PRODUSE FOREVER

PRODUSE FOREVER | Autor: Maribela

Link direct la acest mesaj

Daca stiti cumva cat de bune sunt produsele de la FOREVER?Mi-au fost prescrise de medic,dar costa 5 milioane.Un alt medic mi-a spus ca pot lua produse romanesti,mai ieftine si la fel de eficiente.Astept pareri de la voi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Sunt bune produsele. Cu siguranta exista diferenta intre cele romaneru ce afectiune ti-au fost prescrise?sti si acestea. Pentru ce afectiune ti-au fost prescrise?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Maca de la Forever face minuni. Si asa am ajuns sa am incredere in ei ...

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Eu nu stiu nimic de produsele Forevar... DAR...

pt ca sora mea lucreaza in vanzari de aparatura medicala, si stiu ca medicii primesc cota parte din ce vand....

Sigur ca daca doctorul tau are contract cu respectivul furnizor va da cat mai mult si mai scump din respectivul produs.

ATENTIE: medicamentele se vand in farmacii. Ca sa poata fi puse in vanzare trec prin teste, evaluari, e un proces lung si complicat.
Restul luate prin vanzari directe sau prin posta sunt pe riscul tau si excrocherii zic eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Produsele sunt foarte bune si foarte eficace folosite strict la recomandarea unui medic si cu regimul alimentar adecvat.
Ca sa iti fie mai usor sa le cumperi poti sa te faci chiar tu distribuitor.

Pisix intr-adevar maca face minuni.Singura maca de pe piata care am suportat-o foarte usor.Am incercat si de alte firme dar bila mea nu suporta.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

Iata pt ce mi-au fost prescrise produsele:deficienta de calciu si magneziu,dereglare hormonala severa.Produsele sunt:multi maca,royal jelly,nature min,calciu si berry nectar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Si eu am auzit ca ar face minuni aceste produse sau medicamente de la Forever, dar nu le-am incercat.

Si eu vreau sa stiu mai multe.

de unde se cumpara? numai prin distribuitori>?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Si eu le-am folosit. Sunt bune.

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

si eu am auzit ca sunt bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Maribela,
Forever Multi Maca a luat si sotul pentru ca avea o spermograma foarte foarte proasta si vroiam sa facem bebe si nu aveam cu ce. A luat in decurs de vreo 6 luni vreo 3 cutii de Maca si Forever Essentials si acum este aproape normala spermograma. E adevarat ca la asta a contribuit si faptul ca ascapat putin de stres. Cu Aloe Berry Nectar insa a eliminat piatra de la rinichi.
Daca ti-au fost prescrise pentru dereglare hormonala, decat sa iei cine stie ce hormoni din farmacie si sa mai dereglezi cine stie ce in organism, mai bine ia-le pe acestea. Daca le vrei la pretul firmei (fara adaos) ti le pot lua eu. Am mai luat pentru o froumista tot Maca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Produsele Forever se comercializeaza prin distrobuitori care le iau la un pret si, de cele mai multe ori, le vand la un altul ... Dar mai exista o varianta: sa devii distribuitor si sa cumperi produse la pretul de depozit mult mai ieftin. Eu sunt in sistem si daca interezeaza pe cineva, stau la dispozitie cu informatii. Sanatate!

Mergi la inceput