Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 3
prisi spune:
buna,
m-am strans si eu pe acasa, acum il astept pe tata , ca are niste treaba la Bucuresti si trece si pe la noi sa o vada pe Miru
multumim pentru aprecieri , dar am vazut si noi poze Ebonnee, Cristi, Elza sunt adorabili
Sim felicitari proaspatului iepuras pup], ai scapat usor cu 2 zile de maraiala
Ana multumim de capitol, da ceva vesti despre voi ...
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Papanash vezi sa nu patesti ca mine cu plecarea, eu zic sa-l inveti din timp cu altcineva, ca sa nu planga prea tare la plecare
Melania eu ii dau de vreo 2 saptamani banana, cate jumatate la 2-3 zile in combinatie cu mar si para sau cu branzica
poze
Roxana_G spune:
Greyeras, pai nu am povestit ca sa il ridic in slavi pe tati, ci ca sa va conving si pe voi sa dati si taticilor o sansa sa stea cu copiii si voua o sansa sa mai iesiti.
Papanash, da o fuga la un mini market si ia o inghetata si un tub de frisca si desertul e gata.
Andreea11, pentru ce a primit ceclor, ce are mititelul?
Melania, sa stii ca maximul platit la gaze a fost 5 milioane la suprafata de 300 m2, cu tot cu incalzirea de la boilere si consum la aragaz. Cu mancarea, perfect de acord. Ideea era nu numai ca a mancat, dar manca si ea civilizat la masa si nu in alergatura, si manca singura, nu sa o alerg eu cu dumicatii.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Hai ca acum bag viteza ca ajung musafirii.
Papanash, eu zic sa ii lasi sa se descurce cu bb, chiar daca nu e perfect. Nimeni nu face lucrurile exact ca tine, important sa fie bine pe total. Noi suntem ok, uite ne pregatim si azi de vizite. Alex e mucioasa rau, s-a scos ca sta acasa saptamana viitoare.
Melania, i-am dat banana lui Andrei, dar nu ii place.
Am incercat si suculetele de la Hipp si de la Nestle si ii plac. Cereale nu ii dau deloc. Borcanele iau si din Carrefour si din alte supermarketuri.
Pupici si seara placuta. Au venit!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
afibebe spune:
Am ajuns si noi in sfarsit acasa.
Cristi iarasi nu a vrut sa papeastazi piureul.I-am fiert un cartofior si i l-am amestecat cu o jumatate de galbenus de ou.i-am pus si ft putin unt si l-am lungit cu formula.
Desi era infometat nu a vrut mai mult de 4-5 lingurite-- pe care numai le-a pupat.A inceput sa urle- vroia laptic.A baut 170ml.
Noaptea nu mai mananca deloc.
De dimineata a mancat 100 de laptic cu 2 masuri de cereale dupa care a dormit.Apoi a mai mancat 190 de ml de laptic tot cu 4 masuri de cereale.
Iar acum 170ml lapte.
O sa mai aibe o masa si doarme.
Supa nu a mai vrut astazi.Nu stiu ce sa-i mai fac.Pai numai lapte si cereale???
Poate nu-i pregatesc eu cum trebuie papica.Nu stiu ce sa mai zic.
De 2 luni tot 8200 are.
Imi cer scuze ca v-am umplut capul cu problemele mele.Dar nu stiu ce sa-i mai fac.
Nu sunt absurda.Dar macar sa-l vad ca e curios de o lingurita din ce ii pregatesc.Imi scuipa tot afara.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
prisi spune:
Rox petrecere frumoasa
am uitat sa-ti zic, cumnata a plecat in Australia
Afibebe nu te necaji, poate ies dintisori, mai au perioade cand nu vor sa pape mancare, bine ca vrea laptic, oul eu l-am pus prima data in piureul de legume si l-a papat, cand i l-am facut cu cartof si branzica nu a mai mancat
poze
cecilia L spune:
Sim iepurasul Stefan.
Roxana, felicitam un super tatic.
Luy, nu te lasi deloc.....asa da inspiratie.
Betty, cum mai este Mario?
La noi lucrurile reintra in normal, incepem cu diversificarea aproape de la ineput, cate o lingurita azi, 2 maine si tot asa...important este ca am inceput sa deschidem gurita sa primim lingurita.
Bubitele au disparut, asa ca m-am linistit.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
kriss79 spune:
salut
La Multe Lunite sarbatoritilor de astazi!
melania, te-am vaut cu strumful azi in carref..te uitai la borcanasele de papam-am invartit pe langa tine, eram cu mama care o tinea pe fata in brate..
eu la gaz cel mai mult am platit in ian 840 lei! avem si noi vreo trei sute si ceva de metri patrati..
va las ca scriu cu ea in brate
mergem la baita
va pupam
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
valentina_22 spune:
Buna!!
Am vazut ce ati postat voi despre decalotare...... pe Andrei al meu, medicul mi l-a decalotat pe jumatate,de restul trebuia sa ma ocup eu, dar nu am mai umblat acolo. Nu-i fac decat toaleta . Intrebarea este, ce sa fac sa-l las asa sau ma merg pana la urma la medic sa termine ce a inceput?
Andrei accepta foarte bine tot ce-i dau, spre deosebire de Alexandra care stamba din nas la orice. Banana ii dau de la 5 luni in combinatie cu alte fructe si cu branzica de vaci. In afara de supa de legume cu carnita, mai papa iaurt(la recomandarea medicului) si cereale. Nu accepta deloc mancarea la borcanase.
In rest avem 2 dintisori si ne jucam de-a baba oarba cu raceala.Surioara lui il iubeste atat de mult incat nu vrea sa tina doar pentru ea microbii si ii mai da si fratiorului.
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)