am uitat de tine: te imbratisez, spor la facut chestionare.
Violeta, Alina, salutari si somn usor.
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Eftimie C. spune:
Crys pai cum asa?Dupa ce ma asiguri ca tii Scarsdale, imi spui ca ai papat aripioare?Cum ai facut sa le iei pielita?
Pai inseamna ca eu cu cele 10-15 stafide n-am gresit tare.
Ioana ce bine ca ai postat meniul tau; asa mi-ai reamintit ca avem voie mustar si ketchup
Ruxij ai dreptate, depinde cum si cu ce combini alimentele, dar la dieta asta scrie clar :FARA PIELE.
Delidana sa-ti pun un link cu pozele?Ai sa-l vezi?
Carmen esti pe drumuri in postura de copilot sau in pat in postura de leagan pentru Teo?
Tzuni din cauza mea nu mai vii pe aici?Te-am suparat?
Ok, a doua zi de Scarsdale s-a dus si nu mi s-a parut grea deloc.
Acum am sa va las ca pun copilul la nani, dar revin pe la ore mici.Vikinga, Anky veti fi si voi sau bantui singura pe subiect?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

hcclara spune:
Tocmai am iesit de sub dus si am vrut numai sa va zic noapte buna!
Multumesc tuturor pt retetele de spanac!
Alina, calatorie placuta!
Marilena, maine sper sa aud ca sunteti spre bine cu virusul...
azi am mancat asa:
Dimineata: o cafea cu zaharina, o felie pepene galben, o felie toast
Pranz: salata de fructe(capsuni, mango, mar) amestecata cu o lingura branza light 0.5% grasime
2 morcovi
Seara: piept pui marinat in mustar,pasta rosii,sare, piper, ustusroi si l-am prajit in putin unt ca mi s-a prins de tigaie si n-am avut margarina vegetala + salata de cruditati
am mai bagat 2 cafele, 1 ceai de fructe de padure (bleah), apa minerala
...si mi-a fost gandul la un mon cheri...dar numai gandul! ca mintea nu m-a lasat!
Nu pot insa spune ca vai ce usoara e dieta asta, tot timpul ma doare capul, si pe barabtu-meu la fel, ca si el o tine! in fine, am de gand sa rezist pana la sfarsit!
Azi am facut curatenie, spalat pe aici, sunt obosita asa ca plec la nani .
ma dor tare rau mainile, in fiecare seara, sunt crapate toate, ma ustura de nu mai pot din cauza sapunului, samponului, solutiilor vase etc am manusi dar nu-mi place sa lucru cu ele, folosesc o crema grasa dar nu ajunge, cred ca mi-ar trebui una cu cortizon si nu primesc la farmacie fara reteta! iar noaptea ma manaca de-mi vine sa imi rup pielea de pe degete!of!
Ioana, cand dai examenul pt carnet?
Salata de ton maine cum o faceti???
va pup, noapte buna!

CRISCOSTY spune:
Eftimie pai te-am asigurat si te mai asigur si acum Scrie in a doua zi la cina carne slaba la gratar...ei, eu nu am mancat pulpe sau piept de pui, ci am mancat 3 aripioare rahitice rau, fara pielita( pur si simplu am inlaturat-o), eu chiar am considerat ca am mancat putin, acum daca am gresit.....
Carmen
Crys si Dany